Kíváncsi vagyok, hogy ha esetleg egy Juve/Bm-Psg/Che-Man.C. ellen lesz az ellenfelük, akkor azt hogy hozzák le! Felsoroltak közül talán egyik estben sem a Madrid lenne az esélyes!
Juve azért minden bizonnyal kiesik. Bayern ellen és ellenetek jelen pillanatban nem is reménykednék, elkönyvelném kiesésnek. PSG most egy kaliber velünk, mondjuk Ibra szerintem óriási fék lett nagy meccseken, lassú és elhalnak a támadások rajta, BL-ben több rutinunk van mint nekik, én csalódnék ha kiesnénk ellenük, még akkor is ha teljes csődként kezelem ezt a szezont. City meg ahogy mondtam korábban is, maximálisan függ Agüero formájától, ha ő elkapja a fonalat akár ki is eshetünk ellenük, de az is megeshet hogy mi simázzuk le őket.
Az eddigi trendet nézve sajnos nem kell aggódniuk amiatt, hogy erős ellenfelet kapnak. Amilyen mákjuk van folyamatosan, tuti, hogy megkapják a Wolfsburgot vagy a Benfica/Zenit meccs győztesét...
Tavaly megkaptuk az Atleticot akik még mindig sima top 5-ös csapat Európában, azelőtt meg a Dortmundot, aki előző évben BL döntőt játszott. Lehetett volna nehezebb is persze, de azért nagy máknak nem nevezném.