Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Azt azért kapta mert az eset után "összeverekedtek" Balel (a walesi is kapott ).Chino írta:
A legkeményebb, hogy még Arnold kapott sárgát.

Szerintem ez volt az alapterv, hogy kivárásra játszunk és nem volt olyan borzasztó mint a RM ellen, mert nem futottak át rajtunk. Ráadásul a lehetőségeink is megvoltak. RM-nek a fellegekben kellett volna járnia lelkileg egy idegenbeli győzelem után aztán eléggé kiábrándítóak voltak tegnap.recrea írta:Kb ott folytattuk az Atma elleni első félidőt, ahol abbahagytuk a Real elleni másodikat. És ezt vittük volna tovább, ha nincs a kiállítás. Ne mond már, h nem volt lelki hatása a hetvéginek. Érdekes, tavaly ugyanebban a szakaszban, kiélezettebb bajnokságban, kevesebb rotációval nem voltunk fáradtak, csak most. Azt hiszik a játékosok, h 40 megnyert meccs után elég a mezt kivinni és alanyi jogon jár nekünk a győzelem. Hát nem, igenis meg kell küzdeni érte, ahogy tették a második félidőben, kiváncsi lennék, h 11 játékos ellen lett-e volna hozzá "kedvük". Egyáltalán nem tetszett az első félidei hozzáállás. Ettől még továbbjutunk és nagyon szurkolok is nekiBob_Marley írta:Szerintem ismét bebizonyosodott hogy minden meccs más, mert ez is előkerült a Classico kapcsán, hogy az sokat jelenthet egyik illetve másik csapatnak a BL-ben is. Hát aki nyert az most kikapott, aki akkor kikapott az tegnap fordított.Fáradtság az mindkét oldalon tényező volt.

Kb ott folytattuk az Atma elleni első félidőt, ahol abbahagytuk a Real elleni másodikat. És ezt vittük volna tovább, ha nincs a kiállítás. Ne mond már, h nem volt lelki hatása a hetvéginek. Érdekes, tavaly ugyanebban a szakaszban, kiélezettebb bajnokságban, kevesebb rotációval nem voltunk fáradtak, csak most. Azt hiszik a játékosok, h 40 megnyert meccs után elég a mezt kivinni és alanyi jogon jár nekünk a győzelem. Hát nem, igenis meg kell küzdeni érte, ahogy tették a második félidőben, kiváncsi lennék, h 11 játékos ellen lett-e volna hozzá "kedvük". Egyáltalán nem tetszett az első félidei hozzáállás. Ettől még továbbjutunk és nagyon szurkolok is nekiBob_Marley írta:Szerintem ismét bebizonyosodott hogy minden meccs más, mert ez is előkerült a Classico kapcsán, hogy az sokat jelenthet egyik illetve másik csapatnak a BL-ben is. Hát aki nyert az most kikapott, aki akkor kikapott az tegnap fordított.Fáradtság az mindkét oldalon tényező volt.
Ez a Wolfsburg egyébként egy könnyű csapat, csak azért mert most szervezett taktikával fogták a Realt még nem lesznek jó csapat, vagy nem lesznek egy szinten a Cityvel, PSG-vel, Atmával. Még mindig a legkönnyebb ellenfél a bentlévők közül, az más kérdés, hogy ezzel sem bírt a Reál most.Nero. írta: Csak annyi hogy itt rinyált a fórum 80%a,hogy a Realnak elcsalják a sorsolást, holott ez a Wolfsburg nem egy könnyű csapat, ráadásul a meccsen nem kaptak meg egy jogos tizit megba németek kaptak egy kamut.
Akkor még mindig csalás van, vagy csak elvakultak vagytok?
Érdekes dolgok ezek, a PSGnek is mindenki boritékolta az elödontőt pedig innen a City az esélyesebb. A Benfica hátránya semmi, az Atletico meg pláne nem ledolgozhatatlan. 8 között soha nem volt és nem is lesz könnyű ellenfél meg lefutott párharc itt már csak olyanok vannak akik tudnak.

Csak annyi hogy itt rinyált a fórum 80%a,hogy a Realnak elcsalják a sorsolást, holott ez a Wolfsburg nem egy könnyű csapat, ráadásul a meccsen nem kaptak meg egy jogos tizit megba németek kaptak egy kamut.Tromort77 írta:A kettőnek mi a köze egymáshoz?Nero. írta:Ennyit arról, hogy mennyire lefutott meg bunda volt a sorsolás. Nagyon jó a német foci, nem lehet lebecsülni őket.
Szerk: outDouglased... Sírok, ez hatalmas!

A kettőnek mi a köze egymáshoz?Nero. írta:Ennyit arról, hogy mennyire lefutott meg bunda volt a sorsolás. Nagyon jó a német foci, nem lehet lebecsülni őket.
Azt mégis hogy lehet?Tromort77 írta:Real meccs nekem jobban tetszett:
Real Madrid's defence of Danilo, Ramos, Pepe & Marcelo failed to win a single tackle in the first half vs Wolfsburg.
Danilo game by numbers vs Wolfsburg:Tromort77 írta:Real meccs nekem jobban tetszett:
Real Madrid's defence of Danilo, Ramos, Pepe & Marcelo failed to win a single tackle in the first half vs Wolfsburg.
Tromort77 írta:Jobb minőségben Marcelo szánalmas próbálkozása:
https://streamable.com/2rkp
De ahogy nézem a PSG-City összefoglalót, komplett Benny Hill show-t össze lehetne itt rakni.
Favoritnak nem mondanám a RM-t, 50-50re inkább. A nyomás valóban sokat jelenthet, főleg hogy pl akik ma nagyon jók voltak, elég rutintalanok azért ezen a szinten. Rodriguez, Draxler mind jó játékosok, de ilyen magasságokban nem nagyon vannak.LG írta:Ha csak eredményeket nézzük, akkor mondhatjuk, hogy minden párharc nyitott. Bár a Benficának azért sok esélyt nem adnék, de többi 3 meccsen valóban bármi lehet.
A City ezzel az x-el ugyan előnyt szerzett, de a produkciójuk nem győzött meg. Ha Ibráék kifognak egy jobb napot, szerintem idegenben győzhetnek, nálam továbbra is ők a favoritok.
A Wolfsburg pedig eddig az esélyesek nyugalmával játszhatott, innentől viszont rajtuk is van teher. Kérdés, hogy ez elbírják-e. Na meg persze a Realt sem szabad lebecsülni, továbbra is ők a favoritok.

Én is jobbnak láttam a PSG-t, 2-1 megérdemelt lett volna és reális, dehát a védelmük nagyon vicces cigit szívott hogy így muzsikált, csoda hogy nem kérdezte meg a City játékostól hogy" berúgjam helyetted?"LG írta:Ha csak eredményeket nézzük, akkor mondhatjuk, hogy minden párharc nyitott. Bár a Benficának azért sok esélyt nem adnék, de többi 3 meccsen valóban bármi lehet.
A City ezzel az x-el ugyan előnyt szerzett, de a produkciójuk nem győzött meg. Ha Ibráék kifognak egy jobb napot, szerintem idegenben győzhetnek, nálam továbbra is ők a favoritok.
A Wolfsburg pedig eddig az esélyesek nyugalmával játszhatott, innentől viszont rajtuk is van teher. Kérdés, hogy ez elbírják-e. Na meg persze a Realt sem szabad lebecsülni, továbbra is ők a favoritok.