Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

nem végül is teljesen egy szinten van a rómávalrecrea írta:Mert nekünk most az Arsenal nehéz volt?!
szted miért töröltek el X éve az ágakat?ZBarca írta:Ha tényleg ők párosítanak, akkor semmi értelme megtartani egy-egy sorsolást
Tegyük fel, hogy tényleg csalnak, ebben az esetben ez egy ésszerű érv lehet. Egyébként Tromort teóriája is valós lehet, miszerint az UEFA-nak érdeke, hogy a legjobb csapatok jussanak be az elődöntőbe. Ez utóbbi én pl nagyon undorítónak tartom az UEFA részéről, mert így elveszik a sorsolások esszenciája. Ha tényleg ők párosítanak, akkor semmi értelme megtartani egy-egy sorsolást. Bár ahogy Nero is írta, vajon hogyan csinálják mindezt? Ha tényleg csalnak, hogyan húzzák ki azokat, akiket ők előre összepárosítottak? Meghűtik a golyókat, vagy mi? Amúgy én pont emiatt hoznám vissza az ágakat, ott már az első pillanatból fogva látszódna, hogy valószínűleg ki kivel játszana majd, plusz a csoportköröket leszámítva sorsolgatni sem kellene.noname írta:Feltételezve h van csalás, erre tudok válaszolni: Mert a Realt kell nyomatni, hiszen nekik anélkül nem megy. A Barcát nyugodtan egybe lehet rakni a nagy csapatokkal, a Barca továbbmegy. A Real nem. Viszont még mindig a Real a 2. legnépszerűbb csapat a világon és azt nem lehet hagyni h hamar kiessen.
harmadjára is felteszem, nem érdekel ha unalmas, szted létezik ilyen véletlen, hogy minden évben behúznak nekik a legkönnyebbek közül?Nero. írta:Harmadjára is felteszem, nem érdekel ha unalmas, hogyan oldják meg pontosan? Megvariálják a golyókat? Mindig egy volt játékos húz, szerintetek nem köpte volna el már valaki?
Tehát ha Te látsz egy bűvész showt azt is elhiszed, mert nem tudod rá a magyarázatot?Nero. írta:Harmadjára is felteszem, nem érdekel ha unalmas, hogyan oldják meg pontosan? Megvariálják a golyókat? Mindig egy volt játékos húz, szerintetek nem köpte volna el már valaki?
ugye Te sem gondolod komolyan, hogy a psg nagyobb/egyenlő "értékű" mint a real madrid.recrea írta:Mennyivel nagyobb érdek őket, mint minket vagy a Bayernt vagy a PSG-t?
Én is ezzel tudok a leginkább egyetérteni. A Real meg sajnos a "show" része. CR-nek van talán a legtöbb facebook-os követője a sportolók közül, a legnagyobb rajongótábora. Ha hamar kiesnek kevesebb lesz az érdeklődő, mint mondjuk egy Juve-nál, ahol nincs ekkora "celeb".palesz77 írta: Tromort alattad levő válaszával inkább értek egyet, hogy nem egy csapatot akarnak nyomni, hanem a showt akarják fenntartani.
Feltételezve h van csalás, erre tudok válaszolni: Mert a Realt kell nyomatni, hiszen nekik anélkül nem megy. A Barcát nyugodtan egybe lehet rakni a nagy csapatokkal, a Barca továbbmegy. A Real nem. Viszont még mindig a Real a 2. legnépszerűbb csapat a világon és azt nem lehet hagyni h hamar kiessen.palesz77 írta:de azt nem tudom, hogy miért pont a Realt akarná nyomatni az UEFA jelenleg..
Akkor nekem, aki nincs otthon a fociban, kérlek, válaszold meg.visca el barca írta:ha neked, aki otthon van a fociban, fel kell tenni egy ilyen kérdést, akkor sztem nincs értelme válaszolnipalesz77 írta:Nekem csak azt magyarazza el valaki, hogy kinek es miert erdeke a Realt tolni a Bl-ben?
Azzal részben egyetértek, hogy nem tiszták ezek a sorsolások, de azt nem tudom, hogy miért pont a Realt akarná nyomatni az UEFA jelenleg.. Nem tudok róla, hogy valaki a fejesek közül nagy Real kapcsolatokkal rendelkezne, szóval én nem értem, hogy miért pont ők lennének a kiválasztott csapat.visca el barca írta:ha neked, aki otthon van a fociban, fel kell tenni egy ilyen kérdést, akkor sztem nincs értelme válaszolni
ha neked, aki otthon van a fociban, fel kell tenni egy ilyen kérdést, akkor sztem nincs értelme válaszolnipalesz77 írta:Nekem csak azt magyarazza el valaki, hogy kinek es miert erdeke a Realt tolni a Bl-ben?
Erre már nem kapsz választ, csak puffogtatnak. Mondjuk a válasz egyszerű, mivel nincs rá válasz. Pont akkor volt a Real legnehezebb sorsolása, mikor megnyerte a BL-t (Dortmund, Bayern, Atletico), többi évben meg hiába a "könnyű" sorsolás, könnyed búcsút vettünk tőlük.palesz77 írta:Nekem csak azt magyarazza el valaki, hogy kinek es miert erdeke a Realt tolni a Bl-ben?
Nem csalást kiáltok, csak soha nem látott mázlit. Ami tendencia, ha tetszik ha nem.Bob_Marley írta:.Remélem érezni hogy mennyire vad már ez az egész össze esküvéselmélet.
Rohadt nagy általánosítás ez hogy mindig a könnyebbet kapják. De mondom még egyszer akkor a Bayern is az utóbbi időben. Csoportban meg pl nem kaptak könnyebbet (és ott rendre talán még erősebb is a csoportjuk). Akkor ott miért nem tolják őket?
Szerintem ez 100%, bár ne így lenne...S.Agüero írta:33% esélyed lesz rá.Most mondom, ha továbbjutunk, akkor Barca - Bayern, Real - PSG! Majd keressük vissza a hozzászólásomat az elődöntő sorsolás után...![]()
![]()
Amúgy ha papírforma lesz, akkor remélem, a Realt kapjuk.
Szerintem nem csak a Real tolásáról van szó, hanem az UEFA érdekében az áll, hogy a Barca, Bayern, Real hármas mindenképp ott legyen a legjobb 4 között. Mivel a München és a Madrid sincs kirobbanó formában, megkapták a 2 leggyengébb csapatot, hogy biztosan ott legyenek az elődöntőben. Míg a Barca formáját elnézve, egy Atleti sem okozhat gondot, ezért kaptuk őket. Ilyen egyszerű.palesz77 írta:Nekem csak azt magyarazza el valaki, hogy kinek es miert erdeke a Realt tolni a Bl-ben?
Ezt nem is értem, mert a csapatok hogy jönnek ide? A hasonlat arra utalt, hogy tegyük fel régen toltak minket a bírók (abszurdnak gondoltam azt is akkor) most meg tolják a RM-t sorsolás kapcsán mármint a szövetség. De akkor még a sorsolásnál tolták a RM-t is anno mikor minket meccsen?Amikor uefalonáztak mi arsenalt kaptunk, cityt, chelseat, atma-t...amikor mi ezt említjük apoel, schalke, wolfsburg, roma szintű csapatokról beszélünk.
Szerintem kommentár nélkül érezni a difit. Aki nem érzi, és belemagyaráz annál komoly bajok vannak.
Vicces amikor még ez után is vitáznak az emberek.