Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Vakmacska
Llegenda del Barça

2017.06.06. 11:01:43

Látom a magyar válogatott meg senkit nem érdekel. :D
Nem csoda. Ez a ruszkik elleni 3-0 elég megalázó. Az rendben van, hogy fiatalít, de ennyire?
Ráadásul azokat a játékosokat, akik bizonyítanak külföldön, miért nem hívja meg? Nincs rá magyaráztat. Az utazás meg a többi baromság. Egy Niko simán játszhatott volna. Ha az MS képes a fél világot átutazni egy meccs miatt, nekik is bírni kell.
Nevetséges. Vagy az volt a cél, hogy megmutassa a fiataloknak, hogy ennyit érnek?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.05.24. 10:47:44

Bőle Lukács megint nem kapott behívót, vicc:D
Nem baj nyomassuk Lovrencsicset meg Dzsudzsit...az a szint.

Mondjuk mikor kiment románokhoz, már akkor mondta hogy ezzel valszeg sose kerül válogatott közelébe...bezzeg ha felcsútra vagy a fradikába megy.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2017.05.09. 17:13:22

U-17-es EB-t követitek? Csoportelsőként továbbjutottunk a nyolcba, ahol a törökökkel fogunk játszani, és ha bejutunk a négybe, az azt jelentené, hogy kvalifikáljuk magunkat a VB-re. :)
Vakmacska
Llegenda del Barça

2017.03.27. 19:30:28

Feast4 írta:Az a baj Szálaival, hogy nagyon sokszor védekező középpályás feladatkört lát el mivel nem jut hozzá labda ezért visszamegy és szerezni próbál.Gólt ő csak akkor fog lőni ha valaki odateszi elé a bogyót.Na ez az ami szombaton konkrétan egyszer se sikerült.Kontrázni nem tudunk vele mert ahhoz túl lassú és darabos innentől kezdve beesett az eső.

Az a baj, hogy ahhoz hogy valami legyen kéne két játékos aki tud beadni, meg kéne egy csatárt aki gyors erős és tud helyezkedni, meg kéne a fiatal Gera...Mivel egyik sincs a boltban így gáz.
Én egyszer már megjegyeztem, hogy talán Szalait kellene egy ktk poszton használni, vagy berakni mellé egy másik csatárt, aki az ilyen előre vágott labdáknál ott van mellette. Szalai megkapja, leveszi, és próbálja a másikat megjátszani. De ha már ketten vannak ott, már azzal is megosztják a védelmet, nem 3 védő jut szerencsétlenre.
Feast4
Director del Fútbol

2017.03.27. 14:57:11

Az a baj Szálaival, hogy nagyon sokszor védekező középpályás feladatkört lát el mivel nem jut hozzá labda ezért visszamegy és szerezni próbál.Gólt ő csak akkor fog lőni ha valaki odateszi elé a bogyót.Na ez az ami szombaton konkrétan egyszer se sikerült.Kontrázni nem tudunk vele mert ahhoz túl lassú és darabos innentől kezdve beesett az eső.

Az a baj, hogy ahhoz hogy valami legyen kéne két játékos aki tud beadni, meg kéne egy csatárt aki gyors erős és tud helyezkedni, meg kéne a fiatal Gera...Mivel egyik sincs a boltban így gáz.
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.03.27. 12:37:21

Egyetértek, Szalainál jobb centerünk jelen pillanatban nincs sajnos. A gond ott van, hogy amíg nincs támadás építés, addig ő nem fog gólt lőni. Láthattuk az EB-n, tudtunk játszani, be is pattantak róla a labdák. Neki ez a feladata. De neki kelljen már visszajönni szervezni. :S

Szalait divat szídni, ahol néztem a meccset, már 5 perc után lehozták volna. Mire fel? Hát támadásunk sem volt, de az a része nem rajta múlik....

Egyébként játékosainkról nincs elérhető statisztika? Természetesen első sorban Nagy Ádám statja érdekel. Szerintme közel hibátlanul játszott.
Kép
Veidt_madridista
Madridista

2017.03.27. 12:07:58

Böde soha nem fog a válogatottban jatszani, es ez igy helyes. Egy nagyon limitált képességű veroember, semmi tobb. Labdaba sem tudna erni ilyen kaliberű ellenfellekkel a sarkában. En Nikotol sem vagyok elájulva, a szezon felében birkapasztorok ellen rúgta a bőrt, most meg Amerika... az sem eppen topliga. Szalainak legalabb van kozel 200 Bundesliga-meccs a lababan, illetve 100 a spanyol masodosztalybol. Rutinos es nagyon sokat dolgozik, raadasul szerintem a portugálok ellen is jol játszott. Sok párharcot nyer, az meg nem az o hibája hogy öt másodpercet kell varni amig egyaltalan felér melle egy társ. Illetve egyetlen jó beadást sem kapott. Csak Gyurcso kb ötször adott használhatatlan labdát. Persze o sem váltja meg a világot, de ebben a felállásban háromszor jobb választás, mint bárki mas.
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2017.03.27. 10:54:27

Stalkyard írta:
zola8787 írta: .
Bese szerintem is jól játszott, és úgy en bloc ha a kezdő emberek szerepelnek egy jó védősort és jó csapatvédekezést ki tudunk alakítani, viszont a támadással évek óta nem tudunk mit kezdeni. Ezért nem fér be sajnos egy Nikolics, mert konkrétan nincs támadójátékunk, annyiból áll, hogy Szalaira felíveljük, ő megtartja, de tovább nagyon ennél se szoktunk jutni. Dzsudszák nulla sajnos
Szerintem az a legnagyobb baj, hogy Szalai sem egy labdabiztos gyerek. Jobban járnánk szerintem ott egy Bödével.
Dzsudzsáknak meg az a legnagyobb baja, hogy egyre lejjebb adja. Jobban járt volna még azzal is, ha haza jött volna inkább focizni. Szerintem ott szúrta el, hogy a hollandoktól inkább ment volna egy kis angol klubhoz, vagy spanyol csapathoz, de még egy közepes olasz csapattal is jobban járt volna. Az araboknál milyen fejlődési lehetőség van? Konkrétan nulla.
most speciel a taktika is nagyon el volt szúrva. Hiába volt öt védő a pályán, simán átgyalogoltak rajtunk. Konkrétan azért, mert egyáltalán nem volt középpályánk. Szerintem ennél még egy
3-5-2 is jobb lett volna. Látszódott, hogy mikor ránk gyorsultak, a középpályáról indult meg még CR is.
A másik meg az, hogy egy ütközést nem mertek bevállalni, ki tudja miért.
Szalai szerintem meg harmat gyenge. Labdát sem képes megtartani, gólt sem képes rúgni, csak szökőévente.
Jobban járnánk egy kétcsatáros felállással, egy Böde-Niko párossal elől.

Dzsudzsákot is lehet szídni, de én ugyanolyan bajokat látok, mint sokszor a Barcánál is.
Elszalad a szélen, aztán kénytelen cselezni Neymar, mert nincs kinek beadni, nem jönnek a többiek. Itt is sokszor azt láttam, hogy egyszerűen nem mozgott senki a labdás ember felé, nem segített, nem kérte a labdát. Ilyenkor jöttek a cselezési próbálgatások, de három emberen képtelenség átjutni.
PEdig a labdakihozatalok elég igéretesek voltak, sokszor nagyon szépen megoldották, gyors, higgadt passzokkal. Ezt kellett volna elöl is, de ott meg nem segítették egymást.

Egy szó mint száz: szerintem kétcsatáros felállást kell vállalnunk, mert így nem jutunk sehova.
Pláne nem a felívelgetésekkel.
Borzasztóan hiányzik a csapatból valaki, akinek a játékszervezés lenne a feladata, osztogatná a labdákat.

Az meg, hogy nem jutunk ki Svájc és Portugália mellett, boritékolható volt. Nekünk ezt a selejtezőt arra kell feláldozni, hogy egy új csapatot építsünk, és ha lehet, akkor még a ranglistán előrébb lépni.
Tivornya
Capitá del Barça

2017.03.26. 16:20:04

OFF: nem unjátok még, hogy "agyoniskolázott" fotelhuszárként MINDEN válogatott meccs után beleálltok abba a pár(tíz)ezer emberbe, akik pénzt, időt és energiát nem sajnálva, kisgyermekeiknek világraszóló élményt biztosítva a fél világot bejárva ott vannak a meccsen a csapat mellett? Ha ők szánalmasok és szégyelnivalóak, akkor ugyanezzel a lendülettel ezen jelzőket ti is bőven kiérdemlitek, hanem még cifrábbakat :roll:
Fogadjátok már el, hogy a labdarúgás nem opera, nem balett, nem műveltségi vetélkedő, hanem konkrétan az átlagember gőzkieresztő szelepe nagyjából 150 éve...
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Cseri
Entrenador del Barça

2017.03.26. 15:26:35

Èvek óta nem követem a magyar futballt,de az nagyon zavar,hogy ömlik a magyar adófizetők pènze ebbe pöcegödörbe, ès a klubelnökök is enyveskezű politikai ingyenélők. Mètely az egèsz,hűen leképezi a magyar társadalom működését.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
rikko
Capitá del Barça

2017.03.26. 14:55:15

Közben nagy gratula a kicsiknek az utolsó percben vertek egy nagy gólt a norvégok ellen és kint vannak az EB-n !
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.03.26. 14:05:31

Amit írtok, az mind igaz, de itt részemről arról volt szó, hogy emiatt elhatárolódni magától a válogatottól és a nemzeti futballtól, szerintem nem helyes.

Tehát olyanokat kívánni, hogy CR lőjön még 3-at, csak a trollfoci és a mindig is jelen lévő alja huligán csorda miatt, az szerintem erős. Úgy is lehet szorítani a válogatottért, hogy mindezektől elhatárolódik az ember. És szerintem ez kötelessége is minden magyar, futballszerető embernek. Ez az én véleményem persze.

Nem tudom hogy többek között én indítottam-e el ezt a "vitát", de az én álláspontom ez volt. A trollfociról meg az idiótákról egy a véleményem mint itt a többségnek. Viszont sajnos az a szomorú valóság, hogy igen, ők azok, akik összespórolják a pénzt a fapados járatokra, és kimennek szurkolni a meccsre, nem pedig azok akik ezt normális körülmények között is meg tudnák tenni. És itt elég kétélűvé válik a dolog, mert nélkülük, a szurkolók nélkül aztán végképp nem lenne értelme ennek a sportágnak itthon. És lehet, hogy kimegy a portugálok ellen és üvölti hogy homoszexuál, de ugyanúgy ő az, aki kimegy Feröerre, Lettországba, Bukarestbe és így tovább. Nem azt mondom, hogy ettől megbocsájtható a viselkedésük, de az a baj, hogy jelenleg csak ők vannak.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
optimus
Jugador del Barça

2017.03.26. 13:41:45

Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0231058740

Ne haragudjatok gyerekek, de ez a primitív mentalitás plusz a vállalhatlan játék színvonal számomra egyszerre nevetséges, szánalmas és persze baromi arcpirító is.
Szégyen az egész amit az egész retkes trollfoci művel. Gyakorlatilag azáltal hogy aztmondják h TROLLfoci és humoroldal minden felelősséget lesöpörnek magukról. Ha eladni kell a cuccaikat, vagy összejön valami akkor komoly vállalkozás meg minden királyság, de amikor tolják portugáliában a cristiano homosexualt, és utána leverünk 1 ilyen teljesítményt akkor meg jön a "hát mi humoroldal vagyunk hehe <:-))"
defender3
Entrenador del Barça

2017.03.26. 13:36:21

Ezek után már nyugodtan lehet építeni az EB-re a válogatottat. Az öregeket kihagyni azt a fiatalokat beépíteni, mert Gera se játszhat 50 éves koráig.

A teljesítményről meg annyit, hogy állítom ha egy csapat külföldről hozna edzőket azok meg minden tudást technikát stb. Állítom, hogy 15 év (vagyis ami alatt felnő egy focista generáció) az NB1-et simán végigverné pár idősebb nyugati focistával. De már 5 év után is ott lenne az elején.
Itt olyanra gondolok, hogy egy nyugati csapattal együttműködési megállapodás lenne, hogy ők adnák az edzőket, felszerelést, mindent, a magyar fél meg a pénzt. Ott akkor talán nem lenne az, hogy apuci befizeti a gyereket a kezdőbe, hanem ténylegesen a teljesítmény számítana.

Ez a románozás meg hasonlókról inkább nem írok semmit, mert az lehet bant érne. Ugyan ez igaz a trollfociról is. Arról is van egy véleményem de jobb ha nem írom le.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.03.26. 13:33:45

Ősi ellenség :lol: :lol: :D Ez nagy duma :D
Én amúgy ismerek pár románt és jó arcok fel se merült soha hogy ki honnan jött, de lehet nem vagyok elég hazafi. :oops:

Amugy allitolag az elso bekapott gol utan Viniciust büdös négerezték.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.03.26. 13:38:11-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Veidt_madridista
Madridista

2017.03.26. 13:13:43

Pont a multkor olvastam egy hirt a Romaval kapcsolatban, hogy bizonyos szurkolói salakat kitiltottak az Olimpicobol. Es volt egy komment: "nem Merda Lazios sallal kell meccsre menni, hanem Forza Romassal"

Egyébként valahol Messiasnak is igaza van, a rivalizálás es a zrika hozzátartozik a sporthoz es a mindennemű szurkolok szubkulturahoz. En személy szerint azokat a tizenéves hulyegyerekeket meg futballabsztinenseket tartom szánalmasnak, akik amugy azt sem tudjak hogy kik vannak egyaltalan a válogatottban, de a nagy Eb-laz hatására tolják a homoszexualt meg a tobbi hulyeseget. Szurkolást kb 15 percet hallottam összesen, pedig a portugálok vegig kussban ültek. Inkabb ez a szomorú.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.03.26. 13:07:30

Mondjuk, aki ellenségben gondolkozik egy sporteseményen, meg politikát belevisz az még elszomorítóbb, mert szöveget lelehet cserélni, gondolkodásmódot nem.
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2017.03.26. 12:46:53

Rigmusokat énekeltek a szurkolók. Hát ez tényleg borzalmas. :D
Valamint az ellenfél játékosát is zrikálni merték, sőt még az ősi ellenséget is szidták. Hihetetlen.
Még soha senkitől nem láttunk ilyet......

Gondolom, az itt sápítozó fórumozók többsége még nem járt focimeccsen.
Elárulom, hogy Barcelonában szinte minden hazai meccsen szidják az ősi ellenséget, és CR-t sem ujjongva fogadják.
Szánalmas, amit itt néhányan előadnak.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.03.26. 12:39:53

Bob_Marley írta:Gera helyettesét nehéz megtalálni, ha észben továbbra is ő a legjobbunk. Már nagyon nem bírja szegény, Fradi meccseken is látni, de elszomorító, hogy a Fradi is Gerától és Hajnaltól függ.
nem sokra megy az állítólagos eszével, ha a teste már nem bírja.
okosan használva még lehetne hasznos, de így nem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.03.26. 12:31:39

Gera helyettesét nehéz megtalálni, ha észben továbbra is ő a legjobbunk. Már nagyon nem bírja szegény, Fradi meccseken is látni, de elszomorító, hogy a Fradi is Gerától és Hajnaltól függ.
Kép
Kép
Kép
miro.
Entrenador del Barça

2017.03.26. 12:20:10

" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan

rmcf
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.03.26. 11:57:23

Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0231058740

Ne haragudjatok gyerekek, de ez a primitív mentalitás plusz a vállalhatlan játék színvonal számomra egyszerre nevetséges, szánalmas és persze baromi arcpirító is.

csürhe.
és akkor vannak akik tapsolnak nekik.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.03.26. 11:48:10

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0231058740" target="_blank

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Feast4
Director del Fútbol

2017.03.26. 11:23:25

Igazából amire nagyon szükség lenne egy épkézláb befejező két gyors szélső, egy középpályás.Na most végignézve a magyar mezőnyt.Egy sincs.Innentől kezdve...
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.03.26. 10:53:38

zola8787 írta:
Támadásunk lényegében nincsen. Dzsudzsák egy hatalmas nagy emberhátvány, de hát ő ugyanaz a magyaroknál, mint Messi meg CR spanyol honban, még törött lábbal is kezdő lenne.

Igaz csak az első félidőt láttam, de ez a Bese gyerek nem tűnt ügyetlennek.
Bese szerintem is jól játszott, és úgy en bloc ha a kezdő emberek szerepelnek egy jó védősort és jó csapatvédekezést ki tudunk alakítani, viszont a támadással évek óta nem tudunk mit kezdeni. Ezért nem fér be sajnos egy Nikolics, mert konkrétan nincs támadójátékunk, annyiból áll, hogy Szalaira felíveljük, ő megtartja, de tovább nagyon ennél se szoktunk jutni. Pontrúgások és távoli lövések amik gólveszélyt hordoznak egyedül. Hiába stabilizálódik a csapat mezőnyben és hátrafelé, ez így kevés lesz hosszútávon. Legalább gyors szélsőkkel egy beadásokra épülő taktikát ki lehetne építeni, de ahogy mondod, Dzsudszák nulla sajnos, mellette Lovrencsics is, meg úgy mindenki. Szóval nehéz ez így..

Na, Csabával egyet beszélünk. :D
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Válasz küldése