Pinto
Alvés-Puyol-Masch-Adriano
Xavi-Busi-Iniesta
Pedro-Ibra-Ronaldinho
Jókat nem is írok, túl sok van azt látjuk, de akiket bírtam ilyen-olyan okokból azok a felsők

És még így is kimaradt Nedved, Beckham, Zidane, Rivaldo, Kluivert, Begkamp, Raúl, Makélélé, Yaya Touré, David Villa, Dida sőt én Milan Barost imádtam a cseh válogatottban.Subinho írta: ↑2022.01.30. 17:13:21Ez nálam is majdnem így van.
Buffon - Cafú, Nesta, Maldini, Roberto Carlos - Davids Xavi, Iniesta - Ronaldinho, Ronaldo, Messi
Csere: Casillas - Dani Alves, Puyol, Cannavaro, Alba - Pirlo, Kaká, Deco - Henry,, Rivaldo, Romario
Akik kimaradtak, pedig nagy kedvencek voltak:
Thuram, Del Piero, Crespo, Eto'o, Platini
Ez nálam is majdnem így van.tatesz1990 írta: ↑2022.01.30. 12:43:56Az én kedvenc csapatom olyanokból áll, akiket életemben láttam játszni, tehát a 90-es évek legvégétől.
Íme a kedvenceim:
Iker Casillas - Cafú, Puyol, Maldini, Roberto Carlos - Pirlo, Xavi, Iniesta - Ronaldinho, Ronaldo, Messi
Csere: Buffon - Dani Alves, Nesta, Lúcio, Alba - Davids, Gerrard, Lampard - Totti, Klose, Fernando Torres
Nem akarom már offolni az igazolások topicot, ezért áthozom ide.2000-es évek közepe az 2005, Ronaldinho hol van? Rooney vagy Gerrard, vagy kire gondolsz esetleg Pirlora? Az 17 éve volt. 2005 körül született játékosaink szoktak játszani pl Gavi.
Szerintem egyértelmű volt, hogy a mieinkre gondolok. Itt is az a helyzet, hogy a brazil utolsó igazi jó szezonja a 14/15-ös volt. Ezért nem kellett volna nagyon siratni a távozását. De akikkel pótolni próbáltuk, kivétel nélkül besültek. Akik pedig jelenleg itt vannak, a 38 éves Alves szintjét sem ütik meg. Ez szubjektív, persze. De nehéz nem látni, hogy Dest full vakon van, Mingueza pedig rettenet.Alvést megkérdezném ki kit szégyenített meg a Classicon... le kellett hozni félidőben? mert nem bírta Viniciussal a tempót. Ezzel az érvvel nem a saját igazadat bizonyítottad.
Hogy Alvés jobb-e mint Dest vagy Mingu az szubjektív, és ha igaz is, az max a mi gyengeségünk, de látjuk a bajnokikon hogy Alvés már senkit se szégyenít meg, az ellenféltől biztosan nem.
Buffon