Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hidd el, ilyenkor van az, hogy mi azt gondoljuk, most majd elkapja őket az Atletico, a valóság pedig az lesz, hogy Chicarito és Khedira is gólt szerez és simán hozzák a meccsetvisca el barca írta:én amiota megy a real a tabellán csak abban bízok h egyszerűen nincs kispadjuk és majd khedirát, illarát meg a hasolnó töltelékeket kell játszatniuk. persze paraszt nem vagyok, sérüléstsenkinek nem kívánok, de ez nagyon vissza fog ütni, hogy nincs normalis cserejátékosuk.
igen, de hát ez is annyira alap, hogy le sem kell írni.Leon írta:És Ronaldonak is jár 2 ajándék tizi a 2 kihagyott meccse miatt,remélem az Atletico elleni mérkőzésen a kezdő sípszó után rögtön elvégezheti őket!visca el barca írta: ráadásul marcelo megkapta az 5. sárgáját (amire fellebeznek és majd eltörlik)
Azért jó tudni, hogy van egy barcás, aki jobban örül a Ronaldo tizinek, mint mi.Leon írta:És Ronaldonak is jár 2 ajándék tizi a 2 kihagyott meccse miatt,remélem az Atletico elleni mérkőzésen a kezdő sípszó után rögtön elvégezheti őket!visca el barca írta: ráadásul marcelo megkapta az 5. sárgáját (amire fellebeznek és majd eltörlik)
És Ronaldonak is jár 2 ajándék tizi a 2 kihagyott meccse miatt,remélem az Atletico elleni mérkőzésen a kezdő sípszó után rögtön elvégezheti őket!visca el barca írta: ráadásul marcelo megkapta az 5. sárgáját (amire fellebeznek és majd eltörlik)
Ahogy hank1ee is írta, ennek a témának mindig lesz táptalaja és vevő közönsége. Sajnos, amíg BLIKKet vesznek az emberek és VV-t néznek, ez a hiszti is marad.Capon írta:Annyira óvodás és erőltettet amit ezzel a két játékossal művelnek.
Nem véletlen az a 300 milliós benyögés.MateLona írta:„Ő a világon a legjobb, nem is lehet összehasonlítani mással. 1 milliárd font a kivásárlási ára, úgyhogy ennyit is ér, lehetetlen lenne megvenni. De ha bármi okból a Real Madrid el akarná adni holnap 300 millió fontért, biztos lenne, aki ennyiért elvinné”" (Jorge Mendes CR7-ről)
Ez minden bizonnyal igaz, de azért kíváncsi lennék, ki is lenne a szerencsés (mármint a margiton kívül..)!
Kár, hogy én ilyeneket egyszer nem mondtam. A hozzászólásodnak kb. annyi értelme volt, mint nekem elolvasni.Chino írta:ha a Realtól nem kapunk egy ötöst és talán odaérhetünk a Bl-selejtezős helyre. Arról nem beszélve, hogy a top 5-ös csapatokat meg se közelítjükhank1ee írta:Mindkét csapat meg tudja fogni a nagyokat, remélem az egyik legalább elvisz tőlük néhány pontot. Ha így lenne és mi sorra nyernénk a meccseinket, a Clásicon meg is előzhetnénk őket és bajnokok lehetnénk, bár az még nagyon messze van. De van egy olyan érzésem, hogy megelőzzük őket a végén.
hank1ee írta:Mindkét csapat meg tudja fogni a nagyokat, remélem az egyik legalább elvisz tőlük néhány pontot. Ha így lenne és mi sorra nyernénk a meccseinket, a Clásicon meg is előzhetnénk őket és bajnokok lehetnénk, bár az még nagyon messze van. De van egy olyan érzésem, hogy megelőzzük őket a végén.
Én az utolsó pillanatban Elche-Barca 0-0-nál fogtam nagyon a fejemBob_Marley írta:Tavaly is ugyanez volt és pillanatok alatt repült el itt is ott is 4-5 pont. Pont hogy rég nem volt ennyire erős a Valencia a Sevilla, Villareal vagy éppen az Atletico Madrid. És a régi fellegvárak ahol mindig benne van a pontvesztés továbbra is megvannak. Majd mikor jön a szezon vége a sérülések a fáradtság akkor térjünk vissza erre. Nem a szezon elején vagy a közepén kell brillírozni, hanem oda kell érni a végére. Jó példa a RM, mennyire mindenki ki volt hogy jaj Istenem megvertek xy-t 4:0-ra...Kit érdekel ugyanannyi pontot kapnak mint mi pl a Valencia elleni 1:0-ért, aztán most meg lépni nem bír 1-2 emberük. Óvatosan kellene jósolgatni, főleg mikor 9-10 hónapos intervallumról beszélünk.
@S.Agüero
2 meccs többet ér mint a maradék 36?...Sokat értünk tavaly is hogy vertük őket oda-vissza....Nem csak azok a döntőek így helyesebb. Nem a RM ellen vagy az Atletico ellen ment el a bajnokság...Granada? Levante? Atletico speciális, a bajnoki döntő matt, de tehettünk volna érte bőven, hogy az 1-1 is elég lett volna.
Mi kérünk elnézést!MateLona írta:A Real Madrid közölte, elfogadja a spanyol szövetség döntését, és nem fellebbez ellene."
https://www.facebook.com/Cristiano/post ... 8570752164ZBarca írta:Amúgy mikor kért bocsánatot? Hallottam már sok helyen, de konkrét cikket erről még sehol sem olvastam.MessiNeymarSuarez írta:meg ugye bocsánatot kért ezért minimum felezni kell a bűntetést...Nade akkor Suarezét miért nem felezték meg ha bocsánatot kért?
Nem tudtad, hogy Augusztusban is elhagyta és azért ütött akkor is?csababarca írta:Irina,bocsánatot kért, Irina,Irina,Irina...
Ki a náthás fütyülőt érdekli ez az Irinás macera? Mi köze az egészhez?
EGyszerűen beborult az agya,mert nem ment se neki és se a csapatnak, ennyi történt, nehogy már mentő öv legyen,hogy hetekkel ezelőtt otthagyták, még csak nem is a gyermeke anyja.
Korrekt a két meccs egyébként, 3 is lehetett volna, de AtMa meccsre már nem akarták eltiltani. Ha eggyel később van az,akkor lehet 3 ment volna. (lehet)