Hát ha nem is tavaly(akkor Villa góljával 1-0 lett), nhanem tavaly előtt, amikor Ronnie azt a fickát akasztotta.sergi1989 írta:valenciábaa????
EZ talán felfrissíti a memóriád
Egyébként a győzelmet tényleg nem kell magyarázni!Béke
Hát ha nem is tavaly(akkor Villa góljával 1-0 lett), nhanem tavaly előtt, amikor Ronnie azt a fickát akasztotta.sergi1989 írta:valenciábaa????
Boixos írta:azért álljon meg a menet. nyertek valenkiában, meg van a három pontjuk, ki a gyíkot fog érdekelni pár nap múlva, h milyen játékkal? nehogy már szégyenkezniük kelljen. ha mi hozzuk így anno az ottani meccsünket, asszem a kutyát nem érdekelte volna. jóformán át sem mentek a félpályán, és úgy is leesett nekik a meccs, nem csodálkoznék azon, ha azért nem tudna elindulni a csapatuk a stadionból, mert a meccs után három órával is a seggüket verdesnék az öltözőjük padlójához az örömtől, kapellóval az élen.
Sylvinho_ írta:Kicsit durvulsz.Előbb tanulj meg írni, aztán fórumozgass.Egyébként Sevilla-ban jól megpakolnak Titeket, úgyhogy addig örülj.sergi1989 írta:játszad csak az eszed mit nem értesz te szerencsétlen?:Dvernek bocs egyel több e lett!..![]()
Kicsit durvulsz.Előbb tanulj meg írni, aztán fórumozgass.Egyébként Sevilla-ban jól megpakolnak Titeket, úgyhogy addig örülj.sergi1989 írta:játszad csak az eszed mit nem értesz te szerencsétlen?:Dvernek bocs egyel több e lett!..
Meg előtte is nyertünk pont a volt valencias Gerrard góljával...Ordog írta:tavaly nyertünk ott utóljára 2-0-ra, de ne zavartasd magad!
Ordog írta:tavaly nyertünk ott utóljára 2-0-ra, de ne zavartasd magad!sergi1989 írta:
valenciába te is örülnél egy egy golos sikernek!játszatok csak szépen valenciába majd pofán verenek ahogy mostanába szoktak egy ugy 6 éve:rivaldó óta ha jol emlékszem!
kicsit eltévesztetted szerintem az örömködésed helyét, de amíg még így is a seggünket nézitek, tudod mit? belefér.Blanco írta:jo 8 barca szurkolo "barátaim"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sylvinho_ írta:Ezt magyarul is, én nem nagyon értem, hogy mit makogsz.sergi1989 írta:valenciába te is örülnél egy egy golos sikernek!játszatok csak szépen valenciába majd pofán verenek ahogy mostanába szoktak egy ugy 6 éve:rivaldó óta ha jol emlékszem!
tavaly nyertünk ott utóljára 2-0-ra, de ne zavartasd magad!sergi1989 írta:
valenciába te is örülnél egy egy golos sikernek!játszatok csak szépen valenciába majd pofán verenek ahogy mostanába szoktak egy ugy 6 éve:rivaldó óta ha jol emlékszem!
Ezt magyarul is, én nem nagyon értem, hogy mit makogsz.sergi1989 írta:valenciába te is örülnél egy egy golos sikernek!játszatok csak szépen valenciába majd pofán verenek ahogy mostanába szoktak egy ugy 6 éve:rivaldó óta ha jol emlékszem!
ozsimiki írta:Hát a helyedben nem örülnék annyira ilyen produkció láttánBlanco írta:hát remélem ma nem jol alszol egy real gyözelem miattVagy 1 reálosnak ennyi is elég
![]()
Hát a helyedben nem örülnék annyira ilyen produkció láttánBlanco írta:hát remélem ma nem jol alszol egy real gyözelem miatt