Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megtaláltam online a sport klubbot!L.Messi 10 írta:Stream-el jobban jársz, Kokó most állapította meg, hogy "Juventusban esik az eső"....barcafan0911 írta:Az egyetlen sport csatorna amit nem fogok az Sport klub, erre meg ma szembesültem vele hogy ők közvetítik az Olasz bajnokikat!![]()
"Néhány perc alatt lerendezi ellenfelét a milan." - Ez már színvonal...
Egyet értek, nem bajnokesélyes idén az Inter, de a dobogó mindenféleképpen elérhető.Én is ha már olasz liga akkor az Internek szurkolok.Game90 írta: Ez a Cassano + 7 millió for Pazzini szerintem elég korrekt üzlet az Inter részéről.
És Gargano is megy az Inter-hez, egyelőre csak kölcsönbe (1,5 millió), de jövőre megvásárolhatják (5 millió) őt a Napoli-tól. Alakul azért a csapat, nem bajnokesélyes, de a BL-hely meglehet: Handanovic - Zanetti, Samuel, Silvestre/Ranocchia, Nagatomo - Guarín, Cambiasso, Gargano - Sneijder - Cassano, Milito. Védelmet nem érzem betonbiztosnak, középpálya okés (cserék is), de Milito mögé kéne egy cserecsatár még, J. César - Maicon kettőssel meg nem számolok már.
Játékosok meg szépen váltogatják az olasz csapatokat (még ha nem is mindig közvetlenül):
- Cassano: Roma, Samp, Milan, Inter
- Ibra: Juve, Inter, Milan
- Quagliarella: Samp, Udinese, Napoli, Juve
- Pirlo: Inter, Milan, Juve
- Pazzini: Fio, Samp, Inter, Milan
Stb...
Stream-el jobban jársz, Kokó most állapította meg, hogy "Juventusban esik az eső"....barcafan0911 írta:Az egyetlen sport csatorna amit nem fogok az Sport klub, erre meg ma szembesültem vele hogy ők közvetítik az Olasz bajnokikat!![]()
Azért ez nem semmi egy 2 éve Triplázó csapattól... Az olasz bajnokság a Mohácsát éli, egyedül talán a Juvét nem érinti ez annyiban. A Milan és Inter duó egyre nevetségesebb, a Napolit és az Udineset kezdik szétszedni, a Románál meg 5 éve csapatot építenek...Game90 írta: Alakul azért a csapat, nem bajnokesélyes, de a BL-hely meglehet: Handanovic - Zanetti, Samuel, Silvestre/Ranocchia, Nagatomo - Guarín, Cambiasso, Gargano - Sneijder - Cassano, Milito. Védelmet nem érzem betonbiztosnak, középpálya okés (cserék is), de Milito mögé kéne egy cserecsatár még, J. César - Maicon kettőssel meg nem számolok már.
Ez a Cassano + 7 millió for Pazzini szerintem elég korrekt üzlet az Inter részéről.ab1daL írta:Hivatalos:
Antonio Cassano
AC MilanFC Internazionale
Giampaolo Pazzini
FC InternazionaleAC Milan
Tarthat edzést, a büntetés csak a meccsnapra vonatkozik. A stadionban csak a lelátóra ülhet és nem találkozhat a játékosokkal meccs előtt/félidő alatt.visca el barca írta:mi lesz a juveval conte nélkül, ha véglegesen eltiltják? edzést tarthat? uj edző? másodedző? valaki?
Conte marad a csapatnál, bármi is lesz. A helyettese pedig a másodedző lesz, Massimo Carrera.bence-barca írta:De hogy ne legyen off:
Contét akár 10 hónapig is eltilthatják, kíváncsi vagyok, ha elttiltják és ezzel együtt lemond kit hoznak a helyre...
Bonuccit és Pepet viszont felmentették.
Kösz szépen!Rinku írta:
Ha érdekelnek az ilyen történetek, ajánlanám Neked Bajomi Lázár Endre könyvét, ami a Titkos társaságok története címet viseli. Nem tartanék publikációt róla, csak annyi, hogy tele van a "Maffia" rész benne mindenféle hasonló sztorikkal, baromi élvezetesek, rengeteg meghökkentő és elképesztő történet van benne, ha gondolod, nézz utána!
Bármelyik nagyobb könyvesboltban (Libri, Alexandra) megtalálod a megfelelő részen, egy kis zsebkönyvecske, olyan 1500 Ft környékén van az ára.
Ez a kis karórás sztori egy délutáni teaparty mellé előjátéknak is gyenge lenne, amikről ír a szerző...
Off vége.
bence-barca írta:Persze, én is tisztávan vagyok ezekkel a tényekkel. De azért nekem mégiscsak "tetszett", na...
Persze, én is tisztávan vagyok ezekkel a tényekkel. De azért nekem mégiscsak "tetszett", na...Rinku írta:Hát, a dolgok már csak így mennek. Nápolyban az van, amit a maffia akar - bár nem csak ott, egész Olaszországban. Bár, az egész világon, de most ezt hagyjuk. Láthatod, hogy mindenről tudnak, mindenhova elér a kezük. Bármit megtalálnak bárkinél, mert a legjobb ügyvédtől kezdve a koszos utcagyerekig, mindenki a maffiát szolgálja. Azt tesznek, amit akarnak. Én ezért nem találtam érdekesnek, mert ez elég nyilvánvaló tény a digokra nézve. Ha ők is úgy akarják, hogy megkerüljön valami, elő fog. Főleg egy 18k eurós karóra, amit nem nagyon mondhat magáénak egy robogós, piti tolvaj, egyértelmű, hogy honnan van neki ilyen. Persze, jó kis sztori, de ez csak egy a végtelen tengerben.
HÁt úgy magát a sztorit. Érthető, h ilyenkor visszaadják, mert nagy nevet loptak meg, de azért sztem érdekes kis sztori. Meg hát nem mindennapi, hiába írják a végén, h már máskor is előfordult...Rinku írta:Ha szabad érdeklődnöm, fejtsd már ki légyszíves, hogy mit találsz ebben érdekesnek?
Ha szabad érdeklődnöm, fejtsd már ki légyszíves, hogy mit találsz ebben érdekesnek?
Hát bekövetkezett a várható mindenki távozik a Villarealtól szinte... Marchena Deportivoba igazolt.ab1daL írta:Cristian Zapata
VillarrealAC Milan (kölcsön)
ennek mi értelme van? elmehetnének már a jó büdös életbe.L.Messi 10 írta:http://www.azzurri.co.hu/TuttoAzzurri/A ... -a-Serie-A
Szégyen... Nagyon sokan beköttették a Digit, hogy láthassák a Serie A-t, erre mást átrakják a Sporklubra...
Krasic 7millió euróért a Fenerbahce-é.