Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Leon
Director del Fútbol

2015.02.07. 12:39:18

hank1ee írta:
Bob_Marley írta:7 pont meg semmi, gyakorlatilag 1 hónap alatt lelehet dolgozni
Ha csak mi játszunk, akkor gyakorlatilag igen. :roll: :lol:
És azt is csak akkor ha hazai meccseink lesznek! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
hank1ee
Director del Fútbol

2015.02.07. 12:32:01

Bob_Marley írta:7 pont meg semmi, gyakorlatilag 1 hónap alatt lelehet dolgozni
Ha csak mi játszunk, akkor gyakorlatilag igen. :roll: :lol:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.07. 11:54:15

S.Agüero írta:
Atletico-RM jó kis iksz és mindenki boldog. :D Nekünk a döntetlen lenne a legjobb eredmény
Miért is? Inkább kapjon ki az RM, 7 pont van a 2 csapat között...
Iksznél előre-hátra pontvesztés van. Nem is értem a felvetést, rangadó rajtunk kívül egyértelműen a döntetlen a legjobb eredmény ahol mindkét csapat veszít pontokat. Melyik a jobb bárkinek 3 pont vagy kettőnek 1-1? :D Elég egyértelmű matematikai eredménye van. 7 pont meg semmi, gyakorlatilag 1 hónap alatt lelehet dolgozni. És a bajnokság felénél vagyunk nagyjából, úgy beszélsz erről a 7 pontról mintha lenne hátra 5 forduló.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.02.07. 11:42:12

a real ma simán nyer, jön majd a nagy arc, hogy B csapattal is lenyomnak mindenkit és mindent megnyernek, aztán jövőhéten otthon kiszívnak a depor ellen.. annyira így lesz figyeljétek meg :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Leon
Director del Fútbol

2015.02.07. 11:32:33

A Real pár napja még egy kemény meccset játszott,sok a sérültjük.Az Atma meg pihent egy hetet,fullon van a keretük,hazai pályán lesznek. Úgy megcsapják Ronciékat,hogy öröm lesz nézni. 8)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
aynas
Capitá del Barça

2015.02.07. 11:08:57

mi négy meccset ellőttünk a bajnokságban.
0-1 sociedad
0-1 celta
0-0 malaga
0-0 getafe

lehet számolgatni, hány pontunk lehetne. 4 meccsen nem tudtunk gólt lőni. ha messi vagy neymar nem rúg gólt,akkor necces minden meccsünk. suarez és a középpályásaink góljai nélkül nem fogunk, se bajnokságot, se blt nyerni. és a kupáért is vért kell izzadnunk.
közben a madrid minden meccsen rúg gólt. ennyi a különbség.
lui1698
Llegenda del Barça

2015.02.07. 10:36:24

#David Villa# írta:Szerintem túlságosan is elbízza magát az Atletico, Realnak, meg plusz motiváció lesz a sok hiányzó.
Cholo nem hiszem, hogy engedné a játékosainak ezt.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
#David Villa#
Capitá del Barça

2015.02.07. 10:19:48

Vakmacska írta:Marcelo, James, Ramos, Pepe nem játszhat.

Na vajon mire lesz ez elég az Atleticonak?
Egyszer minden sorozat megszakad...
Mért ne a megtépázott keretű Real nyerne?

Viszont az is igaz, hogy döntetlent még nem játszottak a bajnokságban. Mért ne most játszanának?

Szerintem túlságosan is elbízza magát az Atletico, Realnak, meg plusz motiváció lesz a sok hiányzó.
Balinho
Entrenador del Barça

2015.02.07. 09:42:47

Remélem, hogy az Atleti nem hiszi, hogy a sok hiányzó miatt focizniuk, ne adj Isten támadniuk kellene, mert akkor baj lehet.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.02.07. 09:32:48

Marcelo, James, Ramos, Pepe nem játszhat.

Na vajon mire lesz ez elég az Atleticonak?
Normandia
Director del Fútbol

2015.02.06. 17:34:46

Chino írta:Én most valahogy nem érzem, hogy a Real botlani fog. Pont az ilyen történik, hogy nyernek. Nekünk tényleg nem lesz sétagalopp, de kötelező a győzelem. Marcelo sárgáját viszont szerintem másodfokon törölni fogják. Megvárják, hogy Coentrao versenyképes állapotban lesz-e, ha nem sanszos, hogy engedik a játékát.

Szerintem nem az X lenne a legjobb. Inkább előrefele kellene tekinteni, mint hátrafelé.
Szóval elég pesszimista vagyok, ami a Real pontvesztését illeti, ilyenkor szoktak a csapatok biztosan nyerni, amikor a legnagyobb esélyük van a pontvesztésre, csak azt a kijelentést tartom igazán túlzónak, hogy több esély van a Real győzelmére, mint nekünk a Bilbao ellen.
Nyilván ezek szúrkolói várakozások és ezt igy is kell kezelni. A lényeg, hogy hoznunk kellene a meccseket és akkor majd meglátjuk a végjátéknál, hogy mi lesz. Nagyon hosszú és fárasztó lesz a tavasz és valszeg botlani is fogunk. Remélhetőleg a riválisok sem gépek és Ők is vesztenek néhány pontot. Most nem tudom, hogy hála Istennek, vagy sajnos, de áll még a zászló mindhárom fronton.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Chino
Llegenda del Barça

2015.02.06. 17:02:43

Én most valahogy nem érzem, hogy a Real botlani fog. Pont az ilyen történik, hogy nyernek. Nekünk tényleg nem lesz sétagalopp, de kötelező a győzelem. Marcelo sárgáját viszont szerintem másodfokon törölni fogják. Megvárják, hogy Coentrao versenyképes állapotban lesz-e, ha nem sanszos, hogy engedik a játékát.

Szerintem nem az X lenne a legjobb. Inkább előrefele kellene tekinteni, mint hátrafelé.
Szóval elég pesszimista vagyok, ami a Real pontvesztését illeti, ilyenkor szoktak a csapatok biztosan nyerni, amikor a legnagyobb esélyük van a pontvesztésre, csak azt a kijelentést tartom igazán túlzónak, hogy több esély van a Real győzelmére, mint nekünk a Bilbao ellen.
Forca Barca!!!!
Normandia
Director del Fútbol

2015.02.06. 16:50:06

MessiNeymarSuarez írta:
Háát azért nem tudtuk le még teljesen (sajnos)..
A 37-edik fordulóban játszunk majd ellenük idegenben.
Ok, igaz én az őszit már tavaszinak vettem :mrgreen:
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.02.06. 16:48:00

Normandia írta:
S.Agüero írta: Miért is? Inkább kapjon ki az RM, 7 pont van a 2 csapat között...
Mindegy, csak ne nyerjen a RM. Az X sem rossz, de nyilván a zakó jobb lenne, már csak azért is mert mi már letudtuk az ATMA-t. Van egy olyan érzésem, ha nem bukunk valami kiesőjelölt ellen, hogy az egymáselleni meccs fog dönteni, azt meg itthon játszuk az RM-al.
Első hf, nyerni Bilbaóban.
Háát azért nem tudtuk le még teljesen (sajnos)..
A 37-edik fordulóban játszunk majd ellenük idegenben.
Normandia
Director del Fútbol

2015.02.06. 16:31:36

S.Agüero írta: Miért is? Inkább kapjon ki az RM, 7 pont van a 2 csapat között...
Mindegy, csak ne nyerjen a RM. Az X sem rossz, de nyilván a zakó jobb lenne, már csak azért is mert mi már letudtuk az ATMA-t. Van egy olyan érzésem, ha nem bukunk valami kiesőjelölt ellen, hogy az egymáselleni meccs fog dönteni, azt meg itthon játszuk az RM-al.
Első hf, nyerni Bilbaóban.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.02.06. 15:39:59

Atletico-RM jó kis iksz és mindenki boldog. :D Nekünk a döntetlen lenne a legjobb eredmény
Miért is? Inkább kapjon ki az RM, 7 pont van a 2 csapat között...
#David Villa#
Capitá del Barça

2015.02.06. 13:59:15

csababarca írta:Marcelo fellebbezését elutasították...valami videófelvétellel akartak bizonyítani,amit elutasítottak.
Kérdés milyen videófelvétellel, mikor Cé esetében az volt,hogy nem videóz semmit a szövetség,csak jegyzőkönyv számít?

De még nem álltak le, valamit okoskodnak még.

Elég sok sárgát sikerül nekik eltöröltetni, most pl. Varane sárgáját. Egyébként nagy butaságnak tartom ezt az állandó fellebbezés dolgot. Ennyi erővel a tévesen befújt 11-es ellen is lehetne fellebbezni utólag. Ez is, az is bírói tévedés.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.02.06. 13:10:23

Marcelo fellebbezését elutasították...valami videófelvétellel akartak bizonyítani,amit elutasítottak.
Kérdés milyen videófelvétellel, mikor Cé esetében az volt,hogy nem videóz semmit a szövetség,csak jegyzőkönyv számít?

De még nem álltak le, valamit okoskodnak még.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.06. 12:03:08

Mi az Ajax-szal játszottunk a BL-ben idegenben szerdán majd utazás haza és utazás Almeríába és játszottunk szombat délután négykor. Vica versa működik ez, s sajnos ez a szövetség hibája, mert ők csinálják a menetrendeket és rendszeresen így hozzák össze a nemzetközi kupacsapatoknak.

Atletico-RM jó kis iksz és mindenki boldog. :D Nekünk a döntetlen lenne a legjobb eredmény, de az első lépcsőfok hogy saját magunkra figyeljünk és verjük meg a Bilbaot idegenben. Totál mindegy hogy állnak, kitől kaptak ki, Bilbao idegenben mindig rohadt nehéz terep nekünk. Ahogy lejjebb írták ilyen volt a Mallorca vagy Zaragoza, de Vigoba se szívesen mennek a nagyok. És akkor ott van a Rm nagy mumusa a Tenerife akik már sajnos régóta nincsenek, pedig pár bajnoki címet köszönhetünk nekik. :D Szóval nagyon nem lesz egyszerű menet baszkföldön a történet a hétvégén, de el kell hozni a 3 pontot a madridi derbin meg marakodjanak a csapatok és nekünk bármilyen eredmény jól jön.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.02.06. 12:02:17

rwin írta:
Arról bezzeg egy szó nincs, hogy a Realt megint úgy tamogatják, hogy szerda után beraknak szombat délutánra (!) egy városi derbit.

ezt megint csak ti dramatizáljátok túl. Minden évben előhozakodtok ezzel,hogy kevesebb a pihenőtök. Aztán valaki ráérős kiszámolja,és mindig egálra jön ki, vagy volt olyan is,hogy 3-4 nappal többet pihentetek (12-13as szezon talán)...

Persze nem mondom,hogy korrekt, de nem csak titeket szívatnak ezzel,sokszor nem érdekli a szövetséget a hétközi bl meccs sem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
mess2009
Director del Fútbol

2015.02.06. 11:41:44

lui1698 írta:Szerintem egyik eset se ért pirosat, az hogy anno kiszórták érte Nani-t már akkor se értettem.
Nem is látja, hogy jön a védő, mint ahogy Benzema se szándékosan rúgta le a kapust. Ilyenekből több is van egy meccsen, és ezek csak a balszerencsének köszönhetők inkább. Talán egy sárgával lehet figyelmeztetni ilyenkor a játékost, de kiállítani túlzó én úgy gondolom.

(Benzemáról meg nehezen hiszem el, hogy szándékosan akarta klinikára küldeni a kapust, azért ő nem az a típusú játékos akire ezek jellemzőek lennének.)
nem jó fogalmakat használtok! van ilyen is: veszélyes játék, gátlástalanság(látta, tudta! hogy ott áll a kapus és előretartott stoplikkal, térddel rontott rá)
én is csodálkoztam, hogy a szpíker meg sem említette, hogy netán?! szabálytalanság- is- történhetett?
amúgy ,talán a nagy ijedtség okán senki nem reklamált az is tény, úgyhogy én is hamar túltettem magam a dolgon de nálam ez szabálytalanság vesz. játék.
danianevem
Entrenador del Barça

2015.02.06. 11:40:08

Szerintem sem ért egyik sem piros lapot. Mindkét esetben a labdát figyelték.
rwin írta:Arról bezzeg egy szó nincs, hogy a Realt megint úgy tamogatják, hogy szerda után beraknak szombat délutánra (!) egy városi derbit.
A másikon olvastam: 72 óra kell, hogy legyen 2 tétmérkőzés között, az érintett klubok közös megegyezése esetén lehet csak kevesebb. Tehát ebbe a Real is beleegyezett, ha rosszul jöttök ki belőle, akkor az nem a szövetség hibája...
lui1698
Llegenda del Barça

2015.02.06. 11:39:17

rwin írta:Arról bezzeg egy szó nincs, hogy a Realt megint úgy tamogatják, hogy szerda után beraknak szombat délutánra (!) egy városi derbit.
Jó, azért bele ne halljanak már szegények, más csapattal is előfordult már, hogy rövid időn belül kellett több nehéz meccset lejátszani. Angoloknál a karácsonyi időszakban némelyik játékos szerintem sűrűbben látja a csapattársai heréit, mint az asszonyt. :lol:
De nálunk is sokszor előfordult az utóbbi néhány évben, hogy szombat-szerda ritmusban kellett a játékosoknak tolni.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
rwin
Barça B

2015.02.06. 11:34:31

Leon írta:Mivel sok a sérültjük még azt is kinézem,hogy a kedvükért számukra pár napra újranyissák az átigazolási szezont! =D>
=D>

Arról bezzeg egy szó nincs, hogy a Realt megint úgy tamogatják, hogy szerda után beraknak szombat délutánra (!) egy városi derbit.
lui1698
Llegenda del Barça

2015.02.06. 11:32:06

Szerintem egyik eset se ért pirosat, az hogy anno kiszórták érte Nani-t már akkor se értettem.
Nem is látja, hogy jön a védő, mint ahogy Benzema se szándékosan rúgta le a kapust. Ilyenekből több is van egy meccsen, és ezek csak a balszerencsének köszönhetők inkább. Talán egy sárgával lehet figyelmeztetni ilyenkor a játékost, de kiállítani túlzó én úgy gondolom.

(Benzemáról meg nehezen hiszem el, hogy szándékosan akarta klinikára küldeni a kapust, azért ő nem az a típusú játékos akire ezek jellemzőek lennének.)
Kép
Válasz küldése