Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a spanyolok behúzzák. De jók lesznek még a brazilok és a franciák is.Nero. írta:Szerintem megvédik a VB cimet, pedig nem kedvelem oket.Rivaldo11 írta:Kegyetlen mit mennek a németek...lazán, könnyedén, erőlködés nélkül szétcincálják az ellenfelet. Nagyon nagy focit tolnak.
Szerintem megvédik a VB cimet, pedig nem kedvelem oket.Rivaldo11 írta:Kegyetlen mit mennek a németek...lazán, könnyedén, erőlködés nélkül szétcincálják az ellenfelet. Nagyon nagy focit tolnak.
Gólkülönbség számít.BarcafanTomee írta:Lebecsülték az ellenfelet?
Hollandia ellen kifejezetten jól játszottak, lendületesen, esélyt nem hagyva, jól ment a letámadás, már-már örömfoci volt. Erre jön egy ilyen X. Több mint érdekes.
Utolsó fordulóban portugál-svájc meccset rendeznek. 3 ponttal mennek a helvétek. Ha portugálok nyernek akkor jobb gólkülönbséggel tovább is mennek? Mi számít a gk vagy az egymás elleni?
Valamelyik csatorna adja élőben?BarcafanTomee írta:Hajnal 1-kor jó kis Uruguay - Argentína derbi lesz. Felépült Suarez is és valószínűleg kezdő lesz. Nagyon fontos meccs lesz, mindkét csapatnak kellenek a pontok. Sampaoli most mutatkozik be tétmeccsen. Suarez kontra Messi.
Valamint érdekesség, hogy Suarez 20-as, Messi meg 30-as mezben fog pályára lépni. Annak az apropóján, hogy a 2030 VB-t Urugauay és Argentína közösen pályázza meg.
Azért Sneijderék még majdnem nyertek egy VBt, meg hoztak egy bronzot de az tény hogy a mostani keret még nevekre is borzalmas.Nervo írta:Tovább süllyed a holland foci, szegény Davids meg Kluivert, nincs utánuk a jövő "nagy csapata"sajnos.
Kp közepére értem, az Verrattin áll vagy bukik, ha kiesik onnan bajban vannak.recrea írta:Sztem meg pont ott a legerősebbek, baromira össze van rakva.csababarca írta:erős lesz ez a psg, bár kp-n nem túl erősek érzésem szerint. Maruidit nem adtam volna el.
Meglátjuk MBappé helyét, de nem féltem a srácot.
Sztem meg pont ott a legerősebbek, baromira össze van rakva.csababarca írta:erős lesz ez a psg, bár kp-n nem túl erősek érzésem szerint. Maruidit nem adtam volna el.
Meglátjuk MBappé helyét, de nem féltem a srácot.
az lenne a szép, ha eljutnánk arra a szintre, h a psg hulladékait vesszük megrecrea írta:Akkor így viszont jöhet Di Maria
lehet kiteszik szélre a gyereket és akkor cavani maradhat. emeryt azért nem irigylem, van egy jó rendszere, és most meg kell bolygatnia, amit lehet hogy a halál izéjére kíván...recrea írta:Én sem értem a koncepciót. Idén nyáron kicsapta a Psg az asztalravisca el barca írta:az mondjuk komoly lesz ha ez évi 59143 gólt verő cavanit kiteszik a kezdőből miatta![]()
![]()