Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Örömmel tölt el, ha rajtam kívül másoknak is fontos a helyes magyar kifejezésmód alkalmazása. És ennek hangot is adnak. Bár, én nem egyszer ki lettem osztva, mondván, mit okoskodok. Én is úgy gondolom, hogy egy magyar ember igyekezzen magát szabatosan, tagoltan kifejezni.Krojf írta:fcbarcelonazsombi Koma!
Csatlakozom ozsimiki kománkhoz azon ügyben, hogy talán
egy kicsit "magyarabban" is írhatnál kedvenc fórumunkra!
Legyen hsz.-eid nyelvtani minősége egyenrangú kedvenc
csapatunk patinájával és hírnevével, mert megérdemli!
Arról nem is beszélve, hogy ezen fórumot rajtunk, regelt
fórumozókon kívül még mennyien olvassák!
Ezért is fontos tartanunk a magyar nyelv minőségét minél
fegyelmezettebben és minél folyamatosabban!
Kérlek/kérünk erre ezentúl Téged is és mindenkit, aki
ezt a becses fórumot használja véleménye közkinccsé
tételére!
Előre is köszöni Krojf komád.
Annak mindig nagy tétje van,nem különösebben zavar az időpont!fcbarcelonazsombi írta:Igen ha szoros lesz a veg akkor lehet, hogy nagon nagy tetye lesz. Habar akar mi lesz ugy is nagy tetje lesz az europa rangadojanak.el fuero írta:Elég későn lesz az el clásicó.
Igen ha szoros lesz a veg akkor lehet, hogy nagon nagy tetye lesz. Habar akar mi lesz ugy is nagy tetje lesz az europa rangadojanak.el fuero írta:Elég későn lesz az el clásicó.
de a 2004-2005-ös szezonba meg akkor kezdtünk a Racing ellen emlékszek Giuly első meccsén rugott is gólt de szép nap volt az iskovinho írta:A 2003-2004 -es szezonban voltunk másodikok, nem?
2004-2005 -ös szezonbanZsolti írta:egészen pontosan másodikak lettünk..kovinho írta:A "feltámadásunk" 2004-ben is a Racingnál kezdődött, akkor megnyertük a bajnokságot, remélem most is így lesz...
aynas írta:a sok fölösleges pofázás helyett itt a szezon sorsolása
http://www.lfp.es/mainlfp.htm
Szntem kis csata lesz,ill rajtunk és Madridon múlik az egész! Ha a keretünkből kihozzuk a 90%ot akkor 5-6 ponttal nyerünk,ha madrid is ezt teszi akkor simán másodikok,a többiek utána jönnek....gajeraro írta:Villiareal és Zaragoza hát nem hiszem.noname írta:Még nem vették meg.Jó kis meccs lesz.Ha most bevállnak az ATletico új játékosai, akor akár az első 4 helyre is befuthatnak.Akik most sztem a legerősebbek, azok:Barca,Real, Valencia,Villareal,Sevilla,Atletico,Zaragoza
Nem kis csata lesz.
Jó játékos kár volt eladni!
Villiareal és Zaragoza hát nem hiszem.noname írta:Még nem vették meg.Jó kis meccs lesz.Ha most bevállnak az ATletico új játékosai, akor akár az első 4 helyre is befuthatnak.Akik most sztem a legerősebbek, azok:Barca,Real, Valencia,Villareal,Sevilla,Atletico,Zaragoza
Nem kis csata lesz.
Real vereséggel kezd!barca99 írta:Srácok azt mondják odaát, hogy itt van a 07/08-as szezon első furdulója. Hivatalos, mert a forrás a realmadrid.es
Athletic Bilbao - Osasuna
Recreativo Huelva - Betis
Espanyol - Valladolid
Deportivo - Almería
Valencia - Villarreal
Real Madrid - At. Madrid
RCD Mallorca - Levante
Real Murcia - Real Zaragoza
Racing - Barcelona
Sevilla - Getafe
Ezt történetesen olvastam, na nem az NSO változatban, hanem az eredetit.
Ígyvan,de Laudrup elég jó edző sztem,nemlesz ott gond.Slither írta:Sztem nem Schuster távozzsa miatt lesz gyengébb, hanem a játékosok távozása és az új edzővel való új csapaat felépítése lesz a gond.Ádám02 írta:Szerintem Getafe nem lesz ilyen sikeres a következő szezonban mivel elment Schuster!
Sztem nem Schuster távozzsa miatt lesz gyengébb, hanem a játékosok távozása és az új edzővel való új csapaat felépítése lesz a gond.Ádám02 írta:Szerintem Getafe nem lesz ilyen sikeres a következő szezonban mivel elment Schuster!