Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha továbbjutnak tuti mi kapjuk őket, a változatosság kedvéért...noname írta:Harmatgyenge mindkét csapat. A Cselzi védelme kimondottan szervezetlen, rengeteg lehetősége lenne a PSG-nek, akik ahelyett h a földön próbálnánk inkább átjátszani a nehézkes ellenfél védelmét, ívelgetnek mint a hülyegyerekek. A PSG védelme kb a lerobbant kamion sebességével zár vissza. Inkább jusson tovább a PSG, de egy normális csapat kiheréli bármelyiküket.
Fabregasra ez nagyon igaz, mert néha iszonyat ez a gyök kettő tempó nála. Rúgós fociban szerintem a legjobb lenne.MessiNeymarSuarez írta:Igazából ennek a 2 csapatnak ha egymás ellen játszanak teljesen felesleges focizni, csocsózhatnának is akár, úgyis az utolsó egymás elleni 6 góljukból mind rögzített helyzetből lett...
Nem ekkor láttad:zola8787 írta:Egy Párizs meccset sem láttam idén, csodálkoztam, hogy Sirigu lett a csere kapus, hát megértem, ez a Trapp igen jó.
Ja, de "csak" ennyiben kiemelkedoen jo, ettol meg nem lesz akkora kiraly senki szerintem. Hasznos, ugyes, de Mottanal nem jobb szerintem. Sot.rhuni írta:Szerintem meg baromi hasznos ez a Matuidi, nehéz meccseken nagy szükség van a jó mezőnymunkára védekezésben.
Elsőt arra írtam, hogy valóban jó ma, de én azért sajnálnám ha elmenne, mondjuk hozzáteszem ide jöhetne, csak hát hova.recrea írta:
Sztem Mikel jobban játszik ma, kivéve a hülye szabálytalanságot.
Nem leszek ezzel nepszeru, de Matuidi szerintem nem akkora kiraly.. Rengeteg tamadas akad meg azon, hogy nem tudja eleg gyorsan a lasztit normalisan maga ele tenni, vagy gyorsan tovabbtenni. Bob irtad meg regen, hogy o akar potolhatna Busit, hat nem tudom.. Nem lennenek tul porgos labdakihozatalok.csababarca írta:Nah nézzük azt a Verratti-Matuidi kp-t
Mikel eljátszik itt magában, a végén még mesternégyes lesz belőle...mindkét iránybaNero. írta:Mikelnek eddig 240 meccsen volt egy gólja a Chelseaben, most félidő alatt vág egy duplát a BL-ben.
Ettől még így van, amit írtam, vagy pont ezért.Bob_Marley írta:Na így már oké Mikel.
A gyenge idényét leszámítva a Chelsea egyik legjobbja ma, s iszonyat ügyes kis focista.recrea írta:Ha szeretne focista lenni, Hazard azonnal keres magának egy csapatot.
A gyenge idényét leszámítva a Chelsea egyik legjobbja ma, s iszonyat ügyes kis focista.recrea írta:Ha szeretne focista lenni, Hazard azonnal keres magának egy csapatot.
Mikel 2 kapura játszik, vagy valami beépített ügynök, hogy ne legyenek góltalanok a meccsek?Bob_Marley írta:Pato befejeli, oh wait nincs kondija.
Meg is érdemli Mikel hogy bepattant róla, ilyen idióta szabálytalanságot....