La Liga / Copa del Rey
A legnagyobb baj ezzel a vén f**al hogy mindenhol megbukott....a válogatottnál miért várnak tőle bármit is?
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azzal nincs semmi baj, hogy rasszistaMelkor írta:lionelmessi19 írta:Végre egyetértünk vmiben.R.M.C.F írta:Legalább kiderül milyen nélküle.Lehet hogy jobb.De inkább az a fura hogy Aragones még mindig ott van a padon.
Raul nélkül jobb lesz.
a másik, h sztem is el kéne küldeni aragonest, rasszista fsz.
és még csak nem is ért el túl sok mindent a válogatottal.

Az ilyen hozzászólásokhoz csak gratulálni tudok..Egyáltalán tudod mi az a rasszizmus jó ember?

Még szerencse hogy a békekedvelők vannak többségben...
A cigányság meg márt más téma mert ott tesznek is azért hogy gyűlölje őket a többség lopkodás,csalás,hazudozás,bünözés és a többi...
Sajnos ezt nap mint nap megkell tapasztalnunk...
ON:Aragones nemtudom miért nem mond le,eddig 0 ponttal állnak a csoportban mondonom sem kell mekkora botrány lenne ha nem jutnának ki az EB-re
in to exile
-
- Eurobarca Staff
Jó igen, lehet többféleképpen értelmezni ezt, pl mikor jön a brazil gépsor szenbe az utcán, akkor nekem sem az az elsődleges szempont, hogy antirasszista legyek.DE!Aragones ügy az teljesen más sztem, én most itt elsősorban a fekete - fehér ellentétről beszéltem, ami kapcsán Aragones is "megnyilatkozott".És az azért elítélendő sztem (hangsúlyozom, hogy ez az én véleménym, attól, hogy valakinek, nem ua mint nekem, még nem dől össze a világ, én sem vagyok tökéletes [csak egy kicsit szerény
]), és mellesleg a normálisabb vonós barátainkkal semmi bajom, mármint aki dolgozni akar, mert aki akar az talál is! és normális.De sajnos ez a 0,000001%, és a többi helyette is alkot.

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
A szambol vetted ki a szotCooltiszo írta:Sokféle képpen lehet értelmezni ezt a rasszista dolgot, nem hiszem hogy egyedül lennék akinek jópár kellemetlensége akadt pár kisebbségi (?) taggal, ilyenkor azért átgondolja az ember a rasszizmus fogalmát. Én nem vaok az, vannak "brazil" ismerőseim is, de azért többségében le büdös cigányozom őket, míg amiért Aragonest rasszistának tartják az vmi hasonló szintű beszólás volt Henrynak, de pont Eto'o mondogatta szeretett edzőjéről hogy nem rasszista az...
Az olyan szintű rasszizmus elitélem, amikor bőrszíne miatt fütyülnek ki állandóan, de nem csak ezt jelenti rasszizmus, nálam semmiképp.

Tiziano Crudeli fan 

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Sokféle képpen lehet értelmezni ezt a rasszista dolgot, nem hiszem hogy egyedül lennék akinek jópár kellemetlensége akadt pár kisebbségi (?) taggal, ilyenkor azért átgondolja az ember a rasszizmus fogalmát. Én nem vaok az, vannak "brazil" ismerőseim is, de azért többségében le büdös cigányozom őket, míg amiért Aragonest rasszistának tartják az vmi hasonló szintű beszólás volt Henrynak, de pont Eto'o mondogatta szeretett edzőjéről hogy nem rasszista az...
Az olyan szintű rasszizmus elitélem, amikor bőrszíne miatt fütyülnek ki állandóan, de nem csak ezt jelenti rasszizmus, nálam semmiképp.
-
- Eurobarca Staff
Na ez sztem inkább szomorú, mint vicces.Melkor írta:Azzal nincs semmi baj, hogy rasszista
Egyébként a múltkori Észak-írek elleni leégés után lemondott, csak akkor azt nem fogadták el, akkor az most elég vicces lenne, hogyha egy jóval erősebb válogatott elleni zakó után repülne.
Amúgy ez a spanyol válogatott olyan, mint au Inter ÖRÖKVESZTES, játszhat ott akárki, ülhet a padon bárki, semmilyen eredményt nem fognak elérni!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Épp ez az,hogy a vezetőség is ugyanolyan természetesen mondja,h kiállnak mellette,mintha nemtom milyen eredményeket értek volna el az írányítása alatt...Vito írta:hát ez az Aragones...???
ez mi?
ki?
hülye-e?
sima 2-0-val küldik őket haza a svédek és azt nyilatkozza,m hogy eszében sincs lemondani.
egyébként a szövetségük is legalább ennyire hibás, amiért nem zavarják el a csapat közeléből.

Azért az dúrva lenne,ha nem jutnának ki,de mostmár nem elképzelhetettlen...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
olvasom az nson a a cikket és hogy kiálnak melette hát nem tudom megérteni mért mert mióta ő a kapapitány azóta.....nem ugyanaz az szitu mint hogy a görögök vezetőkkiálnak rehagel mellet mer az valahol érthető de ezz...
- Melkor
- Entrenador del Barça
Azzal nincs semmi baj, hogy rasszistalionelmessi19 írta:Végre egyetértünk vmiben.R.M.C.F írta:Legalább kiderül milyen nélküle.Lehet hogy jobb.De inkább az a fura hogy Aragones még mindig ott van a padon.
Raul nélkül jobb lesz.

MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Llegenda del Barça
hát ez az Aragones...???
ez mi?
ki?
hülye-e?
sima 2-0-val küldik őket haza a svédek és azt nyilatkozza,m hogy eszében sincs lemondani.
egyébként a szövetségük is legalább ennyire hibás, amiért nem zavarják el a csapat közeléből.
ez mi?
ki?
hülye-e?
-
- aka Game90
Raúl sincs a keretben
Vicentét én sem értem nagyon jó játékos. De hát ez Aragones.

Vicentét én sem értem nagyon jó játékos. De hát ez Aragones.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Igen.De az is fura hogy teheti valaki 7-8 év klasszis teljesítményét egy-két év alatt....nincs igazság soxor.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Így van! Raul az elmúlt 3 év szörnyű teljesítményét nem teheti jóvá 1 jól sikerült meccsel! Majd ha sorozatban nyújt ehhez hasonló teljesítményt...talán..Boixos írta:a spanyol válogatott uaz, mint klubszinten az inter. tök mindegy, h mekkora zsugások játszanak és h ki ül a padon, akkor sem esik le semmi.
az inter a lúzer klub, a spanyol pedig a lúzer válogatott.
raulnál meg (de másnál sem) egy meccsből nem lehet megítélni, h minden okés-e vagy sem. majd ha legalább három-négy meccsen csinálja uazt, mint az ukránok ellen, akkor tényleg elkapta a fonalat.
de lehet, h ez is csak olyan volt nála, mint a halálos betegek utolsó fellángolása, mielőtt elköltöznek.
Addig meg jól jár a válogatott nélküle! Bár tényleg Inter effektus van Spanyoloknál...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Llegenda del Barça
a spanyol válogatott uaz, mint klubszinten az inter. tök mindegy, h mekkora zsugások játszanak és h ki ül a padon, akkor sem esik le semmi.
raulnál meg (de másnál sem) egy meccsből nem lehet megítélni, h minden okés-e vagy sem. majd ha legalább három-négy meccsen csinálja uazt, mint az ukránok ellen, akkor tényleg elkapta a fonalat.
de lehet, h ez is csak olyan volt nála, mint a halálos betegek utolsó fellángolása, mielőtt elköltöznek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Nem csak a válogatottnál volt bukta...az előző "cégeinél" sem tudott produkálni.
Ekkora fiatal tehetségek akik jelenleg a Spanyol labdarugásban vannak nem nagyon van máshol.Mikor és kikkel ha nem velük ?
Ekkora fiatal tehetségek akik jelenleg a Spanyol labdarugásban vannak nem nagyon van máshol.Mikor és kikkel ha nem velük ?
- Andris
- Adminisztrátor
Végre egyetértünk vmiben.R.M.C.F írta:Legalább kiderül milyen nélküle.Lehet hogy jobb.De inkább az a fura hogy Aragones még mindig ott van a padon.
Raul nélkül jobb lesz.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Legalább kiderül milyen nélküle.Lehet hogy jobb.De inkább az a fura hogy Aragones még mindig ott van a padon.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Csóri Raúl kimaradt a válogatott keretből,pedig kezdett visszajönni a gólövő formája....Mindjárt megszakad a szívem...

in to exile
-
- Director del Fútbol
Jól mutatnak egymás mellet, szerintem szép pár lennének