Nagyon nem értem én ezt a szituációt, ami Madrid tájékán folyik. Egyszerűen olyan, mintha egy 11 éves kölyök megkapta volna karácsonyra az első számítógépét, s feltelepíti a legújabb FM-et

Semmi konstrukció nincs, az edzőket úgy cserélgetik, mint más az alsógatyáját, nem is csoda, hogy semmi arculata nincs a csapatnak. A játékosok sokkal többet képzelnek magukról, mint amik, ők akarják eldönteni, hogy ki a jó edző, megáll az eszem...
Ha visszagondoltok, nálunk egy Tata Martino lehúzott egy évet itt, a játékosok szó nélkül végigtűrték, Benitezt már a kinevezésekor kritizálták, így nem lehet érdemi munkát véghezvinni. Hogy ő e a megfelelő ember a csapat élére,az részletkérdés, idény végén ígyis-úgyis kiderült volna, nem kellene a játékosoknak is beleszólni ebbe...
A Jesés eset is, berakták, és nem akart ott játszani, ahol az edzője kérte. Simán ki kellett volna rúgni abban a pillanatban. Azon a véleményen vagyok, hogy rajtuk csak egy nagytakarítás segíthet, el kell küldeni legalább fél csapatot, és 2-3 évig építeni egy stílust, hiányposztra igazolni játékost, stb. Másik elnökkel.