Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos, de olyan jó álmodozni. Ha valahol talál a Roma egy gólt és egy gólt bármikor lehet találni, utána már bármi lehet.Bob_Marley írta:Én nem hiszek a mesékben, három gól kéne az olaszoknak IDEGENBEN. Lehetne Adidas szlogen hogy a lehetetlen nem létezik, de ilyen szinten nagyon be kell üssön a krach hogy valaki egy ekkora előnyt elszórakozzon. Idegenben gyenge a RM, de otthon azért rendre két vállra fektetnek mindenkit Zidane-nal. Wolfsburg-Gent párosban én is szorosabb végkifejletet érzek, ez a RM-Roma párharc már szerintem eldőlt.
Negyed olyan képességei nincsenek mint Davidsnak voltak.Nero. írta:Casemiro megint ottvan a kezdoben. Nehogy Davids faktor legyen a gyerek...
Schalke ellen majdnem sikerült nekik tavaly.TripleH írta:Na és ezt miből szűröd le? Én még nem láttam olyan nyilatkozatot, hogy: Há' ma úgyis győzünk szóval mindegy.. Ennyi erővel ezt bárkire rá lehet húzni, ránk is.Tromort77 írta:Ha van csapat aki el tudja magát bízni az pont a Real, általában nem égnek meg, de szeretnek a tűzzel játszani.
Na és ezt miből szűröd le? Én még nem láttam olyan nyilatkozatot, hogy: Há' ma úgyis győzünk szóval mindegy.. Ennyi erővel ezt bárkire rá lehet húzni, ránk is.Tromort77 írta:Ha van csapat aki el tudja magát bízni az pont a Real, általában nem égnek meg, de szeretnek a tűzzel játszani.
ugyan ez a Roma kapott tőlünk egy 6ost, kétlem, hogy nagyon szenvedniük kéne.Tromort77 írta:Én hiszek a csodában. Nem lesz ez egyszerű meccs, szerintem ha tovább is jut a Real, meg fog szenvedni rendesen érte.
Igazából, ha a Roma élete meccsét játszaná, kiüthetné a Real-t. De hát miért pont most, pont ma? Pedig klassz lenne, lehet nem a Real szurkolóknak, de a Barca Roma drukkereknek igen.lahertitty írta:Nem a "dögöljön meg a szomszéd tehene" elv alapján, -ahogy Bob mondaná- hanem szigorúan AS Roma szurkolóként én ma azt álmodtam, hogy a Roma nyert a Bernabéuban 0-7-re, Keylor Navas azt sem tudta milyen rendezvényen van, eléggé illuminált állapotban volt XD
Mikor felébredtem még tökre örültem meg minden, aztán kellett egy fél perc mire leesett, hogy ez sajnos nem történt meg a valóságban
elég masszív sorsolás lett, én már leginkább azt várom ,hogy a bvb meg szpörsz szurkolók verekedjenek vmelyik belvárosbanPCsabi írta:Sahtar Doneck - Anderlecht
Basel - Sevilla
Villarreal - Leverkusen
Athletic Bilbao - Valencia
Liverpool - Manchester United
Sparta Praha - Lazio
Dortmund - Tottenham
Fenerbahce - Braga
Szerintem: Szatyor, Sevilla, Villareal, Bilbao, Pool, Lazio, Dortmund (nem tudom először miért Tottenham-et írtam) és Fener.PCsabi írta:Sahtar Doneck - Anderlecht
Basel - Sevilla
Villarreal - Leverkusen
Athletic Bilbao - Valencia
Liverpool - Manchester United
Sparta Praha - Lazio
Dortmund - Tottenham
Fenerbahce - Braga
Kiemeltem a lényeget. Az Angol bajnokság jelenleg nem a keretek miatt gyenge. Realisztikusan nézve a top10 keretből van 2 angol: Cselzi, City, de az MU, Arsenal is keret alapján ott van a tűzközelben. Egyik se tűnik sokkal gyengébbnek, mint a Juve tavalyi kerete. A gond az edzőkkel, a mentalitással van. Amíg a Juve olyanokat vesz, akik utána tényleg minden megtesznek a csapatért, mellé hoznak egy remek edzőt, addig az angolok megvásárolnak mindenkit, aki 2 egyeneset rúg egy labdába és magasról tesz az egészre, hiszen a pénze megvan. Mellé meg olyan edzőket hoznak, mint a kiégett Van Gaal, az úgyszintén gyanús, hogy kiégett Mou, ott van Wenger, aki kb 10 éve ki van égve. Más bajnokságok megadják a fiatal edzőknek a lehetőséget és jönnek is az eredmények. Az angolok kényszeresen ragaszkodnak a véncsontokhoz, miközben nem hiszem h például Giggs, Scholes, stb. ne lenne jó edző. Gyakorlatilag predesztinálják magukat a középszerre. Hozzunk egy edzőt, aki nem fog nagyot bukni(mint pl a juvénál Ferrara), de a nagy teljesítményre sincs túl nagy potenciál.Bob_Marley írta:az angol kicsik azért effektíve jobb játékosokkal rendelkeznek az anyagi helyzetük miatt.