Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Milyen párosítást? Transfers résznél tudod kicserélni a játékosokat. De ha kell segítség, akkor szólj.messideco írta:Elakadtam a játéknálMeg van a csapat, de nem figyeltem a párosítást
Hogyan kell az elejétől kezdeni a játékosok kiválasztását?
Nem hiszem hogy divat én pl mindennél jobban szeretném hogy a spanyol liga elérje az ezredforduló utáni színvonalát de eme vágyam ellenére szrba sem nézem a spanyol bajnokságot. Az agyontaktikázott és számolgatott csoportkörben ki-ki pattan egy jobb eredmény de amikor valóban bizonyítani kéne akkor hatalmas pofára esés a vége sok-sok éve.barca99 írta: Tudom, hogy nagy divat lenézni a spanyol bajnokságot, de elég, ha a realitások talaján maradunk.A Valencia simán partiban volt a MU-val oda-vissza, összesítettben 2-1 az angoloknak. Közben a Valenciától távozott a két legjobb játékosa, hogy ne menjen csődbe a klub.
Barcelona, Real Madrid, MU, Chelsea, Arsenal, Milan, Inter...szerintem ezek a csapatok mindenképp jobbak, de a top10 közelébe férhet a Valencia, esetleg még City-Bayern akik jobbak, de mjuk Pool már nem biztos, Spurs se, stb...barca99 írta:Legutóbbi BL-csoportkör.Két meccs alatt egyszer sem sikerült felszívniuk magukat?
Számolgatni nincs kedvem, lehet, hogy nincsenek benne a top10-ben (ez a valószínűbb). De ez a sehol nincs/fényévekre van állítás túlzó, még ha nehéz időszakát éli is a klub. Nem egy Getaféról van szó.
na ő az akire nagyon kiváncsi leszek, h h teljesit majd a PL-ben...ab1daL írta:
16-os mezszámot kapta.
Jaj, csoportkör? Akkor még kevésbé mérvadó eredmény. Nem Getafe, de nem állnak távolabb tőlük, mint az európai elittől szvsz.barca99 írta:Legutóbbi BL-csoportkör.Két meccs alatt egyszer sem sikerült felszívniuk magukat?
![]()
Én erre nem emlékszem, mikor játszottak, de biztos úgy volt. Megesik, h egy nagy csapat megszenved egy középcsapattal, mert nem szivja fel kellően magát. De abban biztos vagyok, 10-ből 10 menne tovább a MU a Valencia ellen, de igaz ez a Real-ra, Barcára, Chelsea-re is. És az Arsenal ellen is max 10/2-t adnék nekik. Az olasz/német/francia élcsapatok ellen adnék nekik esélyt, de pl. én egy Bayern-t, Lyont, Milant, Intert, Portot is többre tartok náluk. Szóval sztem a Valencia nincs top 10-ben Európában.barca99 írta:
Tudom, hogy nagy divat lenézni a spanyol bajnokságot, de elég, ha a realitások talaján maradunk.A Valencia simán partiban volt a MU-val oda-vissza, összesítettben 2-1 az angoloknak. Közben a Valenciától távozott a két legjobb játékosa, hogy ne menjen csődbe a klub.
Tudom, hogy nagy divat lenézni a spanyol bajnokságot, de elég, ha a realitások talaján maradunk.LG írta:Sztem fényévekre van az Arsenaltól a Valencia, és nem látom, h ez a közel jövőben változna. Spanyolországban csak 2 értékelhető csapat van, a többi töltelék, európai szinten semmilyen erőt nem képviselő csapat. Lehet, h most a Valencia 3. lett a PD-ben, de a PL-ben sztem első 6-ban semmikép nem lettek volna. MU, Chelsea, Arsenal, City, Pool, Spursők sztem mind jóval erősebbek náluk.
Sztem fényévekre van az Arsenaltól a Valencia, és nem látom, h ez a közel jövőben változna. Spanyolországban csak 2 értékelhető csapat van, a többi töltelék, európai szinten semmilyen erőt nem képviselő csapat. Lehet, h most a Valencia 3. lett a PD-ben, de a PL-ben sztem első 6-ban semmikép nem lettek volna. MU, Chelsea, Arsenal, City, Pool, Spursnoname írta: Az Arsenal nagy bajba lesz ha Nasri vagy Cesc távozik. Cikkeznek Mataról, de nem biztos h Mata el akar majd menni. A Valencia felfele ívelőben van, évről évre erősödnek, míg az Arsenal gyengül. Ráadásul a Vale-ban garantált a BL évekre előremenőleg, míg az Arsenal könnyen lehet h ebben az évben lecsúszik róla.
Nekik kellett Agüero, és ha egyszer van miből "csillagászati" összeget kifizetni neki, akkor miért ne tennék meg? Atleticonak olyan 40 millió ajró körül fizetnek. (mint amennyit a többi érdeklődőtől is kértek)MessiFan írta:Agüero mennyiért igazolt oda és mennyit fog keresni? Mert ha csillagászati összeget kap, akkor megértem hogy sikerült elcsábítania a Citynek..
Kezdem megutálni a MC-t. De nagyon.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... 54?nocacheMessiFan írta:Agüero mennyiért igazolt oda és mennyit fog keresni? Mert ha csillagászati összeget kap, akkor megértem hogy sikerült elcsábítania a Citynek..
Kezdem megutálni a MC-t. De nagyon.
Miért lenne gond?kanty írta: Beléptem, ha nem gond.
Beléptem, ha nem gond.Game90 írta:Akar valaki játszani?
http://fantasy.premierleague.com/
Csak mert csináltam egy ligát, aztán jó lenne, ha minél többen összegyűlnénk. Először regisztrálni kell, majd összeállítani egy csapatot, az EuroBarca League-hez szükséges kód pedig: 143411-47434.
Igen.Game90 írta:
Te vagy Green Monster?
Idióta...
Pont ez a jó ebben a játékban, hogy okosan kell összeválogatni a csapatodat, nem pedig (csak) a nevekre menni.barca99 írta: Akkor ide érdemes komplett védelmeket tenni. A MU-nak valamelyik évben elég sok clean sheet összejött, ilyen esetben O'Shea több ponton hoz, mint Sagna, aki amúgy egyénileg teljesíthet jobban.
FtcSikiHun írta:Hát de Game, lehetetlen összerakni egy normális csapatot![]()
Még kellene 3 védő 2 kapus és van rá 8.0-ám
szerk.: Na egy gyengébb csapatot csak sikerült összehozni
Akkor ide érdemes komplett védelmeket tenni. A MU-nak valamelyik évben elég sok clean sheet összejött, ilyen esetben O'Shea több ponton hoz, mint Sagna, aki amúgy egyénileg teljesíthet jobban.Game90 írta:Kapus: ha nem kap gólt 4 pont, minden 3. védés után 1 pont, 11-es védés 5 pont.
Védő: gólt lő 6 pont, nem kap gólt a csapat 4 pont.