Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valami olyasmiről van szó hogy a spanyol Sportminisztérium új finanszírozási rendszert szeretne és ennek kapcsán vita van a közvetítési jogokról is.Részleteket nem ismerek de a lényeg kb. az hogy az új finanszírozás miatta lázadoznak mert a klubbok fele nem fogja tudni teljesíteni a feltételeket egy-két éven belül.Valami tartozás limitről is volt szó mivel a spanyol klubbok 90% totálisan eladósodott.Talán erről is megy a vita.Lenyeg a szövetségnek az új rendszer nem tetszik és ebből megy a csuda.Jelen állás szerint 16. után se bajnokság se kupadöntő amíg a Sportminisztérium nem enged.
vége van a spanyol bajnokságnak meg mindennek.Bár szerintem ez csak kamu
Bob_Marley írta:Tico már három gólt lőtt, abból volt valóban les, de kettő szabályosnak tűnt, eredmény: Atletico-Athletic 0:0.
Matáv Sopron? Na ez se ma volt.visca el barca írta: Bobnak, küldeném, múltkor beégtem, hogy semmi régi focis cuccra nem emlékszem, dehogynem![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Ms8qTqrXjn0" target="_blank
A levezetésedet előzőleg is értettem és mint írtam valóban jól jön ki, hogy elvileg ellenfeleinknek nem életbevágó a meccs, kivéve a Depor talán, de lehetnek gondok a sűrű program miatt pl, s biztosra nem lehet azt írni, hogy ez 12 pont. Matematikailag szó meg a nano minimális esélyt jelölte.shutterisland
hahaKash írta:Nem akarok folozófálni, az ilyen "megálmodtam a végeredményt" dologban, mert nem jelent semmit, de azért érdekességképp leírom.![]()
3-4 napja álmomban az Almeria legyőzte a Madridot, ami ugye nem történt meg, viszont tegnap éjjel pedig azt álmodtam, hogy a Madrid veri meg a Sevillát...Ilyen logika alapján most a Sevilla kellene nyerjen.Érdekes, hogy a Barcelonáról sosem álmodok...Lehet, hogy a lelkem mélyén Real drukker vagyok...Áh nem, erre gondolni sem akarok.
Esélyes, hogy hozzák az összes meccsüket úgy hogy fölöttük a csapatok bukják mind a négyet...Bob_Marley írta:Matematikailag még nem esett ki a Cordoba.
igazából ha így lesz, és botlanak valahol, az még jobb verzió.Azért ebben nem lennék olyan biztos. A Valencia és a Sevilla is nagyon erős idén, nekünk is rengeteg gondunk volt velük, most pedig fej-fej mellett haladnak a 4. helyért, s nyilván mindkettőnek nagyon fontos, hogy odaérjen a BL-be. Nem fogja egyik sem olcsón adni a bőrét, főleg a Sevilla nem a Pizjuánban.
Azért ebben nem lennék olyan biztos. A Valencia és a Sevilla is nagyon erős idén, nekünk is rengeteg gondunk volt velük, most pedig fej-fej mellett haladnak a 4. helyért, s nyilván mindkettőnek nagyon fontos, hogy odaérjen a BL-be. Nem fogja egyik sem olcsón adni a bőrét, főleg a Sevilla nem a Pizjuánban.shutterisland írta:ha a real veri a valenciát és sevillát (verni fogja szerintem)
20 pontjuk van, 4 fordulóval a vége előtt 11 pontra van az utolsó bennmaradó helyt, úgy, hogy 3 csapatot kellene megelőzzenek, semmi esélyük nincsen.Matematikailag még nem esett ki a Cordoba.
a sociedad otthon nem szokott gondot okozni, csak idegenben.a Sociedad nagyon kemény menet közben
ha addigra kiesnek, akkor mindegy, ha pedig még lesz esélyük, akkor is szinte biztosan nyerniük kell majd és nem lesz elég az x, ez sem feltétlen hátrány.a Depor meg ha nem esik ki akkora, akkor biztos hogy mindent megfog próbálni.
nehéz megítélni azt a meccset.Atletico
Bobnak, küldeném, múltkor beégtem, hogy semmi régi focis cuccra nem emlékszem, dehogynemPetr írta:A védelmében hadd mondjam el, hogy kb. nem látott semmit. Persze ettől függetlenül tényleg vicces.
nem csak ezért jó, hanem azért is, mert leszakadnak az atletiről.Parázs kis meccs volt, nekünk talán jó is, a Valencia pontvesztés, mert a Sevillának elérhető közelségbe került a 4. hely, ami BL selejtezőt jelent.
persze, ez is igaz, az egész ügy nevetséges kezdve a mi eltiltásunkkal.MQuCsabi írta: Na jó, csak, ha meg nem tiltják el őket, pedig ugyan olyan "bűnöket" követtek el, abból meg szintén felháborodás lesz.
Na jó, csak, ha meg nem tiltják el őket, pedig ugyan olyan "bűnöket" követtek el, abból meg szintén felháborodás lesz. Most elvonatkoztatva Barca-Real ellentéttől. Sehogy sem lesz jó. Úgy érzem, megint a kapkodás van. Nyilván lehetett tudni, hogy kik sárosak, aztán lehetett volna hozni egy 'korrekt', mindenkire kiterjedő döntést. Ezek miatt a butaságok miatt hiheti a szurkoló, hogy valakiek böktük a csőrét.mennyire durván befolyásolnák már mind a bajnokságokat, mind az európai kupaporondot azzal, hogy különböző időpontokban tiltják el a csapatokat ugyanolyan múltbéli szabálytalanságok miatt.
nem hiszem, hogy ez reális félelem lehetne, semmi nem utal erre.Bob_Marley írta:Sokban igazad van, csapongtam én is. A népvándorlás egy természetes folyamat, az viszont félő, hogy az elment gyerekek adott ország válogatottjához csatlakoznak. Ez meg egy inkább most kialakuló dolog szerintem.