Szóval az példa nélküli, hogy valaki fiatalon 3-4 év külföldön játszás után nem a hazáját választja, pláne hogy nagyon csábítják? értem
Egy szóval sem mondtam hogy emeljenek emiatt szobrot neki, de amiket kap, köztük azt hogy nem is argentin, az azért már mindennek a teteje.
Ronaldot érdekes módon istenként tisztelik, pedig égtek már ők is csúnyát, mégsem lett elverve a por rajta olyan szinten, mint Messin.
Pont ez a baj ezen a csapaton is, alapból hatalmas a nyomás és hirtelen mindent akarnak tőlük, az ilyen Maradona-féle megnyilvánulások, mi szerint haza se jöjjenek kupa nélkül, csak olaj a tűzre.
Tudom, az ilyen helyzeteknél is őt kell elő venni, ugye? Rajta kívül hányan alakítottak ki ilyeneket az elmúlt meccseken?
https://www.facebook.com/fcbnation/post ... 8428398503" target="_blank
Ott van még a másik videó, amit lejjebb egy fórumtárs linkelt be.
Érdemes lenne megnézni hogy mennyire nagy a csapategység a Barcában, és mennyire nagy az argoknál, Messi ha lepasszolja középpályán a labdát valakinek, azt vissza sem nagyon kapja.
Így hogy lőjön gólt, mikor a KP kellős közepén játszik? 3-4 embert kicselez, aztán vagy passzol hogy elrontsák a csapattársak, vagy pedig felrúgja az 5-ödik játékos.
Amúgy tegnap is kiosztott több gólpassz értékű labdát, mit vártok még tőle? Egyszerre passzolja le saját magának a kapu elé és lője be?
Tényleg jobb lenne ha egész meccsen a kapu előtt dekkolna, mert ha valami csoda folytán oda kerülne a labda, ő sokkal nagyobb eséllyel lőné be, mert a sok balfék kihagyja a kihagyhatatlant.