Barça vs. Real - El Clásico
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Real, 1 szöglet gól, 1 kihasznált ziccer, 1 helyzet. Schalke, 2 gól, 1 kapufa, 1 meg nem kapott 11-es (ami után nem lett volna 2. Real gól), 3 kihagyott ziccer. 2-2. 

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Valahogy éreztem, teljesen üresen hagyva szerez 2 fejesgólt ---> "Világ legjobbja"...Ennyire egyedül hagyni ... Persze bünti is elmaradt Khedira kézilabdájáért, a Barcánál már menne az Uefalona..
Amúgy jönnek a Realosok hogy Ronaldo azért ennyire gyenge mert nem kap jó labdákat a középpályáról...Most akkor kérdem én, kit is fikáztak annyira hogy Xavi és Iniesta nélkül semmit sem ér?
Amúgy jönnek a Realosok hogy Ronaldo azért ennyire gyenge mert nem kap jó labdákat a középpályáról...Most akkor kérdem én, kit is fikáztak annyira hogy Xavi és Iniesta nélkül semmit sem ér?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2015.03.10. 21:42:43-kor.
CR7-nek aranylabdát. egy Schalke ellen ő a megmentő
ne is értem amúgy, miért tettek ennyire a védőka fejére, üresen hagyták, kihagyhatatlan helyzet.
csak egy picit komolyabb ellenféllel szemben eza Real kiesne, simán.

ami külön bosszant . zselés! egész meccsen csak a hiszti de kétszer fejberúgják és róla áradozik majd a fél világ...
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Túl szép lett volna.
Cé lőtt kettőt-> jogos aranylabda lesz jövőre is.
Következő körben ratyit kapnak megint,porto-basel vagy a monaco lesz az ellen. Hacsak az Arsenal nem jut valahogy tovább.
Cé lőtt kettőt-> jogos aranylabda lesz jövőre is.
Következő körben ratyit kapnak megint,porto-basel vagy a monaco lesz az ellen. Hacsak az Arsenal nem jut valahogy tovább.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
hát ennyi volt...
egy Bayernnel kicsit nehezebb dolguk lenne...
egy Bayernnel kicsit nehezebb dolguk lenne...
- Alonso0190
- Jugador del Barça
Ahh... 2-2.
"Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja." - Fernando Alonso
ilyenkor azért sajnálom, hogy nem kaptak egy fokkal erősebb ellenfelet, simán kiesnének elnézve a formájukat.

szép lenne egy 1-3...
Azért dúrva, hogy simán lehetne 1-5 is. kár azért a buta szöglet gólért és a meg nem adott büntetőért... 

Schalkénak ha egy kicsit több szerencséje lenne , vagy mondhatom úgyis , hogy ha a Realnak nem lenne annyi szerencséje a Schalke simán továbbjutna.
- Alonso0190
- Jugador del Barça
1-2 

"Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja." - Fernando Alonso
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Leszögezem, hogy a Madridnak nem volt szerencséje a sérülésekkel mostanában, DE ha nem a Schalkét kapják most a BL-ben, jó eséllyel nem mennének a 8 közé. CR gól, oké, de nyújtott lábas becsúszás, hisztik... És az utolsó helyzet alapján még ez a Schalke is járhatna 3-nál a Bernabeuban. Remélem marad ez a formájuk. Ja, meg még 1 kapufa.
Szerk.: 1-2.
De lehetne 1-4 is.
Szerk.: 1-2.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mahitoo 2015.03.10. 21:26:05-kor.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Tiszta tizenegyes volt. UEFALONA! 

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Na az ilyen kezezéseket fújják be a Realnak szó nélkül. Persze ellenük nem, helyette 1-1, + szerintem Csupomotinggggal is szabálytalankodtak még a szöglet előtt. Azért hogy ez ellen a Schalke ellen ekkora mázli is kell...

Ez gyors volt 1-1
Őszintén remélem,hogy a félidőig lőnek még egyet a németek. Ideje lenne mindet felpofozni,beleértve az edzőt is.
szerk: hát jó
attól még pofozkodni lehet.
szerk: hát jó

Vezet a Schalke
meg szerintem jobbak is.

- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Édes mindegy kivezeti. Ki kell menni és megmutatni, hogy mi vagyunk a jobbak.visca el barca írta:Mateu Lahoz vezeti a március 22-i Real Madrid–Barcelona spanyol bajnoki rangadót.
mondjuk tökmind1, mindegyik vak

-
- Entrenador del Barça
Persze, hogy mindegyik, de ez a csóka főleg, az összes szóba jöhető bíró közül szvsz ő a leggyengébb. Nem volt még olyan Barca-meccs, ami után megdicsértem volna. Remélem túl fogja magát teljesíteni.visca el barca írta:Mateu Lahoz vezeti a március 22-i Real Madrid–Barcelona spanyol bajnoki rangadót.
- visca el barca
- Presidente del Barça
Mateu Lahoz vezeti a március 22-i Real Madrid–Barcelona spanyol bajnoki rangadót.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc