Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én azért nem hasonlítanám össze a Real középpályát a Bayernnével, mert szerintem messze nincsenek egy súlycsoportban, meg a két csapatban nem is ugyanazt a szerepet töltik be.Mihu írta: Azért maradjunk annyiban, hogy ez a Bayern rúgott nem is olyan régen 2 meccsen 7 gólt a Barcának, ahol 180 perc alatt mindössze egy Bartra helyzet került a nevünk mellé... Én egy meccsből indulnék ki, pontosabban egy félidőből, ez pedig a tavaszi El Clásico első játékrésze.
A Real középpályáját leginkább a Bayernéhez tudnám hasonlítani. Láthattuk, hogy az első félidőben, amikor működött a Modric-Kroos-Isco sor, akkor nagyjából azt se tudtuk, hogy merre vagyunk arccal. Szerencsénk volt, hogy Modric frissen tért vissza a sérülésből, és nem bírt egy teljes meccset, mert ahogy Ő elfáradt, úgy vége volt a meccsnek is a Real számára. Viszont a Bayern középpályája nem fog elfáradni 60 perc után... 2 éve is ott nyerték meg a párharcot ilyen brutális különbséggel. Egyszerűen uralták a középpályáját, nem tudtuk eljuttatni a labdát a támadó harmadba.
Erre a Bayern kerete alapjában véve is képes, és akkor jön még egy plusz a dologhoz: Pep. Azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy ha valaki meg tudja fojtani a Barcát, akkor az Ő.
Úgyhogy én cseppet sem lennék nyugodt, ha pénteken a mi nevünk kerülne a Bayern mellé.
Mihu írta:Azért maradjunk annyiban, hogy ez a Bayern rúgott nem is olyan régen 2 meccsen 7 gólt a Barcának, ahol 180 perc alatt mindössze egy Bartra helyzet került a nevünk mellé... Én egy meccsből indulnék ki, pontosabban egy félidőből, ez pedig a tavaszi El Clásico első játékrésze.Alcantara írta:Nem kellene összecsinálni magát egyeseknek, mert a Bayern hozott egy jó meccset.
Ez a posztonkénti levetítés max. elméleti játék, itt nem egyénenként versenyeznek ebben a sportágban a játékosok, majd az összeadandó pontok alapján jön ki a jobb csapat, mint a tornában.
Össze ne csináljam magamat, mert kiverték a Portót. Az edzőjük megmondta, hiányzott 3 kulcsjátékosuk, meg is nevezte őket. Ebből az egyik Tello! Ennyit erről!
Kaphatjuk őket, ki is eshetünk, benne van a pakliban, de legalább annyi esélyünk van, mint nekik.
Teljesen mindegy kit kapunk, ebben az évben a 4 közé nem kerül gyenge csapat, pillanatnyi forma, edzői taktikai húzások, egyéni villanások döntik el a döntőbe jutást.
Nem látom melyikben lennénk hátrányban a többi csapattal szemben.
Eljutottunk idáig, nehéz ellenfelekkel szemben, magabiztos játékkal, nehogy már beroskadjak bárkitől is a 4 között.
A Real középpályáját leginkább a Bayernéhez tudnám hasonlítani. Láthattuk, hogy az első félidőben, amikor működött a Modric-Kroos-Isco sor, akkor nagyjából azt se tudtuk, hogy merre vagyunk arccal. Szerencsénk volt, hogy Modric frissen tért vissza a sérülésből, és nem bírt egy teljes meccset, mert ahogy Ő elfáradt, úgy vége volt a meccsnek is a Real számára. Viszont a Bayern középpályája nem fog elfáradni 60 perc után... 2 éve is ott nyerték meg a párharcot ilyen brutális különbséggel. Egyszerűen uralták a középpályáját, nem tudtuk eljuttatni a labdát a támadó harmadba.
Erre a Bayern kerete alapjában véve is képes, és akkor jön még egy plusz a dologhoz: Pep. Azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy ha valaki meg tudja fojtani a Barcát, akkor az Ő.
Úgyhogy én cseppet sem lennék nyugodt, ha pénteken a mi nevünk kerülne a Bayern mellé.
Azért maradjunk annyiban, hogy ez a Bayern rúgott nem is olyan régen 2 meccsen 7 gólt a Barcának, ahol 180 perc alatt mindössze egy Bartra helyzet került a nevünk mellé... Én egy meccsből indulnék ki, pontosabban egy félidőből, ez pedig a tavaszi El Clásico első játékrésze.Alcantara írta:Nem kellene összecsinálni magát egyeseknek, mert a Bayern hozott egy jó meccset.
Ez a posztonkénti levetítés max. elméleti játék, itt nem egyénenként versenyeznek ebben a sportágban a játékosok, majd az összeadandó pontok alapján jön ki a jobb csapat, mint a tornában.
Össze ne csináljam magamat, mert kiverték a Portót. Az edzőjük megmondta, hiányzott 3 kulcsjátékosuk, meg is nevezte őket. Ebből az egyik Tello! Ennyit erről!
Kaphatjuk őket, ki is eshetünk, benne van a pakliban, de legalább annyi esélyünk van, mint nekik.
Teljesen mindegy kit kapunk, ebben az évben a 4 közé nem kerül gyenge csapat, pillanatnyi forma, edzői taktikai húzások, egyéni villanások döntik el a döntőbe jutást.
Nem látom melyikben lennénk hátrányban a többi csapattal szemben.
Eljutottunk idáig, nehéz ellenfelekkel szemben, magabiztos játékkal, nehogy már beroskadjak bárkitől is a 4 között.

Egyáltalán nem jobb a védelme szerintem, középpálya talán valamivel jobb de a mi támadóink messze jobbak a götze lewa müller triónál..Samper írta:
Ha a Bayernnek meggyógyulnak a sérültjei, akkor jobb a középpályája és a védelme, mint a mienk - a csatársor és a kapus pedig egál. A két edzőt pedig mindenki hasonlítsa össze kedvére.

Senki nem mondta, hogy nem tudunk tovább jutni, csak azt mondom több ponton jobbak nálunk ezért jó lenne kerülni őket.noname írta:Esküszöm itt a fél fórum inkább Bayern szurkoló kéne legyen.
A Bayern odahaza erős, de kik ellen? A Wolfsburg kb úgy a 6-8. helyen végezne legfeljebb Spanyolországban. A BL-ben pedig sztem több gólt kaptak nálunk gyengébb csapatok ellen. Bayern 8 gólt kapott, a Barca 7-et, ha jól számolom. Mitől erős is ez a védelem? Nálunk mindenki temetné a csapatot, ha kikapunk a Portotól, mégha a másik meccsen -el is nyerünk. Most meg itt van a Bayern, megérdemelten kaptak ki Portugáliában egy olyan csapat ellen, ami csoda, hogy a csoportkörből kijutott, ehhez képest a Bayernt tartjátok esélyesnek. Gratulálok!Tombol az ész!![]()
A Barcelonának vannak a legpesszimistább és leghálátlanabb szurkolói a világon.

Mitől?noname írta:Mitől ilyen félelmetes a Bayern? A védelmünk erősebb, a csatársorunk bárkinél fényévekkel jobb, ők max kp-n jobbak. A Bayern sokat gyengült. Ráadásul jelenleg a Barca stílusa pont jobban hasonlít a pár évvel ezelőtti Bayernéra, mint a Barcára. Pep csapatait mindig könnyű lekontrázni.

noname írta:Mitől ilyen félelmetes a Bayern? A védelmünk erősebb, a csatársorunk bárkinél fényévekkel jobb, ők max kp-n jobbak. A Bayern sokat gyengült. Ráadásul jelenleg a Barca stílusa pont jobban hasonlít a pár évvel ezelőtti Bayernéra, mint a Barcára. Pep csapatait mindig könnyű lekontrázni.
Esküszöm, pár ember itt retardált. Sétálva kiheréljük a világ egyik legjobbjának tartott PSG-t, de sokan a Bayernt tartják jobbnak, amely a 8 csapat leggyengébbje ellen simán kikapott idegenbe.![]()
![]()
Humor topikba való az ilyen ostobaság. Jelenleg bárki ellen mi vagyunk az esélyesek. Persze ez nem garancia semmire, de aki annyira nem ért a focihoz, hogy képtelen észrevenni a jelenlegi erőviszonyokat, az maradjon valami egyszerűbbnél.
Fel, de már messze nem úgy játszunk, mint 3-4 éve.TripleH írta:Szerintem azért mert ha valaki akkor Pep feltudja őket készíteni a Barca játékosokból.S.Agüero írta:Miért fél mindenki annyira a Bayerntől? Egy Juve/Atléti stílus nem fekszik jobban nekünk.
Szerintem azért mert ha valaki akkor Pep feltudja őket készíteni a Barca játékosokból.S.Agüero írta:Miért fél mindenki annyira a Bayerntől? Egy Juve/Atléti stílus nem fekszik jobban nekünk.
Legyen akkor itt is egy:hank1ee írta:Buffon BL-álomcsapata: http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... es-2408811" target="_blank
Most már én is írok egyet.![]()
Víctor Valdés - Cafú - Puyol - Hierro - Roberto Carlos - Xavi - Zidane - Nedved - Messi - Cristiano Ronaldo - Ronaldinho

Amúgy nem tudom felmérni a Bayern erősségét...Most a Portot alázza, szép játékot mutat de pl a City ellen képes volt kikapni meg döntetlenezni,stb...noname írta:Simán levertük az angol bajnokot, most kiheréljük a franciát, elődöntőben jöhet a német, döntőben pedig az olasz és meg is van a Grand Slam.
Amikor a Milant vertük otthon 4-0-ra, akkor is elvoltak szállva páran, hogy a kövektező fordulóban bárki jöhet, nincs esélyük, aztán jött a Bayern, és ott véget ért a mese. Én még a Reallal is szívesebben játszanék, mintsem a Bayernal, mert utóbbit sokkal erősebbnek tartom. Persze a Real már nem jöhet szóba, mivel holnap kiesnek, de a lényeg, hogy a Bayernt jobb lenne elkerülni.noname írta:Simán levertük az angol bajnokot, most kiheréljük a franciát, elődöntőben jöhet a német, döntőben pedig az olasz és meg is van a Grand Slam.

jobbat mondok: elődöntőben a spanyol, döntőben az olasznoname írta:Simán levertük az angol bajnokot, most kiheréljük a franciát, elődöntőben jöhet a német, döntőben pedig az olasz és meg is van a Grand Slam.