Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem úgy vannak vele, hogy ennél szarabb már nem nagyon lehet. Max. még lehúz egy ugyanilyen gyenge évet, aztán tényleg mehet szotyiért az MLS-be.Zozzy 5 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ol-2416069
ezt ha valaki megmagyarázza...arra tudok gondolni, hogy nagyon veszteséges lenne megválni tőle, senkinek nem kell már, legfeljebb vmi olasz középcsapatnál jöhetne szóba, de ott meg nincs rá píz. vagy nemtom.
Éppen ez az indok szerintem is.Zozzy 5 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ol-2416069
ezt ha valaki megmagyarázza...arra tudok gondolni, hogy nagyon veszteséges lenne megválni tőle, senkinek nem kell már, legfeljebb vmi olasz középcsapatnál jöhetne szóba, de ott meg nincs rá píz. vagy nemtom.
Utóbbi.nzxtpo írta:Szczesnyvel mivan? Sérülésből visszatérve nem 100%, vagy csak simán kiszorult?
Január elején még tizedik helyen voltak, kifejezetten jók voltak, aztán Alan Pardew átment a Crystal Palace-hoz és onnantól jött a mélyrepülés. A távozásának okának utólag azt mondta, hogy nagyon szűkös pénzügyi helyzetben kellett dolgoznia. Ő pedig nem akart ilyen lassan építkezni. A másodedző irányítja őket azóta, John Carver. Aki mondhatni "sajátnevelésű" edző. Ifiként ott kezdte a pályafutását. 2004-ben Bobby Robson másodedzője volt és a kirúgása után sikeresen fejezte be a szezont, de akkor mégsem számítottak rá hossszútávon. Azóta pedig újra 2011 óta a Newcastle-nél dolgozik. (Érdekesség, hogy Carver már negyedjére örököl meg edzői posztot másodedzőként). Szóval a lényeg, hogy bíznak benne, pedig lehet hamarabb kellett volna váltani.Petr írta:Nem semmi, hogy a Newcastle mennyire visszaesett. Egy fordulóval a vége előtt ők az utolsó bent maradók úgy, hogy 2 ponttal előzik a tizennyolcadikat. Nagyon visszaestek, sokkal több van bennük. Aki követi a PL meccseket az írna valamit a visszaesés okairól?
Szczesnyvel mivan? Sérülésből visszatérve nem 100%, vagy csak simán kiszorult? Hatalmas tehetségnek volt kikiáltva, de hajlamos volt lepkézni, sikerült ezt levetkőznie?PCsabi írta:Remélem bent maradnak, én bírom őket.Petr írta:Nem semmi, hogy a Newcastle mennyire visszaesett.
Így, hogy nyert a ManCity, nincs sok esélyünk a második helyre, viszont a harmadik helyre jó lenne oda érni (nem kéne BL-selejtezőt játszani), ehhez pedig kéne ma minimum egy döntetlen.
Manchester United: De Gea, Valencia, Jones, Smalling, Rojo, Mata, Herrera, Blind, Fellaini, Young, Falcao.
Subs: Valdes, Blackett, McNair, Januzaj, Di Maria, van Persie, Wilson.
Arsenal: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Ramsey, Ozil, Alexis, Giroud.
Subs: Szczesny, Gibbs, Gabriel, Flamini, Rosicky, Wilshere, Walcott.
Wenger keményen rotál, sorozatban a hatodik olyan alkalom, amikor ugyanazzal a kezdővel kezdünk.
Remélem bent maradnak, én bírom őket.Petr írta:Nem semmi, hogy a Newcastle mennyire visszaesett.