Szerintem továbbra is megegyezhetünk abban, hogy nem fogunk megegyezni ebben, ezért nem is érdemes felhozni a témát túl gyakran. Lehet védekezni a statisztikákkal vagy azzal h mi is lövünk lesgólt, stb. Én másképp látom. Én azt látom, hogy míg a mi lesgóljaink rendszerint gyors akciók végén születnek, amit valóban nehéz lekövetni, addig például ez a Real lesgól annyira egyértelmű les volt egy rögzített szituáció után, hogy csodálom a Malagások nem rúgták le a partjelzőt. Hasonlóan tizenegyeseket a Real rendszerint szoros állásnál kap, mi nem. CR-t kb minden második meccsen küldhetnék pirossal és egy bónusz 3 meccses eltiltással zuhanyozni(könyöklések, utánrúgások...), de nem teszik, miközben nálunk INIESTA kapitányként panaszért kap sárgákat.
Semmi kedvem újra lefutni ezeket a köröket. Látom, amit látok, de a saját belátásom szerint fogom értelmezni. Mindemellett meghallgatom mások véleményét is.
Egy szó, mint száz, van 9 pont előnyünk egy Reallal szemben. úgy, hogy a Camp Nouba ők nem épp győzni járnak

és az Atletico is le van maradva minimum 6 ponttal.