Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyan, nincs elég sportcsatornánk ahhozznagyatyesz írta:Adja valamelyik tv az Argentin meccset?
Ha nem nyernek szerintem ezek fel is gyújtják a stadiont. A várható kezdőben megint van 3-4 olyan név aki túl sokat nem mond..BarcafanTomee írta:Az azért nem semmi, hogy gyerekeket nem engednek be az argentin-peru meccsre, mert olyan lesz a hangulat. 4 000 jegyet szétosztottak a Boca ultrái között, hogy csinálják a hangulatot.
Kötelező a hazai győzelem, különben nagyon meleg lenne a pite. Remélem Messi eltesz párat, csak a mihez tartás végett. Más úgy sem tud ott se gólt lőni. Ha nem nyernek, kinézem belőlük, hogy Messiből csinálnak bűnbakot. Válogatottban nem ér semmit stb...
Agüero bevethető? Pár napja olvastam, hogy egy taxival oszlopnak csapódott, ami miatt több bordája is eltört.etooka9 írta:Argentin keret utolsó 2 meccsre:
Kapusok: Sergio Romero (Manchester United), Nahuel Guzman (Tigres), Agustin Marchesin (America)
Védők: Javier Mascherano (Barcelona), Federico Fazio (Roma), Nicolas Otamendi (Manchester City), Gabriel Mercado (Sevilla), Emanuel Mammana (Zenit), German Pezzella (Fiorentina)
Középpályások: Ever Banega (Sevilla), Lucas Biglia (AC Milan), Leandro Paredes (Zenit), Ángel Di María (Paris Saint-Germ, Papu Gómez (Atalanta)
Támadók: Lionel Messi (Barcelona), Paulo Dybala (Juventus), Mauro Icardi (Inter Milan), Sergio Agüero (Manchester City)
Higu megint kimaradt.
Az a baj, hogy ha meg kijutnak és nem nyerik meg(ahhoz hatalmas nagy csodát kéne művelnie Sampaolinak a csapattal), akkor szintén bűnbak lesz, hiába tesz meg mindent, ilyen impotens csapategység/játékosok mellett nem sikerül.BarcafanTomee írta:Az azért nem semmi, hogy gyerekeket nem engednek be az argentin-peru meccsre, mert olyan lesz a hangulat. 4 000 jegyet szétosztottak a Boca ultrái között, hogy csinálják a hangulatot.
Kötelező a hazai győzelem, különben nagyon meleg lenne a pite. Remélem Messi eltesz párat, csak a mihez tartás végett. Más úgy sem tud ott se gólt lőni. Ha nem nyernek, kinézem belőlük, hogy Messiből csinálnak bűnbakot. Válogatottban nem ér semmit stb...
Mas valogatottak megoldjak, nekik is meg kene. Pont ezert kapnak evente tobbszaz millio vagy milliard forintot hogy ezeket a dolgokat megoldjak.markionni írta:Azert milyen kumma nehez lehet, hogy a keret 80-90%-a Europaban jatszik es van par napjuk atallni aztan egybol a szervezetnek szokatlan idopontban (1:30 itteni ido szerint) teljesiteni kell. Mire megszokjak meg johetnek vissza es kezdodhet az egesz csak forditva. Nem veletlen nem tudnak semmit hozza tenni ezek a jatekosok altalaban a klubcsapataik elso meccsen. Ja es meg a repuloutrol nem is beszeltem.
Jó múltkor is volt valami meccs, amit kinyomtál, mi volt az? Érdemes lenne erre épiteni.visca el barca írta:tegnap 2-0 után kinyomtam a meccset, mondom én nem nézek meg megint egy olyan alázást mint a monaco ellen, erre tessék
Én pedig pont a Cityn érzem, hogy össze-vissza vásárolgatnak, illetve most már Peppel látszik valami koncepció, de előtte azért komoly ámokfutást rendeztek, sok játékosra szerintem már nem is emlékszünk, akik megfordultak ott.davi10 írta:Elfogadom, hogy az undor miatt, amit irántuk érzek, nem tudom ennyire objektíven nézni őket, de nekem a City még mindig összeszedettebbnek tűnik.palesz77 írta:
Egy szó mint száz, szerintem ők egyáltalán nem hülyén költik a pénzt, a Citynél legalábbis semmiképp se hülyébben. Annak ellenére se, hogy most nyáron azért elég nagyot borult a bili miattuk.
De köszönöm ezt az összefoglalót, ettől nem fogom őket jobban szeretni, de hasznos volt.
Elfogadom, hogy az undor miatt, amit irántuk érzek, nem tudom ennyire objektíven nézni őket, de nekem a City még mindig összeszedettebbnek tűnik.palesz77 írta:
Egy szó mint száz, szerintem ők egyáltalán nem hülyén költik a pénzt, a Citynél legalábbis semmiképp se hülyébben. Annak ellenére se, hogy most nyáron azért elég nagyot borult a bili miattuk.
Szerintem ez mondjuk nem igaz, a támadósort leszámítva legalábbis. Ott mellényúltak párszor jó pénzért az utóbbi időszakban, az igaz, de azon kívül meg baromi jól építik a csapatukat évek óta.davi10 írta:Nekem már Neymar előtt sem tetszett ez a "sz.rásig vagyunk pénzzel, úgyhogy összeveszünk ész nélkül mindenkit" felfogás.
Ibra volt az egyetlen "szerethető" pont bennük.
És igen, a City is arabpénzből van, de ott legalább látom, hogy van valami koncepció.
A PSG és a Puskás Akadémia a két csapat, ami nekem megtestesít mindent, ami a mai labdarúgásban rossz.
Nekem nagy tüske Neymar távozása, de valamiert orulok hogy latom hogy jol megy neki és a PSGnek. Verjuk el oket a döntőben.davi10 írta:De, kényelmesedjenek csak el. Jelenleg nincs náluk unszimpatikusabb csapat. Ha már a fair-play szabálysértésből nem lesz semmi, legalább a BL-ből hulljanak ki minnél hamarabb.LG írta:ügyelniük kell rá, hogy a tavaszra a BL-re el ne kényelmeskedjenek
De, kényelmesedjenek csak el. Jelenleg nincs náluk unszimpatikusabb csapat. Ha már a fair-play szabálysértésből nem lesz semmi, legalább a BL-ből hulljanak ki minnél hamarabb.LG írta:ügyelniük kell rá, hogy a tavaszra a BL-re el ne kényelmeskedjenek