Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
T-Home-nál vagyunk, de hogy pontosan milyen, csomag, az passz. Utánanézek és megmondom.barca99 írta: Szerk.: stalkyard, milyen szolgáltatód van?
Nem teljesen. Eddig legalább ha volt digid, volt mindened. Most viszont én nem tudok olyanról, hogy egy előfizetéssel legyen mind a két csatornád, vagy az egyik van, vagy a másik, így mindenképpen hiányt szenvedsz.ab1daL írta:Igen, ez most valakinek jól jön, valakinek nem. Nekem anno a digi tett be (és még most is, régi szép idők, mikor az eurosporton nézhettem a PL-t) most viszont láthatok olasz focit, és én örülök a francia bajnokságnak is, jó lesz látni mire megy a PSG.
Nekem van mindkettő.barca99 írta:Létezik olyan ember, akinek digije és sportklubja is van? Csinálhatnák már egyszer normálisan is, elképesztő, hogy egy olasz drukker például választhat, hogy bajnokit vagy nemzetközi kupát akar nézni. Bár azt úgy sem veszik komolyan...Digi begyűjtött mindent, mostmeg lepasszolta az olaszt és a franciát is.
Személy szerint nagyon sajnálom, se Zeman Romaját, se Montella Fioját nem fogom látni, csak pixeles összefoglalókból, meg ritkán egy-egy vacak streamről.
Sport Klub szintén.Capon írta:A francia bajnokságot melyik adja? Sosem néztem, de egy két psg meccset szívesen megnéznék.
Jaj de jó végre látni fogom. Évek óta nem tudtam nézni.L.Messi 10 írta:http://www.azzurri.co.hu/TuttoAzzurri/A ... -a-Serie-A
Szégyen... Nagyon sokan beköttették a Digit, hogy láthassák a Serie A-t, erre mást átrakják a Sporklubra...
Krasic 7millió euróért a Fenerbahce-é.
http://en.wikipedia.org/wiki/Emiliano_Viviano DeGame90 írta:Ő nem kapus?Gareth Tello írta: - Emiliano Viviano (csatár, kölcsönbe a Palermóból)![]()
Ő nem kapus?Gareth Tello írta: - Emiliano Viviano (csatár, kölcsönbe a Palermóból)
pletykák szerint, Berlusconi úr súlyos tartozásokat halmozott fel az alvilág felé, s most törlesztenie kell... így akiért jo, vagy több pénzt kap, azt el adják... hogy ez valós-e nem tudni! Az biztos Hogy vannak Berlusconi-nak "fekete" ügyei!Subinho írta:mi történik a Milannal??? 1-2 éve elkezdtek egy versenyképes csapatot építeni, R10, Robinho, Ibra, Cassano, Van Bommel vegyítve a régi nagyokkal, mint Nesta, Seedorf és a fiatal tehetségekkel, mint T.Silva, Abate, Pato.... most meg mindenkit pénzzé tesznek. távozott eddig: Nesta, Gattuso, Seedorf, Inzaghi, Ibra, Silva, van Bommel és el akarják adni Robinhot is!!!!! arról nem is beszélve, hogy tavaly elment Pirlo is!!! mire jó ez??? egy jó és versenyképes csapatból kiárulnak mindenkit!!! mi lesz így a Milannal????? ennyi embert nem lehet pótolni!!! mondjuk Gattusot, vagy Inzaghit lehet, de a többiek???
Nesta az egyik legjobb védő, elfért volna a csapatban 3. védőnek, ha nem sérült játszhatott volna sokszor , Gattuso sérült volt, de ő nem is fog hiányozni, Seedorf felett tényleg eljárt az idő, ahogy Inzaghi felett is, van Bommel Nestához hasonlóan maradhatott volna, akárcsak Ibra és Silva, de a pénz nagy úr! azonban Robinho eladását nem értem, mert így marad Cassano, aki nem a legjobb és a rendkívűl sérülékeny Pato!!! a középpálya meg nagyon gyenge lesz!!! szerencsére Mexes marad, úgy néz ki, talán sikerül találni nekik mellé valakit, plusz 1 jó csatárt és a középpályára valakit. ha pl. megvennék Mexes mellé a válogatott társát Ramit, a kp-ra jönne Ganso, vagy visszatérne Kaká és érkezne egy minőségi csatár, akár Tevez, akár más, esetleg még lehet is velük valami...kanty írta:R10 el is akart menni, plusz már a játék sem ment. Nesta, Gattuso, Seedorf, Inzaghi négyes papíron nagyon jól mutat, de felettük is elszállt az idő, érthető volt, hogy nekik is menniük kell.Subinho írta:mi történik a Milannal??? 1-2 éve elkezdtek egy versenyképes csapatot építeni, R10, Robinho, Ibra, Cassano, Van Bommel vegyítve a régi nagyokkal, mint Nesta, Seedorf és a fiatal tehetségekkel, mint T.Silva, Abate, Pato.... most meg mindenkit pénzzé tesznek. távozott eddig: Nesta, Gattuso, Seedorf, Inzaghi, Ibra, Silva, van Bommel és el akarják adni Robinhot is!!!!! arról nem is beszélve, hogy tavaly elment Pirlo is!!! mire jó ez??? egy jó és versenyképes csapatból kiárulnak mindenkit!!! mi lesz így a Milannal????? ennyi embert nem lehet pótolni!!! mondjuk Gattusot, vagy Inzaghit lehet, de a többiek???
Robinho pedig egy alibi játékos az elmúlt időben. Ibrahimovic és Silva volt az a két játékos, akiért nagyobb pénzt kaphattak, el is adták őket, mondjuk szerintem többet is kaphattak volna értük.
Kicsit elrontották, nem így egyszerre kellett volna ezeket a lépéseket meglépni. Pénzügyileg, ahogy hallom nem állnak a legstabilabban. Van egy folyton sérült Pato egy nem rossz Cassano és egy tavaly elég jól játszó Boateng. Elég karcsúnak tűnik.
R10 el is akart menni, plusz már a játék sem ment. Nesta, Gattuso, Seedorf, Inzaghi négyes papíron nagyon jól mutat, de felettük is elszállt az idő, érthető volt, hogy nekik is menniük kell.Subinho írta:mi történik a Milannal??? 1-2 éve elkezdtek egy versenyképes csapatot építeni, R10, Robinho, Ibra, Cassano, Van Bommel vegyítve a régi nagyokkal, mint Nesta, Seedorf és a fiatal tehetségekkel, mint T.Silva, Abate, Pato.... most meg mindenkit pénzzé tesznek. távozott eddig: Nesta, Gattuso, Seedorf, Inzaghi, Ibra, Silva, van Bommel és el akarják adni Robinhot is!!!!! arról nem is beszélve, hogy tavaly elment Pirlo is!!! mire jó ez??? egy jó és versenyképes csapatból kiárulnak mindenkit!!! mi lesz így a Milannal????? ennyi embert nem lehet pótolni!!! mondjuk Gattusot, vagy Inzaghit lehet, de a többiek???
sztem zlatan pont van akkora parszt h nagy ívben tesz arra, hogy szakmailag megéri e odaigazolni... mellesleg inkább a psg mint kína, vagy az anzsi...Capon írta:Bob véleményével egyetértek. Nem lesz egyszerű dolga Ibrának Franciaországba. Szerintem nem sok sót fog ott megenni.
Ha a fizetését nézzük (amit még nem tudunk mennyi, de nyilván megfizetik), akkor megérheti neki oda igazolni, de szakmailag szerintem rá fog fázni. 2 év és Kínában vagy Amerikában látjuk.
Ugyan ezért drukkolok én is fordítvaBob_Marley írta:Inter szurkolóként nem bánnám ha végigszenvedne pár szezont a Milan azért![]()
12t kereset a Milanban.L.Messi 10 írta:Most lehet hülyeséget írtak ahol olvastam, de ott az volt, hogy a mostani fizetésére kért +2milliót, szóval ott is 12körül keresett.Capon írta:Az szép kis pénz. Pontosan nem tudom talán olyan 8 körül kereshetett a Milanba.