Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kampós orrú pihent, holnap meg majd ver 3at, csak figyeld meg.Bob_Marley írta:Mondjuk látva a Lille elleni összefoglalót, előtte a Marseille elleni teljes meccset, PSG-től nem esnék hasra. Chelsea okosba ikszel.
Tessék itt találsz jegyeket és meg is tudod venni.messideco írta:Szerintem nem lesz akkora szerencsém, hogy jegyhez hozzáférjekHa esetleg valakinek van ilyen téren tapasztalata, megkérem ne habozzon segíteni (a londoni meccsre gondolok)
+1Bob_Marley írta:Legkevésbé tuti Game örül ennek.![]()
igen látom, vettemP.U.Y.O.L. írta:V.e.b. ezt remélem "elraktad"....Messias2 írta:Ha nem jutnánk tovább, magamra varratom Wenger papa fejét.
Legyen minek örülni, ha mégis megtréfálnának minket az angolok.
Szerintem nem rossz a párosítás. 2 meccsen szerintem se lehet túl nagy baj és az is jó, hogy idegenben kezdünk.
V.e.b. ezt remélem "elraktad"....Messias2 írta:Ha nem jutnánk tovább, magamra varratom Wenger papa fejét.
Legalább biztosan lesz kedvenc csapat a legjobb 8 között...Bob_Marley írta:Legkevésbé tuti Game örül ennek.![]()
Mostanában a nagyobb csapatok ellen legtöbbször az az alaptaktika, hogy visszaállunk, átadjuk a területet és kontrázunk.csababarca írta:Illetve nem is az a jó szó,hogy védekezőbb, hanem az az alapjátékuk,hogy bekkelnek? Főleg a nagyobbak ellen?
A barca csak példa, hamár velük játszunk. Lehetett volna a PSG is.csababarca írta:
nem is a barcával lett párhuzamba állítva,de jó hogy figyeltek.
Amúgy adom amit írsz, és igaz is. De attól még meg lehet állapítani egy egy csapatról,hogy melyik stílust preferálja, vagy "milyenebb" a játéka inkább.
nem is a barcával lett párhuzamba állítva,de jó hogy figyeltek.Normandia írta: Szóval sommázva, szerintem az Arsenal semmivel sem bekkelőbb csapat, mint a barca. Az egy más kérdés, hogy mi mennyire tudunk dominálni a meccsen és ezzel kényszerìtjük az arsenált arra, hogy visszább álljon.
Az volt a kiindulás hogy védekezőbb csapat a Juventus, erre írtam hogy sztereotípia, mert mint láthatod mégis náluk van a labda és mégis hasonló helyzetet tudnak kialakítani és mégis hasonló gólt kap az Arsenal is mint ők. Az egész arra irányult hogy hasonló csapatok vannak.csababarca írta:Ahha,ok.Bob_Marley írta:
Pár stat:
Ilyenekre gondoltam, mikor hasonló dolgokról beszéltem és a cikkben is hasonlókat feszegettek. Rengeteg az ide-oda igazolás, rengeteg a külföldi edző jobbra-balra és globalizálódik a futball.
Szóval szerinted az Arsenal egy védekezőbb csapat,csak mert ezekben a számokban ez mutatkozik meg?
Illetve nem is az a jó szó,hogy védekezőbb, hanem az az alapjátékuk,hogy bekkelnek? Főleg a nagyobbak ellen?
Most komolyan?
Akkor mondok adatokat én is.
Arsenal lőtt 12 gólt,és kapott 10et.
Juventus lőtt 6 gólt, és kapott 3at.
De gondolom ezek az adatok nem számítanak,csak a te adataid mérvadóak.
PEdig ezek az alapadatok,ebből kell kiindulni.
Még mindig nem fogod a problémát, illetve amiből kiindult ez az egész.
Ahogy alattam is írták, vannak csapatok, akiknek az alapjátékuk inkább védekezőbb,mintsem támadóbb. Chelsea,AtMa,Juve például. Persze ezt gondolhatod szubejktívnek, de rajtad kívül mindenki ezt gondolja,akkor máris nem az annyira.
Erre azt tudom mondani mint te, hogy akkor mi is bekkelünk, mert kevés gólt kapunk? Der akkor bajnokság 29-13 kontra 25-12. És akkor egyben reflektálnék is zolara hogy abban teljesen igaza van, hogy maximálisan nem lehet leszűrni dolgokat, de akkor pont az általad felhozott számsoroknál ez talán igaz is, hogy a Svilla-City-Juventus-Gladbach csoport talán erősebb volt mint a Zágráb-Olypiakosz-Bayern. Stílusról volt szó és azokhoz köthető dolgokat próbáltam keresni. És amit írt zola továbbra is jó, hogy nem teljesen homogén a zóna amiben keressük, de pl erre is volt jó a cikk, hogy lássuk hogy amúgy hasonló passzok, gólmennyiség, pozíció van adott bajnokságokban átlagban. Magyarán mindegy, hogy hova teszed be őket, mert hasonló csapatok vannak összességében még ha nyilván egy angol erősebb (de nem szignifikánsan, van négy top bajnokság ahonnan most a spanyol kiemelkedik eredmények alapján), de pl ott vannak a nemzetközi eredmények ahol az olaszok pl eléggé feljöttek. Itt az egész arra utalt, hogy szerintem ez nem igaz vagy árnyaljuk úgyhogy nem teljesen igaz, hogy bunker csapatok meg nem bunker csapatok, mert mindenki hasonló játékot próbál játszani. És egyébként ezt a stílust amit mindenki próbál követni mi hoztuk be többek között.Arsenal lőtt 12 gólt,és kapott 10et.
Juventus lőtt 6 gólt, és kapott 3at.
A Cityről.Yokozuna írta: Igen, de melyik csapatról beszélsz?
Igen, de melyik csapatról beszélsz?TripleH írta:Feltéve, hogy a legjobb 8 helyett, egyből a döntőbe jutnak..Yokozuna írta:Miért az Arsenal? Az Arsenalnak ez büntetés, de nekünk sem öröm. Kedvenc angol csapatom, Alexissel a támadósorban. Sokkal többre hivatott csapat, de nincs szerencséje a sorsolással. Bízom a Barca továbbjutásban, de sajnálom a kiesőt. Talán a City most szerencsésebb lesz, és összejön egy MC Barca döntő.
Bocsi, hogy beleszólok, de:Bob_Marley írta:statok
Ahha,ok.Bob_Marley írta:
Pár stat:
Ilyenekre gondoltam, mikor hasonló dolgokról beszéltem és a cikkben is hasonlókat feszegettek. Rengeteg az ide-oda igazolás, rengeteg a külföldi edző jobbra-balra és globalizálódik a futball.
Feltéve, hogy a legjobb 8 helyett, egyből a döntőbe jutnak..Yokozuna írta:Miért az Arsenal? Az Arsenalnak ez büntetés, de nekünk sem öröm. Kedvenc angol csapatom, Alexissel a támadósorban. Sokkal többre hivatott csapat, de nincs szerencséje a sorsolással. Bízom a Barca továbbjutásban, de sajnálom a kiesőt. Talán a City most szerencsésebb lesz, és összejön egy MC Barca döntő.