Bob_Marley írta:Spanyolországban nincsen utólagos visszanézés, jegyzőkönyv számít.
Kettő meccs szerintem is korrekt, azért nem "torok elharapásról" volt szó.
Ezzel én is egyetértek teljes mértékben, sőt megkockáztatom, hogy ez a két meccs is túlzás.
Elsőre a meccs nézése közben én is undorítónak, visszataszítónak és súlyosan szankcionálhatónak találtam a jelenetsort. Akkor még persze nem tudtam, hogy mi fog állni a játékvezetői jelentésben. Azt gondoltam, egy spori azt írja le ami történik, tekintettel arra, hogy az egész jelenetsort látnia kellett neki vagy az aszisztensnek. Kiderült óriási tévedésben voltam, mert amit mindenki látott, azoknak akiknek ez lenne a feladatuk főállásban valahogyan nem jött össze.
Egyébként meg jogos, minek néznék ezt vissza a szövetségben, ha nem kötelező, van más dolguk is.
Az, hogy bevisz egy-két ütést nem nagy ügy, Godin is megérdemelte anno, hiszen feltehetőleg ő is provokál és különben is durva játékos.
Az, hogy még a kettőt is soknak találom, egy oka van: sajnos nem voltam teljesen képben, hogy az Irinával való szakítás megviselte, én is csak itt a fórumon szembesültem vele, egyik fórumozó kolléga indokolása alapján.
Ezt szintén adom, jogos, teljesen más megvilágításba helyezi azt a "kis malőrt".
Összegezve inkább sok ez a két meccs, mint kevés.
Remélem több ilyen erélyes szankcionálás nem fordul elő a Ligában.