Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
Nero.
Llegenda del Barça

2016.03.19. 02:32:09

Most pont ugyanolyan nevetségesek vagytok mint a Guardiola-korszak alatt "uefalonázó" madridisták. Magyarázzátok már el, hogy hogyan oldják meg a csalást. Beveszik ezeket a volt jatekosokat mint mondjuk Zambrotta? :lol:

Amugy várjuk meg, hogy mi lesz a vége. Mindig van valami meglepetés, ez a Wolsburg meg korántsem olyan gyenge mint amennyire itt sokan gondolják. Nekünk meg attól nem lesz nehezebb mert az ősi rivális könnyebbet kap.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MichaaBee
Llegenda del Barça

2016.03.19. 01:10:57

visca el barca írta:igen, arról beszélek, amiről most tromort is hozott 3 képet.
Kifejezetten Tromort három képéhez szólnék hozzá. Statisztikai szempontból annyi értelme van, mint rossz idő ellen tüntetni... Be van húzva mindenhová az átlag, amit a Real esetében egyetlen outlier (talán az Apoel) rendesen lehúz. Jobb helyeken ilyenkor a mediánt ábrázolják, amivel ehhez képest kb. negyedennyi különbség lenne kimutatható az ellenfelek erősségére vonatkozóan.

Bármit kinézek egyébként a fifából és az uefából is, de azért kezeljük óvatosan ezeket a statisztikákat, mert nagyon tudnak ám torzítani. Összességében nem gondolom, hogy elég adatunk lenne, hogy csalásról beszéljünk. Ez a manipuláció szinte kivétel nélkül minden sorsoláskor felmerül, csámcsog is rajta a média, mert ezt szeretik az olvasók. Viszont nehezen tudok olyan sorsolást elképzelni, ahol ne mondta volna valaki, hogy tuti összeesküvés. Ha a Bayernt vagy a Realt kapjuk akkor nyilván a bevételekért, ha Wolfsburg-Benfica, akkor biztos Platini be akar tolni az elődöntőbe egy kisebb csapatot, stb... Nincs ennek értelme, meg kell verni, aki jön, és remélem, hogy az Atma után ez a Real lesz. :twisted:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League #1 - 2013
EuroBarca Keeper League #1 - 2025 & #2 - 2014, 2018, 2020, 2023, 2024
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.19. 00:09:46

Bayern is tavaly megkapta a Portot, idén Benficat, előtte volt hogy Marseillet. Mindenre lehetne hozni, hogy irányított.
Kép
Kép
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.03.18. 22:04:37

Nem igazán örülök a sorsolásnak, az Atma kemény diónak ígérkezik, mégis úgy érzem, hogy meglesz a továbbjutás. Az első meccsen lehetőleg minél több találatot kell majd szereznünk és meg kell úsznunk kapott gól nélkül. Nehéz lesz, de ha hozzuk a formánk, akkor sikerülni fog.

A PSG-City összecsapásra kíváncsi leszek, a Bayern-Benfica párharcból szerintem a németek fognak továbbjutni, a Wolfsburg viszont remélem, hogy meglepi a Realt.

De a legfontosabb számomra, hogy mi továbbjussunk. :)

Visca El BARCA!!!
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.18. 21:37:52

sztem nem 33%, hanem 100% h a psg-t fogják kapni..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.03.18. 21:34:53

Most mondom, ha továbbjutunk, akkor Barca - Bayern, Real - PSG! Majd keressük vissza a hozzászólásomat az elődöntő sorsolás után...
33% esélyed lesz rá. :P :mrgreen:

Amúgy ha papírforma lesz, akkor remélem, a Realt kapjuk.
fz9999
Barça B

2016.03.18. 21:28:36

Irányított volt egyértelmű. Mikor kaptunk utoljára olyan ellenfelet, aki ellen tuti továbbjutok vagyunk, mint amiket a real szokott (apoel, schalke, wolfsburg, cszka, galata )? Azt is ugyanígy lehtett tudni, hogy tavaly ők kapják a papiron legkönnyebbnek hitt Juvét, csak aztán mégsem lett olyan könnyű :) Talán a Sahtar 2011-ben... Azóta mindig komoly angol, német, spanyol csapatok, vagy PSG. Ez nyilván véletlen. :)

Most mondom, ha továbbjutunk, akkor Barca - Bayern, Real - PSG! Majd keressük vissza a hozzászólásomat az elődöntő sorsolás után...
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.18. 21:23:52

Capon írta:
visca el barca írta:akkor mégis mire gondoltál azzal, hogy ha más lett volna a sorsolás eredménye?
Arra akartam célozni, hogy tök mindegy kiket sorsolnak össze valaki mindig lesz aki elégedetlen és csalást fog kiabálni.
Ha teszem azt a spanyol csapatokat nem sorsolnak össze de mondjuk a két németet igen, akkor most a német szurkolók hőzöngenének, hogy a spanyol csapatokat tolják fentről.
Vagy egy Wolfsburg-Benfica párosnál meg a nagy csapatok szurkolói jönnének azzal, hogy persze a két kicsiből az egyiket tovább akarják juttatni.
igen, csak az van amit csaba is írt. most összesorsolnak EGYSZER két német csapatot, na bumm. EGYSZER összesorsolnák a két leggyengébet, na bumm. de az, hogy a real, mindig, szinte minden évben leggyengébbet kapja, az már tendencia.

igen, arról beszélek, amiről most tromort is hozott 3 képet.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.18. 20:15:59

Capon írta:
visca el barca írta:akkor mégis mire gondoltál azzal, hogy ha más lett volna a sorsolás eredménye?
Arra akartam célozni, hogy tök mindegy kiket sorsolnak össze valaki mindig lesz aki elégedetlen és csalást fog kiabálni.
Alapesetben igazad van.
De amikor ez már tendenciaként működik akkor kicsit más.
Itt mindig minden csapat háborog, kivéve a realt. (90%ban)

Mondjuk nem gondolom teljesen komolyan,hogy csalnak, de hogy irdatlan mázlijuk van az biztos,és MINDEN évben mostmár.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Capon
Llegenda del Barça

2016.03.18. 20:10:00

Ha teszem azt a spanyol csapatokat nem sorsolnak össze de mondjuk a két németet igen, akkor most a német szurkolók hőzöngenének, hogy a spanyol csapatokat tolják fentről.
Vagy egy Wolfsburg-Benfica párosnál meg a nagy csapatok szurkolói jönnének azzal, hogy persze a két kicsiből az egyiket tovább akarják juttatni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
roby122
Entrenador del Barça

2016.03.18. 18:30:54

S.Agüero írta:
Mi köze van Zambrottának ehhez? :D Attól még, hogy ő húzta...

Nekem már azóta gyanús ez az egész, amióta ugyanaz lett a próbasorsoláson, mint az igazin.
Azt már én is megmondtam csütörtök este a haveroknak, hogy Pool-Dortmund lesz, viszont itt akkor sincs semmi bunda.
Nem értem mi okuk lenne a Realt tólni.
Zambrotta kihúzta megmutatta és ennyi.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.18. 18:20:27

Miután tenni ellene semmit úgysem lehet, aggódni kár rajta, így fogjuk fel úgy, hogy még édesebb lesz a győzelem.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.03.18. 18:06:12

roby122 írta:Perez biztos megbeszélte Zambrotta.val, hogy szúrjon már ki a Barcaval...
Szerintem sincs semmi bunda. Atleticot meg 2 meccen simán kell verni. Gólt szerezni meg úgysem fognak ellenünk, Griezmannak mindig nulla a teljesítménye mikor ellenünk játszik.

Én azt sem tartom kizártnak, hogy a Wolfsburg megvicceli a Realt.
Mi köze van Zambrottának ehhez? :D Attól még, hogy ő húzta...

Nekem már azóta gyanús ez az egész, amióta ugyanaz lett a próbasorsoláson, mint az igazin.
roby122
Entrenador del Barça

2016.03.18. 17:44:23

Perez biztos megbeszélte Zambrotta.val, hogy szúrjon már ki a Barcaval...
Szerintem sincs semmi bunda. Atleticot meg 2 meccen simán kell verni. Gólt szerezni meg úgysem fognak ellenünk, Griezmannak mindig nulla a teljesítménye mikor ellenünk játszik.

Én azt sem tartom kizártnak, hogy a Wolfsburg megvicceli a Realt.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.18. 17:40:21

akkor mégis mire gondoltál azzal, hogy ha más lett volna a sorsolás eredménye?
Kép
eimenis1212
Jugador d'estrella

2016.03.18. 17:06:35

sztem az EL-t ne keverjük a BL-lel. Az EL tényleg a kutyát nem érdekli. Ott még lehet jól is jön egy-egy nagy negyeddöntő vagy elődöntő mert legalább akkor azt az 1 meccset a négyből (kettőből) megnézi "5 embernél több". Az EL-ben nincs pénz, úgyh ott nem tippelgetnék h hogyan megy a sorsolás. De amit a BL-ben tolnak az több mint feltűnő.... És tényleg ha csak azt nézzük h mik derültek ki most a VB rendezésekkel kapcsolatban (és feltételezzük h a 10%-át sem ismerjük a csalásoknak/hazugságoknak) akkor nem nagy bátorság kijelenteni h itt is jóeséllyel megy a sumákolás. Amiben nagy pénz van akörült megjelennek az érdekcsoportok és a manipuláció is
Capon
Llegenda del Barça

2016.03.18. 16:48:30

visca el barca írta:
Capon írta:Nem érzek összeesküvést. Ha más lett volna a sorsolás eredménye akkor most nem mi hanem a másik 7 csapat szurkolói közül kiáltana most valamelyik bundát.
Csak egy párosítás jött össze abból amit szerettem volna a PSG-City.
Évek óta rendre minden fronton verjük az Atléticot ezért bizakodó vagyok, meg tegnap óta sem változott a véleményem, ha akarunk valamit, akkor úgy is mindenkit meg kell tudnunk verni, tök mindegy hogy most vagy a következő körbe kapjuk-e meg.
áruld már el nekem, abban mi lenne a bunda ha hosszú évek után EGYSZER kapnánk egy aránylag könnyű ellenfelet?
Hmm??
Nem fogsz szavakat a számba adni.
:wink:
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.18. 16:05:21

Capon írta:Nem érzek összeesküvést. Ha más lett volna a sorsolás eredménye akkor most nem mi hanem a másik 7 csapat szurkolói közül kiáltana most valamelyik bundát.
Évek óta rendre minden fronton verjük az Atléticot ezért bizakodó vagyok, meg tegnap óta sem változott a véleményem, ha akarunk valamit, akkor úgy is mindenkit meg kell tudnunk verni, tök mindegy hogy most vagy a következő körbe kapjuk-e meg.
áruld már el nekem, abban mi lenne a bunda ha hosszú évek után EGYSZER kapnánk egy aránylag könnyű ellenfelet?
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2016.03.18. 15:13:01

Nem érzek összeesküvést. Ha más lett volna a sorsolás eredménye akkor most nem mi hanem a másik 7 csapat szurkolói közül kiáltana most valamelyik bundát.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.18. 15:11:23

Bilbao-Atletico döntőnél akkor még nem szóltak kit kell húzni. :D Mindenre lehet hozni egy példát hogy na ezért lett összesorsolva. Szimpla spekuláció.
Sok a spanyol csapat, matematikailag is nagyobb az esély rá, hogy összekerülnek, nem ördögi ez.
Kép
Kép
Kép
Tromort77

2016.03.18. 15:01:04

Biztos az is véletlen, hogy Pool-Dortmund lesz, meg ez a tendencia, hogy ha két klub között nagy játékos váltott vagy edző akkor összekerülnek. Egyszerű, egy ilyen meccsen akkora a hype, hogy többet hoz. Viszont itt nem volt biztos, hogy mindkét csapat továbbjutna.

Vagy ez a sorsolás is jó példa arra, hogy a sok spanyol klubbot összeengedik, hogy a végén ne csak ők maradjanak mert az kevesebb embert érdekelne.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.18. 14:55:47

visca el barca írta:mondjuk ha vmi europai bíróság 240 oldalon bizonyítaná, hogy csalnak a sorsoláson, Te még akkor is beírnád, hogy "azért várjuk még meg a legfelsőbb bíróság ítéletét" :lol:

amúgy meg rajtad kívül mindenkinek láthatóan szabja a csőrét, hogy ez nulla fhos reált tolják amíg nem szégyen. gondolom te inkább örülsz neki, mondván így legalább több spanyol lesz a 4 között :lol:

na mind1, hagyjuk, jelen idegállapotomban, nem Te vagy a megfelelő beszélgetőpartner...
Ártatlanság vélelme. :D

Hát mondjuk szurkolni soha nem szoktam nekik, de sokkal inkább ők mint egy német csapat. És igen, mert akkor több spanyol csapat van ott a végén, ahogy egy Villarreal, Bilbao stb esetében is ugyanígy gondolom.

És örülök, hogy ledegradálsz, hogy neked nem vagyok megfelelő beszélgetőpartner. :D Kár hogy nem szállsz le a földi halandók közé és kár hogy teszed a kétes kijelentéseket.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.18. 14:48:31

mondjuk ha vmi europai bíróság 240 oldalon bizonyítaná, hogy csalnak a sorsoláson, Te még akkor is beírnád, hogy "azért várjuk még meg a legfelsőbb bíróság ítéletét" :lol:

amúgy meg rajtad kívül mindenkinek láthatóan szabja a csőrét, hogy ez nulla fhos reált tolják amíg nem szégyen. gondolom te inkább örülsz neki, mondván így legalább több spanyol lesz a 4 között :lol:

na mind1, hagyjuk, jelen idegállapotomban, nem Te vagy a megfelelő beszélgetőpartner...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.18. 14:43:06

visca el barca írta:
igen, csak mondjuk a csalózásnak van némi alapja. de veled erről nem lehet érdemben vitázni, úgyhogy inkább hagyjuk
Mert te azt mondod hogy van alapja akkor van. :D Erről így tényleg nem lehet vitázni. Tudom Fifa ügy, botrányok, sőt lehet a világot is az Illuminati irányítja. :D Gondolom jön a naivitás azt gondolni hogy nem.

Beírsz olyat hogy xy mit gondol és általánosítasz, ráadásul elfogult szurkolói véleményekből. Kit érdekel mit ír Józsi bácsi, az a lényeg ami van, plusz ha már ennyire nézzük ki mit mond, akkor olyat nézzünk akinek hitele van, valamit letett ebben a sportban, vagy nevesebb újságíró. Többet foglalkoztok a Reallal mint saját magunkkal....
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése