2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Édes mindegy kivezeti. Ki kell menni és megmutatni, hogy mi vagyunk a jobbak.visca el barca írta:Mateu Lahoz vezeti a március 22-i Real Madrid–Barcelona spanyol bajnoki rangadót.
mondjuk tökmind1, mindegyik vak
Persze, hogy mindegyik, de ez a csóka főleg, az összes szóba jöhető bíró közül szvsz ő a leggyengébb. Nem volt még olyan Barca-meccs, ami után megdicsértem volna. Remélem túl fogja magát teljesíteni.visca el barca írta:Mateu Lahoz vezeti a március 22-i Real Madrid–Barcelona spanyol bajnoki rangadót.
mondjuk tökmind1, mindegyik vak
egy BL cìmvédés nem lehet elvárás egy csapattól, azt nagyon durván nehéz összehozni, nem véletlen nem jött össze még soha.MQuCsabi írta:Kezd érdekessé válni ez a szitu. Nem kárörvendek, meg semmi ilyesmi, a Classicón úgy is egészen más lesz, semmit nem érzünk majd abból, hogy a Real "gödörben" lenne.
Mindenesetre most nem úgy tűnik, mintha minden rendben lenne odaát.
Tegnap egyébként hallottam olyan véleményt is egy madridistától, hogy a Decimá után neki idén nem kell semmi. Még a BL duplázás sem hozza lázba. Természetesen örül bárminek, de nem elvárás.
Sztem ne hasonlítsuk össze a kettőt, előbbin Iker tisztán rajta volt, Iraizoz meg csak lesett mi is történik, de igazából tök mindegy, pontot nem igen érdemelt a Real.Sanama írta:Mondjuk másik oldalon is volt egy kapufa ...ferninho írta:Az még hagyján, hogy egy kalap kaki a Real, de hogy még szerencse sincs bakker...
egy Xszel màr elégedett lettem volna, erre Bale lövése csak nem akadt be... mondjuk meg se érdemeltük volna...
Undiano órája meg tuti siet, szögletnél meg bedobásnál is lefújta kb 52-53 secnél, mondjuk sokat nem számított, csak megakadt rajta a szemem
Leon írta:Nagyon tetszik eddig a Real idei formája!![]()
A Rayot a Camp Nou-ba mindig 5-6góllal szoktuk haza küldeni dél ide vagy oda. Raádsául ők nem egy bekkelős csapat mint a Malagá,hanem támadó szellemű.Úgy megcsapjuk őket,hogy öröm lesz nézni.