Magyar Válogatott
Nekem 4 a tippem,szerintem ennyi lesz kozte boven.
Elso feloraba golt fogunk kapni,onnan meg cicazas lesz.
Szerintem...!!!
Elso feloraba golt fogunk kapni,onnan meg cicazas lesz.
Szerintem...!!!
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
pontosan, ez a lényeg. küzdés, akarat, taktikaNormandia írta:Tudásban, minőségben 3-4 gól a különbség, de ennyi volt tavaly nyáron is. Jó, ott mondjuk volt szerencsénk is, de miért ne lehetne most is? Szóval egy x, vagy egy egygólos vereség bravúr lenne szerintem. Nem ezen a meccsen kell nyernünk, így az sem okozna traumát, ha kikapnánk több góllal, de azt elvárom, hogy mutassanak valamit a srácok hajtásból, küzdésből és valami elképzelést lássak, hogy mit is akarunk játszani. Ennyi elég is lenne. Minden más pozitívum meglepetés lenne. Hajrá Magyarok!!!
de az az érzésem, hogy most már ezzel nem lesz gond. Storck és Dárdai ezt már bele nevelte a fiúkba.
- Normandia
- Director del Fútbol
Tudásban, minőségben 3-4 gól a különbség, de ennyi volt tavaly nyáron is. Jó, ott mondjuk volt szerencsénk is, de miért ne lehetne most is? Szóval egy x, vagy egy egygólos vereség bravúr lenne szerintem. Nem ezen a meccsen kell nyernünk, így az sem okozna traumát, ha kikapnánk több góllal, de azt elvárom, hogy mutassanak valamit a srácok hajtásból, küzdésből és valami elképzelést lássak, hogy mit is akarunk játszani. Ennyi elég is lenne. Minden más pozitívum meglepetés lenne. Hajrá Magyarok!!!
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
én 3-1-es vereséget tippelek.
de cáfoljanak rám a fiúk, és lepjenek meg, pozitív értelemben
de cáfoljanak rám a fiúk, és lepjenek meg, pozitív értelemben

- davi10
- Llegenda del Barça
A trollfocinak ez a "feladata", szerintem abszolút jóttesznek az egésznek. Nem mondom, hogy mindennel amit csinálnak egyetértek, de egyenlőre több a hasznuk, mint a káruk. Az nso-n nem tudom mit olvastál ahol tiszteletlenség jött le.Nero. írta:Nyilván nem szurkolok a hazám válogatottja ellen, de nem mondom hogy nem mosolyognám meg ha jól elkennék a szánkat CRék. Olvasgatva a trollfocit, nso stb. a magyarok már megint nem mutatnak semmi tiszteletet meg alázatot. Nem nagyon értem miért ekkora az arc a semmire...
Nyilvánvaló, hogy a friss Európa Bajnok ellen semmi vesztenivalónk nincs, akkormár inkább így készüljön mindenki, mint a szokásos pesszimista üzenetekkel, hogy "minek megyünk egyáltalán oda" meg minek állunk ki". Nyilván az a reális, hogy jól elvernek minket, de ezzel a mentalitással nem lehet meccseket nyerni.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
nekem már egyáltalán nem vicces. egy darabig az volt, de átestek a ló másik oldalára.zola8787 írta:
Ne már srácok. Nem vagyok fanatikus trollfoci szerelmes, de az egy VICCRE épülő humor oldal. Nehogy már a trollfoci legyen a mérvadó.
erőltetett lett.
nekem pláne nem mérvadó, egy jóideje már nem is követem őket ezek miatt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nagyon nagy különbség lesz, hogy a portugálok most élesek.Nem szezon végén vagyunk elnyütt játékosokkal és szerintem meg is akarják most mutatni, hogy az a 3-3 nem egy reális eredmény volt.A sajtó megint rossz irányba visz nálunk mindent, a válogatott összetétele se teljesen tiszta nekem, minden adott egy 3-4 gólos zakóhoz.Abban bízom hátha Stork is ezt látja és fejben meg taktikailag rendben leszünk, akkor talán egy pontot el lehetne lopni, de ez sajnos nem realitás.

Ne már srácok. Nem vagyok fanatikus trollfoci szerelmes, de az egy VICCRE épülő humor oldal. Nehogy már a trollfoci legyen a mérvadó.csababarca írta:Nero. írta:Nyilván nem szurkolok a hazám válogatottja ellen, de nem mondom hogy nem mosolyognám meg ha jól elkennék a szánkat CRék. Olvasgatva a trollfocit, nso stb. a magyarok már megint nem mutatnak semmi tiszteletet meg alázatot. Nem nagyon értem miért ekkora az arc a semmire...
Amugy a két keret közt értékben kb. 400 millio euró különbség van, hendi Portugál.
trollfoci a legnagyobb szenny itthon, nevetségesek.
Hol voltak amúgy ezek a "semmi tisztelet" meg hasonló kijelentések? Persze nem Rekop Gyuritól érdekelne, hanem edzőktől, játékosoktól. Én pont az ellenkezőjét olvastam Storck-tól, hogy jön a kifogás, de basszus egy portugál válogatott ellen minek ez, ők a jobbak ez nem kérdés, ha megszorongatjuk őket az nekünk hatalmas dolog lenne.
Inkább az a baj, hogy a nagyszerű eb szereplés óta sokan azt hiszik, hogy mi már a nagyok között vagyunk, a nagy fenéket. Kiesett Fiola meg Guzmics, így a védelem már romokban (mondjuk Bese tudja majd pótolni, a néger gyereket nem ismerem, azt sem tudom milyen poszton tolja, bár néger, biztosan jobb, mint a fehér ember

Persze hajrá magyarok, lepjük meg őket ismét!
Santos nyilatkozatából is az jön le, hogy ezúttal nem fognak lebecsülni minket, az meg egy nagy csapat ellen nem sok jót jelent... Meglátjuk, csak sajnos elég stílszerű lenne, ha az utóbbi hónapokban világát nem találó CR pont a válogatottban találna magára...
Az biztató lehet, hogy a játékosaink végre tényleg játszanak a klubjaikban, illetve bármikor bepattanhat egy Dzsudzsák szabi. A meccstől egyébként semmit nem várok, leülök és szurkolok, mint mindig, aztán hátha jók leszünk. Hajrá!
Az biztató lehet, hogy a játékosaink végre tényleg játszanak a klubjaikban, illetve bármikor bepattanhat egy Dzsudzsák szabi. A meccstől egyébként semmit nem várok, leülök és szurkolok, mint mindig, aztán hátha jók leszünk. Hajrá!
- csababarca
Nero. írta:Nyilván nem szurkolok a hazám válogatottja ellen, de nem mondom hogy nem mosolyognám meg ha jól elkennék a szánkat CRék. Olvasgatva a trollfocit, nso stb. a magyarok már megint nem mutatnak semmi tiszteletet meg alázatot. Nem nagyon értem miért ekkora az arc a semmire...
Amugy a két keret közt értékben kb. 400 millio euró különbség van, hendi Portugál.
trollfoci a legnagyobb szenny itthon, nevetségesek.
Most is ki vannak már eléggé zsigerelve a portugál játékosok amúgy, de jah, szerencsével max egy X van benne. Csak hajtsunk meg ha bekapjuk az elsőt ne leszegett fejeket lássak. De nem itt kell győznünk, az tény.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez sajnos teljesen más lesz mint Nyáron, amikor mi sokat készültünk rá a nagy csapatok játékosai meg 50-60 meccses szezonból jöttek.Feast4 írta:Meglepően csendes a topic.Ki mit vár a meccstől?Én szívem szerint azt mondanám egy Xre jók vagyunk, de a logikus agyam szerintem és azt hiszem ez lesz a realitás lesimáznak...
Papíron persze, hogy jobb az Európa-bajnok, de egy nagyon fegyelmezett játékkal egy ikszre talán tényleg jók lehetünk, de a realitás 3-4 gólos különbség sajnos mint a belgák ellen.

Nyilván nem szurkolok a hazám válogatottja ellen, de nem mondom hogy nem mosolyognám meg ha jól elkennék a szánkat CRék. Olvasgatva a trollfocit, nso stb. a magyarok már megint nem mutatnak semmi tiszteletet meg alázatot. Nem nagyon értem miért ekkora az arc a semmire...
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Meglepően csendes a topic.Ki mit vár a meccstől?Én szívem szerint azt mondanám egy Xre jók vagyunk, de a logikus agyam szerintem és azt hiszem ez lesz a realitás lesimáznak...

Kleini tényleg fiatal még és talán több van benne, de egyébként nekem tetszene az, ha a Fradi begyűjtené a külföldön csellengő válogatottakat. Én értem, hogy pénz, meg egy karriered van, de például Szalai mit vár még a Bundesligától? 134 perc és 1 gól most ősszel. De ott van Dzsudzsák is, lassan 6-7 éve keres messze az értéke felett, közben meg jó esetben kéthavonta látunk róla egy rossz minőségű videót, egyébként azt sem tudjuk él-e.
Velük és néhány hasonló légióssal a Fradi reális eséllyel mehetne a Bl-csoportkörért és talán pár év alatt úgy megerősödne anyagilag, hogy fent is tudná tartani a szintet. Ráadásul a válogatottnak is jó lenne, ha 5-6 kezdőjátékos együtt játszana.
Velük és néhány hasonló légióssal a Fradi reális eséllyel mehetne a Bl-csoportkörért és talán pár év alatt úgy megerősödne anyagilag, hogy fent is tudná tartani a szintet. Ráadásul a válogatottnak is jó lenne, ha 5-6 kezdőjátékos együtt játszana.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Elég szomorú még ha annak örülök, hogy a Fradi erősödik, de gyakorlatilag Pintér Ádám útját járja be. 

- csababarca
Ezekből sem lesz focista sose.messideco írta:Úgy néz ki, hogy Kleinheisler hazajön, a Fradiban folytatja. Talán a Vidi 2-ből nagy ugrás volt a Bundesliga számára, a Fradi jól jár vele. Közben Lovrencsics talán Soroksáron folytatja, megérte hazajönni neki is...
Lovrencsicsékből Balázs ügyesebb volt mindig is, csak nemrég is szétszakadt a térde csórinak.
- Normandia
- Director del Fútbol
Persze mindig van a kérdés, hogy mi a fontosabb? Stadionok, vagy pl. a gyermekétkeztetés, nyugdíjemelés stb. Persze ez demagógia. Én emlékszem, amikor az Ernst Happel stadionban úgy 15 ezred magammal voltunk elalélva a stadiontól (na meg a magyarcsapat játékától), hogy nálunk mikor lesz ilyen. Persze, akkor még volt magyar foci, a stadionok meg olyanokvoltak, amilyenek. Most ez meg a másik véglet, vannak színvonalas stdionjaink, csak játék nincsen.hedora írta:Kicsit off a téma és ezért elnézést kérek, de nem igazán lehet ezt másként megközelíteni.
Rengeteg politikai kérdés, támadás vagy éppen védekezés:) stadion építés project...
Mondjuk egyenlőre nem vált be?
Rendben nem vált be... mondjuk ezt azért mert egyenlőre nincsen 15000 ebmer egy bajnokin?
valóban nincsen..., de... Amint elkezdődött ez a kormányközi foci és egyéb sportőrület, hát elkezdtek fejlódni a dolgok.. egyre több stadion van, egyre több csapat van, egyre többen értik meg mi az a sport... egyre több eredmény van, egyre többen felélednek a kinti magyarok, olyan dolgokat lát az ember... tényleg csak ámulunk... itt van az eb.. hát egész magyar hon megőrült:)
vagy itt ez a videó, érdemes meglesni...
https://www.youtube.com/watch?v=sVifxwfECtI" target="_blank
Nem vagyok benne biztos: 2 év múlva.. nem lesznek egy magyar meccsen foci: 6000 en...aztán majd megint 2 év és 12000 ezren, apró dolgokban fejlódjünk és szerintem rendben lesz minden és persze nagyon szeretném ha egy veszprém vagy szeged meccsen újra kellene tervezni a lelátókat:)
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Kicsit off a téma és ezért elnézést kérek, de nem igazán lehet ezt másként megközelíteni.
Rengeteg politikai kérdés, támadás vagy éppen védekezés:) stadion építés project...
Rendben nem vált be... mondjuk ezt azért mert egyenlőre nincsen 15000 ebmer egy bajnokin?
valóban nincsen..., de... Amint elkezdődött ez a kormányközi foci és egyéb sportőrület, hát elkezdtek fejlódni a dolgok.. egyre több stadion van, egyre több csapat van, egyre többen értik meg mi az a sport... egyre több eredmény van, egyre többen felélednek a kinti magyarok, olyan dolgokat lát az ember... tényleg csak ámulunk... itt van az eb.. hát egész magyar hon megőrült:)
Nem vagyok benne biztos: 2 év múlva.. nem lesznek egy magyar meccsen foci: 6000 en...aztán majd megint 2 év és 12000 ezren, apró dolgokban fejlódjünk és szerintem rendben lesz minden és persze nagyon szeretném ha egy veszprém vagy szeged meccsen újra kellene tervezni a lelátókat:)
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/leg ... cz-2543341" target="_blank
Egy kis sértődöttséget érzed az úriember nyilatkozatában.
Talán kellett volna bizonyítani valahol és akkor 1. most nem Indiában bohóckodna, ahol kb 5 csapat van, 2. válogatott lenne. Vagy legalább egy bő keretnél a nevét felhoznák.
Egy kis sértődöttséget érzed az úriember nyilatkozatában.

Azon felül, hogy szerintem senkit ne érdekelt a meccs (engem se nagyon) azt kell mondjam nagyon megható jelenet volt amikor lementek a pályáról.A végén meg a közös himnuszéneklés mutatta hogy azért hozzáállásban sok minden változott mimd szurkolói mind játékos oldalról.Összességében el kell mondani soha ne legyen rosszabb évünk.Király és Juhász visszavonulása pedig egyrészt időszerű volt, másrészt ha a sok baklövést és hibát is vesszük amit összességében a karrierjük során sikerült összehozni akkor is azt kell mondjam szép pályafutást zártak és nem alaptalan az hogy legenda lett mindkettő.Nagy pacsi és nagy köszönet nekik.
A meccsről pedig egyetlen dolog maradt meg.Ez a Hangya lehet megérne mégegy behívást.
A meccsről pedig egyetlen dolog maradt meg.Ez a Hangya lehet megérne mégegy behívást.

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Mert másban nem is volt. De tényleg nem. Nem szidom úton-útfélen a focistáinkat, de tényleg senki másban nem volt ekkora tehetség + ugye alázat a sport iránt. A második még fontosabb, mint az első.Én benne, Királyban és Gerában láttam az elmúlt 30 évben a klasszist. Klasszis értsd: folyamat BL-ben játszó csapat alapembere.

Lipcsei úgy kezdte Portóban, h folyamat játszott, sőt, kb klasszis szintet tolt a sérülésig, ami keresztbe törte a karrierjét, sztem azóta nem volt ilyen jó magyar focista, mint ő, hihetetlen, h az a kőbunkó fiatal gyerek mennyire értette a focit. Az apja nagyon kemény fószer, az öreg ma is olyan formában van, h néhány fiatal megirigyelhetné. A gyerek feljött fiatalon Pestre, az apja jutatta be Fradihoz, azonnal ki ha én nem lett, szóltak az apjának, h elszállt a fiú, megtalálta az élet Pesten. Az apja feljött és megmondta neki, h vagy megtanul viselkedni nagyon gyorsan, vagy megy visssa Barcikára bohóckodni. Onnantól, mint a lift ment felfelé.
Kár érte...
Én benne, Királyban és Gerában láttam az elmúlt 30 évben a klasszist. Klasszis értsd: folyamat BL-ben játszó csapat alapembere.
Kár érte...
Én benne, Királyban és Gerában láttam az elmúlt 30 évben a klasszist. Klasszis értsd: folyamat BL-ben játszó csapat alapembere.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2016.11.16. 13:57:43-kor.
Pontosan! Én még gyerek voltam, mikor Király fénykorát élte a Herthában, de emlékszem, hogy tényleg európai szinten is sokra tartották. A másodvirágzást, és az Eb részvételt nagyon megérdemelte.recrea írta:Azért van némi pályafutás a hátuk mögött...Királynak speciel kb. 200 Bundesliga meccse van, illetve kb. 10-12 BL meccse, Juhásznak ugyanennyi belga meccse, többször játszott a BL-ben, gólt is lőtt, háromszoros belga bajnok, nem kevés belga sztárral játszott együtt...keresve sem találok ilyen magyar játékost az elmúlt 30 évből (ideveszem még Gerát). Királyért ajánlatot tett a Herthának az Arsenal, csak a németek nem adták annyiért, Real, Milan, Chelsea figyelte, Rumenigge pedig a következőt nyilatkozta róla: „Király a gólvonalon jobb, mint Oliver Kahn. A kifutásoknál pedig már most Európa legjobbja.” Ha fele olyan "kókler" menedzsere van, mint Dzsudzsáknak, évekig BL-ben véd a fickó. Továbbá azon ritka válogatottak közé tartoztak, akik még helyenként tudták is hozni azt, amit a klubcsapatban. Ha ők a leggyengébb válogatottak, akkor meg vagyok nyugodva a jövőt tekintve....ja, nemNero. írta:Csak én tartom tulzasnak ezt az óriási sírást a visszavonuló játékosok iránt? Ez a generáció minden idők egyik leggyengébbe volt leszámítva az EBt de olyan óriási csoda meg eredmény ott sem történt.
Juhász pedig a 2000-es évek legjobb magyar védője volt.
Ha az elmúlt a 30 évet nézzük, akkor azért még megemlíteném Dárdait és Lisztest, akik szintén tiszteségesen helyt álltak a Bundes Ligában. Na meg Lipcseit! Őt ugyan fénykorában nem láttam játszani, mert akkoriban a homokozó, a mászókák, és a játékdinoszauruszok túlságosan lekötötték a figyelmemet