Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha neked, aki otthon van a fociban, fel kell tenni egy ilyen kérdést, akkor sztem nincs értelme válaszolnipalesz77 írta:Nekem csak azt magyarazza el valaki, hogy kinek es miert erdeke a Realt tolni a Bl-ben?
Erre már nem kapsz választ, csak puffogtatnak. Mondjuk a válasz egyszerű, mivel nincs rá válasz. Pont akkor volt a Real legnehezebb sorsolása, mikor megnyerte a BL-t (Dortmund, Bayern, Atletico), többi évben meg hiába a "könnyű" sorsolás, könnyed búcsút vettünk tőlük.palesz77 írta:Nekem csak azt magyarazza el valaki, hogy kinek es miert erdeke a Realt tolni a Bl-ben?
Nem csalást kiáltok, csak soha nem látott mázlit. Ami tendencia, ha tetszik ha nem.Bob_Marley írta:.Remélem érezni hogy mennyire vad már ez az egész össze esküvéselmélet.
Rohadt nagy általánosítás ez hogy mindig a könnyebbet kapják. De mondom még egyszer akkor a Bayern is az utóbbi időben. Csoportban meg pl nem kaptak könnyebbet (és ott rendre talán még erősebb is a csoportjuk). Akkor ott miért nem tolják őket?
Szerintem ez 100%, bár ne így lenne...S.Agüero írta:33% esélyed lesz rá.Most mondom, ha továbbjutunk, akkor Barca - Bayern, Real - PSG! Majd keressük vissza a hozzászólásomat az elődöntő sorsolás után...![]()
![]()
Amúgy ha papírforma lesz, akkor remélem, a Realt kapjuk.
Szerintem nem csak a Real tolásáról van szó, hanem az UEFA érdekében az áll, hogy a Barca, Bayern, Real hármas mindenképp ott legyen a legjobb 4 között. Mivel a München és a Madrid sincs kirobbanó formában, megkapták a 2 leggyengébb csapatot, hogy biztosan ott legyenek az elődöntőben. Míg a Barca formáját elnézve, egy Atleti sem okozhat gondot, ezért kaptuk őket. Ilyen egyszerű.palesz77 írta:Nekem csak azt magyarazza el valaki, hogy kinek es miert erdeke a Realt tolni a Bl-ben?
Ezt nem is értem, mert a csapatok hogy jönnek ide? A hasonlat arra utalt, hogy tegyük fel régen toltak minket a bírók (abszurdnak gondoltam azt is akkor) most meg tolják a RM-t sorsolás kapcsán mármint a szövetség. De akkor még a sorsolásnál tolták a RM-t is anno mikor minket meccsen?Amikor uefalonáztak mi arsenalt kaptunk, cityt, chelseat, atma-t...amikor mi ezt említjük apoel, schalke, wolfsburg, roma szintű csapatokról beszélünk.
Szerintem kommentár nélkül érezni a difit. Aki nem érzi, és belemagyaráz annál komoly bajok vannak.
Vicces amikor még ez után is vitáznak az emberek.
Kifejezetten Tromort három képéhez szólnék hozzá. Statisztikai szempontból annyi értelme van, mint rossz idő ellen tüntetni... Be van húzva mindenhová az átlag, amit a Real esetében egyetlen outlier (talán az Apoel) rendesen lehúz. Jobb helyeken ilyenkor a mediánt ábrázolják, amivel ehhez képest kb. negyedennyi különbség lenne kimutatható az ellenfelek erősségére vonatkozóan.visca el barca írta:igen, arról beszélek, amiről most tromort is hozott 3 képet.
33% esélyed lesz rá.Most mondom, ha továbbjutunk, akkor Barca - Bayern, Real - PSG! Majd keressük vissza a hozzászólásomat az elődöntő sorsolás után...
igen, csak az van amit csaba is írt. most összesorsolnak EGYSZER két német csapatot, na bumm. EGYSZER összesorsolnák a két leggyengébet, na bumm. de az, hogy a real, mindig, szinte minden évben leggyengébbet kapja, az már tendencia.Capon írta:Arra akartam célozni, hogy tök mindegy kiket sorsolnak össze valaki mindig lesz aki elégedetlen és csalást fog kiabálni.visca el barca írta:akkor mégis mire gondoltál azzal, hogy ha más lett volna a sorsolás eredménye?
Ha teszem azt a spanyol csapatokat nem sorsolnak össze de mondjuk a két németet igen, akkor most a német szurkolók hőzöngenének, hogy a spanyol csapatokat tolják fentről.
Vagy egy Wolfsburg-Benfica párosnál meg a nagy csapatok szurkolói jönnének azzal, hogy persze a két kicsiből az egyiket tovább akarják juttatni.
Alapesetben igazad van.Capon írta:Arra akartam célozni, hogy tök mindegy kiket sorsolnak össze valaki mindig lesz aki elégedetlen és csalást fog kiabálni.visca el barca írta:akkor mégis mire gondoltál azzal, hogy ha más lett volna a sorsolás eredménye?
Arra akartam célozni, hogy tök mindegy kiket sorsolnak össze valaki mindig lesz aki elégedetlen és csalást fog kiabálni.visca el barca írta:akkor mégis mire gondoltál azzal, hogy ha más lett volna a sorsolás eredménye?
Azt már én is megmondtam csütörtök este a haveroknak, hogy Pool-Dortmund lesz, viszont itt akkor sincs semmi bunda.S.Agüero írta:
Mi köze van Zambrottának ehhez?Attól még, hogy ő húzta...
Nekem már azóta gyanús ez az egész, amióta ugyanaz lett a próbasorsoláson, mint az igazin.
Mi köze van Zambrottának ehhez?roby122 írta:Perez biztos megbeszélte Zambrotta.val, hogy szúrjon már ki a Barcaval...
Szerintem sincs semmi bunda. Atleticot meg 2 meccen simán kell verni. Gólt szerezni meg úgysem fognak ellenünk, Griezmannak mindig nulla a teljesítménye mikor ellenünk játszik.
Én azt sem tartom kizártnak, hogy a Wolfsburg megvicceli a Realt.