Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem a Realt tolják, csak próbálják minél izgalmasabbá tenni az elődöntőt.Miert csak a Realt tolják évek óta?
Mázlim adom, h tolják, abban nem hiszek.csababarca írta:Szerintem lehet ténynek tekinteni,hogy nehezebbet meccseltek volna az Arsenallal,mint a Romaval, de végülis a 2*2=4et is lehet cáfolni,meg belemondani hogy feltételezés.recrea írta: Csaba, ne haragudj, ez csak feltételezés. Anno a Dortmund majdnem kiejtette őket, az Allianzba meg rúgtak négyet, előre nem lehet ezt tudni.
De ezt a realosok is elismerik, tapsikolnak a Wolfsburgnak, tapsikoltak a Romanak,szerintem ez jelent valamit.
(én még mindig nem csalásról beszélek,csak irgalmatlan mázliról)
Szerintem lehet ténynek tekinteni,hogy nehezebbet meccseltek volna az Arsenallal,mint a Romaval, de végülis a 2*2=4et is lehet cáfolni,meg belemondani hogy feltételezés.recrea írta: Csaba, ne haragudj, ez csak feltételezés. Anno a Dortmund majdnem kiejtette őket, az Allianzba meg rúgtak négyet, előre nem lehet ezt tudni.
Még mindig, de hagyjuk is, ugyanazt kérdezzük palesszal, csak senki nem ad értelmes választ.visca el barca írta:én nem kerülök semmit, érthetően leírtam, hogy közel sincs egy szinten a két csapat. a wolfsburg-atletico különbségről ne is beszéljünk.
nekünk nem, de a real jelen állapotában nagyobb eséllyel megizzadt volna ellenük,mint a Roma ellen. És ez azért nem mindegy.recrea írta: Semmivel nem volt nehezebb.
tromort leírta, úgy ahogy el is fogadtad. a pénz miatt.palesz77 írta:De engem továbbra is a miért érdekel..Másik forgatókönyvekre is lenne logikus magyarázat, miért pont ők?
Az a baj, h egyfolytában kerülöd a kérdésekre a választ.visca el barca írta:nem végül is teljesen egy szinten van a rómávalrecrea írta:Mert nekünk most az Arsenal nehéz volt?!![]()
Meg amúgy is, Zambrotta csak belenyúlt, ő maga nem keverte, vagy kereste, ha így tetszik.roby122 írta:Tegyük fel, hogy tényleg tolják a Realt, mert vannak gyanus szituációk, viszont azt még mindig nem értem, hogyan kivitelezik ezt?!!!
Zambrotta 50 néző, 20 kamera és 1 milliárd tv néző ember előtt, húzta ki azokat a nyamvatt golyókat... Hogyan lehet ezt megbundázni??
Szerintem sehogy. Ez van el kell fogadni, hogy minden évben kaphatnánk könnyebb ellenfelet, de igazából teljesen mindegy, mert mi egy Arsenalon úgy megyünk tovabb, mint a Real az As Roman.
Ezt a nézettség dolgot is érdekesnek tartom. Akkor tavaly a Reallal döntőztünk volna és nem a Juventussal.
Ja, mert amikor a próbasorsoláson ugyanaz jött ki, mint utána az igazin, az nem volt "csalás", ugye?Nero. írta:Harmadjára is felteszem, nem érdekel ha unalmas, hogyan oldják meg pontosan? Megvariálják a golyókat? Mindig egy volt játékos húz, szerintetek nem köpte volna el már valaki?
A meccsek alakulásába nem lehet beleszólni, de egy sorsolást szerintem is össze lehet mutyizni.roby122 írta:Ezt a nézettség dolgot is érdekesnek tartom. Akkor tavaly a Reallal döntőztünk volna és nem a Juventussal.
nem végül is teljesen egy szinten van a rómávalrecrea írta:Mert nekünk most az Arsenal nehéz volt?!
szted miért töröltek el X éve az ágakat?ZBarca írta:Ha tényleg ők párosítanak, akkor semmi értelme megtartani egy-egy sorsolást
Tegyük fel, hogy tényleg csalnak, ebben az esetben ez egy ésszerű érv lehet. Egyébként Tromort teóriája is valós lehet, miszerint az UEFA-nak érdeke, hogy a legjobb csapatok jussanak be az elődöntőbe. Ez utóbbi én pl nagyon undorítónak tartom az UEFA részéről, mert így elveszik a sorsolások esszenciája. Ha tényleg ők párosítanak, akkor semmi értelme megtartani egy-egy sorsolást. Bár ahogy Nero is írta, vajon hogyan csinálják mindezt? Ha tényleg csalnak, hogyan húzzák ki azokat, akiket ők előre összepárosítottak? Meghűtik a golyókat, vagy mi? Amúgy én pont emiatt hoznám vissza az ágakat, ott már az első pillanatból fogva látszódna, hogy valószínűleg ki kivel játszana majd, plusz a csoportköröket leszámítva sorsolgatni sem kellene.noname írta:Feltételezve h van csalás, erre tudok válaszolni: Mert a Realt kell nyomatni, hiszen nekik anélkül nem megy. A Barcát nyugodtan egybe lehet rakni a nagy csapatokkal, a Barca továbbmegy. A Real nem. Viszont még mindig a Real a 2. legnépszerűbb csapat a világon és azt nem lehet hagyni h hamar kiessen.
harmadjára is felteszem, nem érdekel ha unalmas, szted létezik ilyen véletlen, hogy minden évben behúznak nekik a legkönnyebbek közül?Nero. írta:Harmadjára is felteszem, nem érdekel ha unalmas, hogyan oldják meg pontosan? Megvariálják a golyókat? Mindig egy volt játékos húz, szerintetek nem köpte volna el már valaki?
Tehát ha Te látsz egy bűvész showt azt is elhiszed, mert nem tudod rá a magyarázatot?Nero. írta:Harmadjára is felteszem, nem érdekel ha unalmas, hogyan oldják meg pontosan? Megvariálják a golyókat? Mindig egy volt játékos húz, szerintetek nem köpte volna el már valaki?
ugye Te sem gondolod komolyan, hogy a psg nagyobb/egyenlő "értékű" mint a real madrid.recrea írta:Mennyivel nagyobb érdek őket, mint minket vagy a Bayernt vagy a PSG-t?
Én is ezzel tudok a leginkább egyetérteni. A Real meg sajnos a "show" része. CR-nek van talán a legtöbb facebook-os követője a sportolók közül, a legnagyobb rajongótábora. Ha hamar kiesnek kevesebb lesz az érdeklődő, mint mondjuk egy Juve-nál, ahol nincs ekkora "celeb".palesz77 írta: Tromort alattad levő válaszával inkább értek egyet, hogy nem egy csapatot akarnak nyomni, hanem a showt akarják fenntartani.
Feltételezve h van csalás, erre tudok válaszolni: Mert a Realt kell nyomatni, hiszen nekik anélkül nem megy. A Barcát nyugodtan egybe lehet rakni a nagy csapatokkal, a Barca továbbmegy. A Real nem. Viszont még mindig a Real a 2. legnépszerűbb csapat a világon és azt nem lehet hagyni h hamar kiessen.palesz77 írta:de azt nem tudom, hogy miért pont a Realt akarná nyomatni az UEFA jelenleg..
Akkor nekem, aki nincs otthon a fociban, kérlek, válaszold meg.visca el barca írta:ha neked, aki otthon van a fociban, fel kell tenni egy ilyen kérdést, akkor sztem nincs értelme válaszolnipalesz77 írta:Nekem csak azt magyarazza el valaki, hogy kinek es miert erdeke a Realt tolni a Bl-ben?
Azzal részben egyetértek, hogy nem tiszták ezek a sorsolások, de azt nem tudom, hogy miért pont a Realt akarná nyomatni az UEFA jelenleg.. Nem tudok róla, hogy valaki a fejesek közül nagy Real kapcsolatokkal rendelkezne, szóval én nem értem, hogy miért pont ők lennének a kiválasztott csapat.visca el barca írta:ha neked, aki otthon van a fociban, fel kell tenni egy ilyen kérdést, akkor sztem nincs értelme válaszolni