La Liga / Copa del Rey
Hát nem sok csapat rugott többet mint mi...3 összesen.Barca,Sevilla,zara..Ez a nagy védekező bunker foci mintapéldája?
Mi lexR.M.C.F írta:Igazatok van....a Barca látványra is jobb jelenleg ezt elkell ismerni.De biztos tudjátok hogy nem véletlenűl várják el ezt a Realtól a szurkolói...mert MEGSZOKTÁK.Tehát ez szokott lenni...tehát ez is lesz....

Igazatok van....a Barca látványra is jobb jelenleg ezt elkell ismerni.De biztos tudjátok hogy nem véletlenűl várják el ezt a Realtól a szurkolói...mert MEGSZOKTÁK.Tehát ez szokott lenni...tehát ez is lesz....
Naaa, azért nem az elsőR.M.C.F írta:Ez az első meccs hogy rossz játékkal is tudunk nyerni.Ez fejlődés.Ebben van elöttünk még a Barca szerintem.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem nem csak ebben vagyunk előttetekR.M.C.F írta:Ez az első meccs hogy rossz játékkal is tudunk nyerni.Ez fejlődés.Ebben van elöttünk még a Barca szerintem.

1Madridnál elvárják a szurkólók,h necsak az eredmények jöjjenek,hanem mellé némi látvány is társuljon,ahogy ezt Nálunk is elvárják,nos mi 80% os formában is tudjuk ezt hozni. Mert még a Villareal ellen sem voltunk a legeslegjobb formánkban

Az az idő is el fog rövidesen következni

Sevilla kiváncsi leszek,h meddig bírja tartani a lépést... van 1 olyan érzésem,h végig nem

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Jaj de szeretnéd ha igy lenne...És kellett ehhez egy harmatgyenge reaál is..

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Kivétel erősíti a szabályOrdog írta:Ez kama... mert 2 éve szinte nem is volt védelmünk.... ugye ott Puyol volt az egyetlen épkézláb játékos, és mégis nyertünkMr. Master írta:"Ahhoz, h megnyerj egy meccset jónak kell lennie a támadásnak, de ahhoz, hogy megnyerdd a bajnokságot, jónak kell lennie a védelmednek!"
na erre varjál gombot:DDD

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ez kama... mert 2 éve szinte nem is volt védelmünk.... ugye ott Puyol volt az egyetlen épkézláb játékos, és mégis nyertünkMr. Master írta:"Ahhoz, h megnyerj egy meccset jónak kell lennie a támadásnak, de ahhoz, hogy megnyerdd a bajnokságot, jónak kell lennie a védelmednek!"
na erre varjál gombot:DDD
- Mr. Master
- Director del Fútbol
"Ahhoz, h megnyerj egy meccset jónak kell lennie a támadásnak, de ahhoz, hogy megnyerdd a bajnokságot, jónak kell lennie a védelmednek!"
------------------ pisti.blog.hu --------------------
Ez az első meccs hogy rossz játékkal is tudunk nyerni.Ez fejlődés.Ebben van elöttünk még a Barca szerintem.
A hozzászólásod szinvonala megeggyezik a mecss szinvonalával.Az nagyon szép hogy bizol a csapatodban,bajnokok lesztek...egyszer biztosanZidane 14 írta:A lényeg a győzelem, lehet itt pofázni hogy szerencsénk volt meg minden, de "csúnyát próbáltam írni" se értek vele! Hala Madrid! Szép volt Raúl! Bajnokok leszünk!

SEMPRE BARCA!
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
-
- Llegenda del Barça
ki nem ér 'mit is' ? sem és mivel, te szerencsétlen?
úgy beszélsz, mintha most nyertétek volna meg a bajnokságot b+!
ezzel szemben még mindig mögöttünk vagytok, ha nyer a sevilla, márpedig nyer, akkor ráadásul kettővel.
kicsit szerényebben ezen az oldalon.
úgy beszélsz, mintha most nyertétek volna meg a bajnokságot b+!
ezzel szemben még mindig mögöttünk vagytok, ha nyer a sevilla, márpedig nyer, akkor ráadásul kettővel.
kicsit szerényebben ezen az oldalon.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Capitá del Barça
Barrano írta:A tavalyi szezonban, de már 2006-ban kikaptunk 1-0 (ez volt amikor sok sérült volt nálunk, és Dinho meg el volt tiltva, és Valdez oda passzolta a labdát Villának)
Előtte 2-0 volt nekünk a Mestallában Ronaldinho és Eto'o góljaival
Azelőtt meg a többi, amit már fent is írtatok
valóban be néztem szoval bocs!az igazság az hogy othon nem vertétek meg őket 6 éve !bocs még1x
nem nézünk be és nem építkezünk! B.

- Barrano
- Jugador del Barça
A tavalyi szezonban, de már 2006-ban kikaptunk 1-0 (ez volt amikor sok sérült volt nálunk, és Dinho meg el volt tiltva, és Valdez oda passzolta a labdát Villának)Rivaldo11 írta:Na meg azelőtt is,mikor Mendieta nálunk nyomta,3-1 volt ide a Mestallában...Drigo írta:Meg előtte is nyertünk pont a volt valencias Gerrard góljával...Ordog írta:tavaly nyertünk ott utóljára 2-0-ra, de ne zavartasd magad!![]()
sergi1989...
ezt benézted rendesen...nem baj,nem ciki...
De várjál csak,mégis az.![]()
Előtte 2-0 volt nekünk a Mestallában Ronaldinho és Eto'o góljaival
Azelőtt meg a többi, amit már fent is írtatok
Catalonia is not Spain
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Már 0-2-re megy a Sevilla...
A margit mege gy rakat szánalom,remélem a Bilbao ellen már nem lesz ekkora szerencséjük
A margit mege gy rakat szánalom,remélem a Bilbao ellen már nem lesz ekkora szerencséjük

in to exile
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Na meg azelőtt is,mikor Mendieta nálunk nyomta,3-1 volt ide a Mestallában...Drigo írta:Meg előtte is nyertünk pont a volt valencias Gerrard góljával...Ordog írta:tavaly nyertünk ott utóljára 2-0-ra, de ne zavartasd magad!

sergi1989...
ezt benézted rendesen...

De várjál csak,mégis az.

Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça
a madrid már régen nincs abban a helyzetben, h minden meccsen gálát játszon, capello pedig pláne nem ennek a híve. mindegy hogy hogyan, csak eredmény legyen. olaszországban erre még plusz variációi is voltak a "mesternek"Cooltiszo írta:A játék miatt szégyelném magam ha így nyernénk 1-0ra. Nekem igenis fontos hogy hogy játszik a csapat. Itt nem csak helyzeteik nem voltak, hanem momentumaik se.
Szerencsére ha mi rosszul játszunk, akkor is vannak szép dolgok....

de viccen kívűl, sztem leszarják, h milyen játékot játszottak, az a lényeg a számukra, h másodikok.
nekünk meg az a lényeg, h ez a végén is ugyanez legyen a helyzet.
ja, és mi előttük maradjunk.

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Eurobarca Staff
Jó igen azt már mondtam, meg a hszemből ki is tűnik sztem igencsak rendesensergi1989 írta:tavaly biztos nem !
Na ebben igazad van, de az előbb még Valenciáról volt szó, akkor ne írj össze-vissza barátomsergi1989 írta:amugy meg a Nou campba nem nyertetek elennük hat éve még a komentátor mondta a ti mecsteken!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2006.11.26. 21:16:50-kor.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Capitá del Barça
Drigo írta:Hát ha nem is tavaly(akkor Villa góljával 1-0 lett), nhanem tavaly előtt, amikor Ronnie azt a fickát akasztotta.sergi1989 írta:valenciábaa????
EZtalán felfrissíti a memóriád
tavaly biztos nem !amugy meg a Nou campba nem nyertetek elennük hat éve még a komentátor mondta a ti mecsteken!
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
A játék miatt szégyelném magam ha így nyernénk 1-0ra. Nekem igenis fontos hogy hogy játszik a csapat. Itt nem csak helyzeteik nem voltak, hanem momentumaik se.