Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem is reális cél, mostmár oda mindig ki lehet jutni, felhígították rendesen, úgyhogy még csak nem is nehéz a dolog.Stalkyard írta:Csankkal abban, hogy a követező EB-t kell célnak belőni, oda kellene összerakni ezt a csapatot. Szerintem az oda való kijutás abszolút reális cél lehet. Csak a középpályán Gera pótlását kellene már megoldani, de sajnos egyelőre nem látni, kivel.
KöszönömStalkyard írta:Azért az durva, hogy egyesek se a nemzeti hovatartozásukat, se a trollfocit nem tudják a helyén kezelni.![]()
Nem is az akarat meg a hajtás hiányzott most, mert láttam hogy próbálkozunk.De ezen én ia kiakadtam.Tudom hogy egy az egyben megver legalább álljunk már bele az ütközésbe akkor hátha ezzel megfogom.Basszus volt hogy Roncsit hagytuk labdával futni 10 métert.Ez amatőr!Oké szidjuk mint a bokrot de attól még a posztján top.A másik Gera.Imádom szeretem de ő arra lenne való hogy a végén kap húsz perc fél órát hoz stabilitást de be akarjuk már ráerőltetni egy ilyen szintű meccsen azt hogy ő legyen a megváltó.Rivaldo11 írta:Értem én, hogy van tudásbeli különbség, meg azt is, hogy sokkal esélyesebbek. Azt viszont nem tudom elfogadni, hogy jópár emberkén azt látom, hogy nem mer odalépni. Vicc, hogy ha pl.1 méterre áll a labdától egy magyar és egy portugál, a magyar megretten, meghátrál, ez elfogadhatatlan!
Barca szurkoló vagyok. A jó focit szeretem meg a normális hozzá állást. Amugy is mindegy volt mert ugyse volt semmi esély kijutni.zola8787 írta:Fantasztikus szurker vagy.Nero. írta:Mi van troll foci mi a napi vicc?:
Még vagy hármat Cristiano.
Fantasztikus szurker vagy.Nero. írta:Mi van troll foci mi a napi vicc?:
Komoly, hogy egy facebookos viccoldal miatt a saját válogatottad ellen szurkolsz.Nero. írta:Mi van troll foci mi a napi vicc?:
igenhdavid írta:Újra a régi magyar csapatot látom
Túlságosan tisztelik/félnek az ellenféltől.Rivaldo11 írta:Értem én, hogy van tudásbeli különbség, meg azt is, hogy sokkal esélyesebbek. Azt viszont nem tudom elfogadni, hogy jópár emberkén azt látom, hogy nem mer odalépni. Vicc, hogy ha pl.1 méterre áll a labdától egy magyar és egy portugál, a magyar megretten, meghátrál, ez elfogadhatatlan!
már a kezdő is ezt sugallta, hogy Storck is összecsinálta magát..de nem hibáztatom,mert volt benne logika.Rivaldo11 írta:Abszolút középszer csapat ellen egyszerűen tele a gatya, főleg Gyurcsó. Így nem lehet elérni semmit.