Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

De nemcsak Riquelme, hanem Gonzalo Rodriguez, Nihat, Pires, és Cani (eltiltás) is hiányozni fog... Őket is folyamatos sérülések súlytják!Los Barrachos írta:Sajnos attól tartok, hogy a Villarreal gyenge formája ma is tartani fog és behúzza a Sevilla a meccset, bár ne lenne igazam, de Riquelme nélkül nem megy a Sárga Tengeralattjáróknak...
Barca vs. RealBodi írta:8. perc - Az első percekben erőszakosan, és szokatlanul gyorsan játszik a Madrid.
Tényleg normálisabban játszanak most?
Nekem sajnos nincs Sport Klub-om.
Na hát remélem nem most tér magához a madrid...don gamper írta:na lassan kezdődik a margit meccse!szoritsunk a zaragozának.
Ebben teljesen igazad van de most is eldőlt már kikapott a sevilla és ezzel elpuskázott 3 om pontot ez van most már szerintem bajnokok leszünk főleg ugy hogy este kikap a ReálOrdog írta:Mondtam én, hogy nem kell foglalkozni a Sevillával. Kezdenek kipukkadni már most!!!
A margó és köztünk fog eldőlni a bajnoki cím... Ha nincsenek a sérüljeink már most eldőlhetett volna:DD
Igen, csak kölcsönben van ott! Jövőre nagyon remélem, hogy újra gránátvörös kékben fog pompázni a srác!!!Game90 írta:Maxi López csak kölcsönben van a Mallorcában![]()
Mert akár őt is visszalehetne majd hozni
![]()
Remélem marad ez az eredmény
De ha a real kikap /elnézve az ellenfelét (zaragoza) ez valószinűbb 6. helyre csuszhat vissza...Los Barrachos írta:És ha nyer a Real, akkor 35-35 pont lesz, azaz befognak minket... Kellett ez nekünk?Los Banditos írta:Azért miközben mi itt elvagyunk a Sevillával meg a Real Madriddal érdemes egy kis figyelmet a Valenciának is keríteni.
Tegnap 3-0-al söpörték le a Levantét és ezzel megszerezték soroztabeli ötödik győzelmüket amivel jelenleg ottvannak a képzeletbeli dobogó 3. fokán.![]()
![]()
Szoros lesz ez idén,nagyon szoros...