Ez 1-1 lett nem?redlions írta:Azért érdekes eredmények is születtek a fordulóban:
Santander-Betis 1-0
La Liga / Copa del Rey
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Azért érdekes eredmények is születtek a fordulóban:
A. Madrid-Bilbao 1-1
Numancia-Valencia 1-1
Sociedad-R. Madrid 0-2
Levante-Malaga 0-1
Mallorca-Espanyol 3-2
Santander-Betis 1-0
Villarreal-Getafe 4-0
Zaragoza-Osasuna 5-1
A. Madrid-Bilbao 1-1
Numancia-Valencia 1-1
Sociedad-R. Madrid 0-2
Levante-Malaga 0-1
Mallorca-Espanyol 3-2
Santander-Betis 1-0
Villarreal-Getafe 4-0
Zaragoza-Osasuna 5-1
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Spanyolország-Kína 3-0
g: Torres(11m), Xavi, Joaquin
g: Torres(11m), Xavi, Joaquin

Nekem sokkal jobban tetszik ez a csapat, mint ami az EBn volt.

Oleguer szvsz nem lett volna semikképen kapitány...de talán PuyolBoixos írta:a második versenyző az oleguer lett volna, dehát ő meg nem ment el.

Raul Blanco nem kezd a válogatotban
Akkor ki lesz a csapatkapitány

A nagycsapat 5-0 verte San Marinot. Ez nem is olyan sok.
Nemtudjátok, h Xavi játszott-e a Barcábaol 

-
- Llegenda del Barça
igen. fel fog jönni san marino.LG írta:De reméljuk ez megváltozik a kozeljovoben.Boixos írta:
el tudom képzelni, milyen lehetett ez a san marinoi u21es csapat. a "nagy" válogatottjukban az ottani király, egy serie b-s csapatnál padozik maximum(asszem az ascoliban). a spanyol válogatottak az ilyen brigádok ellen tudnak csak nagyokat alakítani, tétmeccsen, komoly csapatok ellen, 'mit is' ? sem érnek.

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én jártam San Marino-ban, és amilyen kicsi állam, az is dicséretes hogy van válogatottuk...Boixos írta:el tudom képzelni, milyen lehetett ez a san marinoi u21es csapat. a "nagy" válogatottjukban az ottani király, egy serie b-s csapatnál padozik maximum(asszem az ascoliban). a spanyol válogatottak az ilyen brigádok ellen tudnak csak nagyokat alakítani, tétmeccsen, komoly csapatok ellen, 'mit is' ? sem érnek.Eszter21 írta:Azért nem durva, mert a San Marino-i válogatottban ,úgy tudom, amatőrök játszanak.A foci mellett dolgoznak is.LG írta:Mennyi lett az u21 Esp-San Marino meccsAmikor az eredményt néztem 12-0ra égett San Marino. Ez azért durva...
Valaki tolunk a u21es válogatottba nyomja
De reméljuk ez megváltozik a kozeljovoben.Boixos írta:
el tudom képzelni, milyen lehetett ez a san marinoi u21es csapat. a "nagy" válogatottjukban az ottani király, egy serie b-s csapatnál padozik maximum(asszem az ascoliban). a spanyol válogatottak az ilyen brigádok ellen tudnak csak nagyokat alakítani, tétmeccsen, komoly csapatok ellen, 'mit is' ? sem érnek.

-
- Llegenda del Barça
el tudom képzelni, milyen lehetett ez a san marinoi u21es csapat. a "nagy" válogatottjukban az ottani király, egy serie b-s csapatnál padozik maximum(asszem az ascoliban). a spanyol válogatottak az ilyen brigádok ellen tudnak csak nagyokat alakítani, tétmeccsen, komoly csapatok ellen, 'mit is' ? sem érnek.Eszter21 írta:Azért nem durva, mert a San Marino-i válogatottban ,úgy tudom, amatőrök játszanak.A foci mellett dolgoznak is.LG írta:Mennyi lett az u21 Esp-San Marino meccsAmikor az eredményt néztem 12-0ra égett San Marino. Ez azért durva...
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Azért nem durva, mert a San Marino-i válogatottban ,úgy tudom, amatőrök játszanak.A foci mellett dolgoznak is.LG írta:Mennyi lett az u21 Esp-San Marino meccsAmikor az eredményt néztem 12-0ra égett San Marino. Ez azért durva...
Mennyi lett az u21 Esp-San Marino meccs
Amikor az eredményt néztem 12-0ra égett San Marino. Ez azért durva...

-
- Llegenda del Barça
nem mondod, h 3-3 lett a vége?????????? ez nagyon kemény!!! 2-3ig néztem, amikor beköszönt a xisco elkapcsoltam, mert felidegesítettem magam. még jó,h jött a török gyerek!!!!Badi írta:Hihetetlen nagy meccs a Soci-Valencia...
90' Real Sociedad [3 - 3] Valencia
9' [0 - 1] M.D. Vaio
45' [1 - 1] Nihat
80' [2 - 1] M. Aranburu
82' [2 - 2] R. Baraja
88' [2 - 3] Xisco
90' [3 - 3] Nihat
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Úgy szintén.LG írta:Hmmm...szerintem ez nem tul hízelgo a Valenciának.Badi írta:Hihetetlen nagy meccs a Soci-Valencia...
9' [0 - 1] M.D. Vaio
45' [1 - 1] Nihat
80' [2 - 1] M. Aranburu
82' [2 - 2] R. Baraja
88' [2 - 3] Xisco
90' [3 - 3] Nihat

Hát ez nem igaz.
A rejál mostanában csah gyonge v. formánkívuli csapatokkal játszik. 

Ez az Espanyol ma hatalmas csalódás...
Semmit nem mutattak a Real ellen, így csak arra voltak jók, hogy önbizalmat gyűjtsön a real és felpörgessék magukat. Egész szép dolgokat mutattak már a végére...
Kicsit kezdek félve tekinteni a táblázatra, remélem holnap megnyugtatnak a fiúk
!
Semmit nem mutattak a Real ellen, így csak arra voltak jók, hogy önbizalmat gyűjtsön a real és felpörgessék magukat. Egész szép dolgokat mutattak már a végére...
Kicsit kezdek félve tekinteni a táblázatra, remélem holnap megnyugtatnak a fiúk

Hmmm...szerintem ez nem tul hízelgo a Valenciának.Badi írta:Hihetetlen nagy meccs a Soci-Valencia...
9' [0 - 1] M.D. Vaio
45' [1 - 1] Nihat
80' [2 - 1] M. Aranburu
82' [2 - 2] R. Baraja
88' [2 - 3] Xisco
90' [3 - 3] Nihat