Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Naigen...Lennének jó megoldásaik, de irtózatosan lassan passzolnak, sokszor oda is érnek a realosok.recrea írta:Ezt a Romát kivégzik otthon 2 hét múlva.
Albat is simán lefutotta...MessiNeymarSuarez írta:Marcelo ilyen lassú félig sérülten, vagy ez a Salah ilyen iszonyatgyors?
Salah ilyen gyors.MessiNeymarSuarez írta:Marcelo ilyen lassú félig sérülten, vagy ez a Salah ilyen iszonyatgyors?
Áh...TripleH írta:#2020 =(palesz77 írta:Verratti vs Chelsea (80 mins):
113 ball touches
97/102 acc. passes
4/4 acc. long passes
3 chances created
7 successful tackles
És még olyan extra meccse se volt.. #BarcaDNA #FutureXavi![]()
#2020 =(palesz77 írta:Verratti vs Chelsea (80 mins):
113 ball touches
97/102 acc. passes
4/4 acc. long passes
3 chances created
7 successful tackles
És még olyan extra meccse se volt.. #BarcaDNA #FutureXavi![]()
Arsenal pár dologra képes, de az a bármitől nagyon messze van. Ha ki is esünk idő előtt, az nem itt lesz.Nero. írta:Azért várjunk még... Az Arsenal bármire képes és a címvédő mindig elvan átkozva.recrea írta: Tárt karokkal várjuk őket a negyeddöntőben
Tudom, hogy elég nagyképűnek hangzik, de a házat rámerném tenni, hogy az Arsenalt kiejtjük.Azért várjunk még... Az Arsenal bármire képes és a címvédő mindig elvan átkozva.
Azért várjunk még... Az Arsenal bármire képes és a címvédő mindig elvan átkozva.recrea írta:Tárt karokkal várjuk őket a negyeddöntőbenMessiNeymarSuarez írta:....Eközben a Benfica titokban lőtt egy gólt az utolsó percekben...
Hát védekezésben rendben volt, nem mondom, de azért szipus Aurier sokkal több fejfájást okozhatott volna a Chelseanek.Szerintem is tok jol jatszott Marquinhos.
Tárt karokkal várjuk őket a negyeddöntőbenMessiNeymarSuarez írta:....Eközben a Benfica titokban lőtt egy gólt az utolsó percekben...
Na tényleg ezért szép a foci, mert szerintem Marquinhos sokkal aktívabb volt és a védekezéshez is jobban visszaért mint Maxwell. Egy Pedro elfutásra emlékszem, amikor középen luftot rúgtak.rhuni írta:Psg-nél azért Aurier hiányzott, gyenge volt a jobboldal Marquinhos-al.
DM felpörgött azért a második félidőre, nem kicsit hiányzik a gyerek nekem, James ide vagy oda.
gg perez
Elsővel nem értek egyet, mert az angolok nagyon jól zárták a területeket, s a franciák sokat játszottak a földön. Tiszta lövőhelyzetre nem is nagyon emlékszem, ott voltak mindig rajta az angolok, lsd ketten vetődtek a labda elé pl.noname írta:Harmatgyenge mindkét csapat. A Cselzi védelme kimondottan szervezetlen, rengeteg lehetősége lenne a PSG-nek, akik ahelyett h a földön próbálnánk inkább átjátszani a nehézkes ellenfél védelmét, ívelgetnek mint a hülyegyerekek. A PSG védelme kb a lerobbant kamion sebességével zár vissza. Inkább jusson tovább a PSG, de egy normális csapat kiheréli bármelyiküket.