Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pontosan, ez a lényeg. küzdés, akarat, taktikaNormandia írta:Tudásban, minőségben 3-4 gól a különbség, de ennyi volt tavaly nyáron is. Jó, ott mondjuk volt szerencsénk is, de miért ne lehetne most is? Szóval egy x, vagy egy egygólos vereség bravúr lenne szerintem. Nem ezen a meccsen kell nyernünk, így az sem okozna traumát, ha kikapnánk több góllal, de azt elvárom, hogy mutassanak valamit a srácok hajtásból, küzdésből és valami elképzelést lássak, hogy mit is akarunk játszani. Ennyi elég is lenne. Minden más pozitívum meglepetés lenne. Hajrá Magyarok!!!
A trollfocinak ez a "feladata", szerintem abszolút jóttesznek az egésznek. Nem mondom, hogy mindennel amit csinálnak egyetértek, de egyenlőre több a hasznuk, mint a káruk. Az nso-n nem tudom mit olvastál ahol tiszteletlenség jött le.Nero. írta:Nyilván nem szurkolok a hazám válogatottja ellen, de nem mondom hogy nem mosolyognám meg ha jól elkennék a szánkat CRék. Olvasgatva a trollfocit, nso stb. a magyarok már megint nem mutatnak semmi tiszteletet meg alázatot. Nem nagyon értem miért ekkora az arc a semmire...
nekem már egyáltalán nem vicces. egy darabig az volt, de átestek a ló másik oldalára.zola8787 írta:
Ne már srácok. Nem vagyok fanatikus trollfoci szerelmes, de az egy VICCRE épülő humor oldal. Nehogy már a trollfoci legyen a mérvadó.
Ne már srácok. Nem vagyok fanatikus trollfoci szerelmes, de az egy VICCRE épülő humor oldal. Nehogy már a trollfoci legyen a mérvadó.csababarca írta:Nero. írta:Nyilván nem szurkolok a hazám válogatottja ellen, de nem mondom hogy nem mosolyognám meg ha jól elkennék a szánkat CRék. Olvasgatva a trollfocit, nso stb. a magyarok már megint nem mutatnak semmi tiszteletet meg alázatot. Nem nagyon értem miért ekkora az arc a semmire...
Amugy a két keret közt értékben kb. 400 millio euró különbség van, hendi Portugál.
trollfoci a legnagyobb szenny itthon, nevetségesek.
Nero. írta:Nyilván nem szurkolok a hazám válogatottja ellen, de nem mondom hogy nem mosolyognám meg ha jól elkennék a szánkat CRék. Olvasgatva a trollfocit, nso stb. a magyarok már megint nem mutatnak semmi tiszteletet meg alázatot. Nem nagyon értem miért ekkora az arc a semmire...
Amugy a két keret közt értékben kb. 400 millio euró különbség van, hendi Portugál.
Ez sajnos teljesen más lesz mint Nyáron, amikor mi sokat készültünk rá a nagy csapatok játékosai meg 50-60 meccses szezonból jöttek.Feast4 írta:Meglepően csendes a topic.Ki mit vár a meccstől?Én szívem szerint azt mondanám egy Xre jók vagyunk, de a logikus agyam szerintem és azt hiszem ez lesz a realitás lesimáznak...
Ezekből sem lesz focista sose.messideco írta:Úgy néz ki, hogy Kleinheisler hazajön, a Fradiban folytatja. Talán a Vidi 2-ből nagy ugrás volt a Bundesliga számára, a Fradi jól jár vele. Közben Lovrencsics talán Soroksáron folytatja, megérte hazajönni neki is...
Persze mindig van a kérdés, hogy mi a fontosabb? Stadionok, vagy pl. a gyermekétkeztetés, nyugdíjemelés stb. Persze ez demagógia. Én emlékszem, amikor az Ernst Happel stadionban úgy 15 ezred magammal voltunk elalélva a stadiontól (na meg a magyarcsapat játékától), hogy nálunk mikor lesz ilyen. Persze, akkor még volt magyar foci, a stadionok meg olyanokvoltak, amilyenek. Most ez meg a másik véglet, vannak színvonalas stdionjaink, csak játék nincsen.hedora írta:Kicsit off a téma és ezért elnézést kérek, de nem igazán lehet ezt másként megközelíteni.
Rengeteg politikai kérdés, támadás vagy éppen védekezés:) stadion építés project...
Mondjuk egyenlőre nem vált be?
Rendben nem vált be... mondjuk ezt azért mert egyenlőre nincsen 15000 ebmer egy bajnokin?
valóban nincsen..., de... Amint elkezdődött ez a kormányközi foci és egyéb sportőrület, hát elkezdtek fejlódni a dolgok.. egyre több stadion van, egyre több csapat van, egyre többen értik meg mi az a sport... egyre több eredmény van, egyre többen felélednek a kinti magyarok, olyan dolgokat lát az ember... tényleg csak ámulunk... itt van az eb.. hát egész magyar hon megőrült:)
vagy itt ez a videó, érdemes meglesni...
https://www.youtube.com/watch?v=sVifxwfECtI" target="_blank
Nem vagyok benne biztos: 2 év múlva.. nem lesznek egy magyar meccsen foci: 6000 en...aztán majd megint 2 év és 12000 ezren, apró dolgokban fejlódjünk és szerintem rendben lesz minden és persze nagyon szeretném ha egy veszprém vagy szeged meccsen újra kellene tervezni a lelátókat:)
Mert másban nem is volt. De tényleg nem. Nem szidom úton-útfélen a focistáinkat, de tényleg senki másban nem volt ekkora tehetség + ugye alázat a sport iránt. A második még fontosabb, mint az első.Én benne, Királyban és Gerában láttam az elmúlt 30 évben a klasszist. Klasszis értsd: folyamat BL-ben játszó csapat alapembere.
Pontosan! Én még gyerek voltam, mikor Király fénykorát élte a Herthában, de emlékszem, hogy tényleg európai szinten is sokra tartották. A másodvirágzást, és az Eb részvételt nagyon megérdemelte.recrea írta:Azért van némi pályafutás a hátuk mögött...Királynak speciel kb. 200 Bundesliga meccse van, illetve kb. 10-12 BL meccse, Juhásznak ugyanennyi belga meccse, többször játszott a BL-ben, gólt is lőtt, háromszoros belga bajnok, nem kevés belga sztárral játszott együtt...keresve sem találok ilyen magyar játékost az elmúlt 30 évből (ideveszem még Gerát). Királyért ajánlatot tett a Herthának az Arsenal, csak a németek nem adták annyiért, Real, Milan, Chelsea figyelte, Rumenigge pedig a következőt nyilatkozta róla: „Király a gólvonalon jobb, mint Oliver Kahn. A kifutásoknál pedig már most Európa legjobbja.” Ha fele olyan "kókler" menedzsere van, mint Dzsudzsáknak, évekig BL-ben véd a fickó. Továbbá azon ritka válogatottak közé tartoztak, akik még helyenként tudták is hozni azt, amit a klubcsapatban. Ha ők a leggyengébb válogatottak, akkor meg vagyok nyugodva a jövőt tekintve....ja, nemNero. írta:Csak én tartom tulzasnak ezt az óriási sírást a visszavonuló játékosok iránt? Ez a generáció minden idők egyik leggyengébbe volt leszámítva az EBt de olyan óriási csoda meg eredmény ott sem történt.