Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.25. 17:48:03

Szerintem nyáron dobbant Madridból, nagyon adja magát a dolog.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.01.25. 17:30:00

ezt a térd problémáját már én is hallottam emlegetni máshol, de nem volt világos, hogy konkrét sérülésről van szó, ami nem jött helyre neki, vagy egyszerűen az azzal járó természetes elhasználódásról, hogy fizikai teljesítmény terén ő elég durván kihasználta a testét, és most a térde kezdi nem bírni ezt a fajta terhelést? nekem sérülése nem nagyon rémlik, a második esetet viszont könnyen elképzelhetőnek tartom.

egyébként kiégve szerintem sincs, azt akkor lehetne rá mondani, ha elvesztette volna mindenfajta motivációját a futballban, ettől pedig messze van. a környezetváltás viszont nagyon érik, a Madrid és ő is jól járna vele sztem. amúgy ha FM-ben kezdenék egyet a Reallal, akkor azzal nyitnék, hogy vele együtt Bale átadólista, és abból a 150-200 millából lehetne csapatot építeni és a meglévő gerinchez, amit daffy is vázolt, hozzárakni a szükséges elemeket. Perez meg a játékban szerencsére nem jelent zavart az erőben :D
Kash
Entrenador del Barça

2016.01.25. 17:14:27

Bob_Marley írta:
Kash írta:
Az nagy túlzás, hogy ki van égve.
Nem tudom, hogy mi lehet vele a gond, egyesek aztmondják, hogy kezd hanyatlani, de szerintem nincs ilyesmiről szó, olyan még most is a testfelépítése, akár egy 20-23 évesé, ha betartja az edzésmunkát és nem szed fel magára plusz 2-3 kilót, akkor még képes nagyon magas szinten játszani 3-4 évig...Szerintem ez nála most egy valamivel hosszabb ideig tartó gödör, amiből szerintem hamarosan kifog mászni.
Mondjuk nálunk Messi részéről kezdtek meg fogyatkozni a gólok, talán már készíti a trónt a következő generációnak(Neymar).
Az hogy ki van égve az szerintem is még túlzás, de sokat vesztett az atletikus képességeiből. A térdével is voltak gondok, most már nem tud 2 fejjel nagyobbat ugrani mint mások és nem tud 2 métert verni az ellenfelekre sprintben. Ez is frusztrálhatja.
Igen, ezeket énis észrevettem, viszont ha ez a "térd" téma ennyire kihatással van a játékára, akkor illene rászánni valamennyi időt, hogy rendbehozzák, mi is túléltünk Messi nélkül 2 hónapot -az igaz, hogy Mess esete most nincs kihatással a teljesítményére, viszont komoly sérülés volt, játszani lehetetlenség lett volna- akkor ők is kibírnának ronáldó nélkül párat, és a Real játékát elnézve nem is nagyon éreznék meg a hiányát, főleg annak fényében, hogy pár madridista már eladta volna.
Kép
Tobias88
Entrenador del Barça

2016.01.25. 17:02:28

Egészen elképesztő, hogy Ronaldo nem kap semmiért sem lapot, nem hogy pirosat. Idén már vagy a 8. esete volt a tegnapi, és még csak lapot sem kapott érte.
94:39 6 - 1
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.01.25. 16:58:02

Bob_Marley írta:
Kash írta:
Nem tudom, hogy mi lehet vele a gond, egyesek aztmondják, hogy kezd hanyatlani, de szerintem nincs ilyesmiről szó, olyan még most is a testfelépítése, akár egy 20-23 évesé, ha betartja az edzésmunkát és nem szed fel magára plusz 2-3 kilót, akkor még képes nagyon magas szinten játszani 3-4 évig...Szerintem ez nála most egy valamivel hosszabb ideig tartó gödör, amiből szerintem hamarosan kifog mászni.
Mondjuk nálunk Messi részéről kezdtek meg fogyatkozni a gólok, talán már készíti a trónt a következő generációnak(Neymar).
Az hogy ki van égve az szerintem is még túlzás, de sokat vesztett az atletikus képességeiből. A térdével is voltak gondok, most már nem tud 2 fejjel nagyobbat ugrani mint mások és nem tud 2 métert verni az ellenfelekre sprintben. Ez is frusztrálhatja.
Meg az, hogy Benzema is szépen elkezdett gólokat lőni, meg hogy van egy Bale a csapatban. De nem írnám még le Ronaldo-t. Idén is vannak még jó meccsei. Korai temetni!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.25. 15:59:45

Kash írta:
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.25. 15:27:54

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=57407098

Úgy az elmúlt cirka 2 hónap alatt ez már az 5-ödik ilyen akciója.

Szerintem nála leginkább fejben van gond, folyamatosan rástresszel, és elkapkod minden lehetőséget, aminek az eredménye többnyire kapusba/kapu mellé,fölé lövés.

Gyanítom érzi, hogy mind Benitez, mind Zidane főként Bale-re akarja hosszútávon építeni a csapatot, de azt felfoghatná, hogy az nem azt jelenti hogy ő ne lenne a maradék időben fontos embere a csapatnak ha beilleszkedne és nem csak magára gondolna, szerintem úgy érzi hogy ha nem lő minden meccsen 5 gólt akkor már nyáron eladják, közbe meg ha megnyugodna akkor sokáig hasznos lehetne.
Én leültetném pár meccsre a padra, hogy elgondolkozzon a dolgon, azért mégsem egyszerű ilyen hosszú időn át aránylag stabilan kiemelkedő teljesítményt mutatni folyamatosan, aztán ennek vagy az lenne az eredménye hogy mégjobban behisztizik, vagy az hogy elgondolkodik a dolgokon, és beáll a csapatba.

Nálunk is átesett ezen pár ember, akik egy ideig szétestek fejben.
Legjobb példa erre talán Piqué, hibát hibára halmozott, aztán Lucho lerakta padmelegítőnek pár meccsre, és onnanstól messze jobb teljesítményt nyújtott.
Kash
Entrenador del Barça

2016.01.25. 15:26:36

rhuni írta:
Most nem azért, de egy átlag Madridista mennyire támogatná CR elküldését?
Akár össze is csomagolnék neki, most azonnal.
A formahanyatlása meg lassan 3 éve tart, szóval ez már nem formahanyatlás. Ki van égve, ennyi.
Kép
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.01.25. 15:15:38

Mindezt értem, hogy egy futballszerető ember képes meglátni, hol van az a határ, amikortól már egy játékos nem ad annyi pluszt, illetve már-már árt a csapatnak. Csakhogy a mai világban, amikor nagyobb futballkluboknál már nem csak a csapat maga, hanem az egész brand is számít, amit a klub képvisel, jelenleg még túl merész húzásnak tűnik azzal kampányolni, hogy elküldjük a legnagyobb marketingértékkel bíró "eszközt". Márpedig szerintem szerintem utóbbit még mindig CR jelenti, és nehéz a jelenlegi futballpiacon olyan játékost találni aki őt ebben felülmúlná és nem Neymar. Őrá lehetne ilyesmi kampányt alapozni, de elég rizikós, mivel mi van akkor, ha nem jön össze (márpedig remélem hogy ilyen soha nem jön össze).
Balinho
Entrenador del Barça

2016.01.25. 15:07:07

rhuni írta:
A formahanyatlása meg lassan 3 éve tart, szóval ez már nem formahanyatlás. Ki van égve, ennyi.
Bár egyetértek abban, hogy hanyatló formát mutat, de azért abban a 3 évben csak aranylabdás lett 2x is... Nyilván meg kell nézni mire lesz képes Zidane alatt, nyilván kifelé megy és a kora/hanyatló formája miatt nagyjából most lehet utoljára 100 körül kérni érte, de még mindig a világ legszűkebb elitjéhez tartozik.
rhuni
Jugador del Barça

2016.01.25. 14:50:40

daffy
Madridista

2016.01.25. 14:49:54

brownieheaven írta:
daffy írta: Reus - Cr csere
Szerintem enyhe többségben. A srácon mindig elakadt a csapatépítés,az önzősége és a gólvágó tehetsége miatt. Ez pedig csapatjáték. Ha valaki önző és csak a gól érdekli,az legyen csatár,egy sima ék. Én ezért is utálom az embert,ugyanakkor talán a legnagyobb szorgalommal rendelkező játékosnak tartom. Rá nem lehet építeni (már biztos nem). A csapat gerincét nem kell bántani. Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo,Modric,Kroos,Isco,Benzema. Ez a tengely több mint elég bármire.
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.01.25. 14:34:48

daffy írta: Reus - Cr csere
Most nem azért, de egy átlag Madridista mennyire támogatná CR elküldését? Oké, hogy már nem a régi, de mégis mára klubikonná vált, egy formahanyatlásnál azért több kell ahhoz, hogy ilyesmire (is) alapozzon valaki egy kampányt (értem én, hogy fontos az is hogy ki jönne helyette -a te példádban Reus-, de azért egy ilyen húzás szerintem túl megosztó lenne).
MatyiG
Adminisztrátor

2016.01.25. 14:33:24

CR utoljára novemberben lőtt idegenben gólt bajnokin. Azért az is kemény.
noname
Llegenda del Barça

2016.01.25. 13:07:50

Ugyan aki valamennyire is vágja a témát, az tisztában van vele h remek ígéret lenne amiket felsoroltál, de az átlag szavazó/szurkoló még véletlenül sincs ezzel így. Garantálom h ha indulna 2 jelölt és az egyik mondjuk beígérné Pogbát és Lewandovskit , a másik pedig jelentkezne Reussal és mondjuk Arturo Vidallal, a többség az elsőre szavazna, mert csak annyit lát: SZTÁR. Kit érdekel h van-e helye a csapatban vagy haszna. Nálunk is egyből Pogbával dobálózott Laporta pedig konkrétan semmi szükség nem lenne rá, gyengítene a csapaton. Ha Laporta normális kampányt folytat le, még így is simán nyer, aztán most feldughatnánk magunknak a kp-ás védelmünket Pogbástól.
A Fifa egy szégyen
daffy
Madridista

2016.01.25. 12:54:40

visca el barca írta:javítsatok ki ha tévedek, de pereznek nem igazán van ellenfele, nem véletlenül bátor ennyire.
Látva a hanyatlást,azért az ellenfeleknek csak eszébe jut,hogy el lehetne indulni. Beígérni egy Raúl visszahozatalt,Zizu edzői posztot,RC másodedzőt,egy brusztolós kpt és egy Reus - Cr cserét. Nem tűnik lehetetlennek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2016.01.25. 13:11:49-kor.
noname
Llegenda del Barça

2016.01.25. 12:50:24

visca el barca írta:igazából ilyenkor fájnak legjobban a depor féle csapatok ellen elszórakozott pontok.... 2 utcahosszal vezethetnénk a bajnokságot...
Szokásos klubVB hátrány. Gyakorlatilag a klubVB garantált 3-6 pont közötti hátrányt jelent egy csapatnak. A Depor és Vale elleni pontvesztéseket vártam.

Perezről: lentebb írtam. Ellenfele ugyan lenne, de, mivel a zsebében van a választási bizottság, nem sokat tehetnek. Legutóbb egyszerűen addig emelték a garantálandó magántőkét, amíg Perez maradt az egyetlen jelölt, aki azt megtehette.
A Fifa egy szégyen
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.25. 12:38:46

visca el barca írta:igazából ilyenkor fájnak legjobban a depor féle csapatok ellen elszórakozott pontok.... 2 utcahosszal vezethetnénk a bajnokságot...
Mondjuk, h a Depor ellenit tegnap visszakaptuk, Realnak pl 2-3 orbitális ziccere, plusz ugyanennyi helyzete volt, ha meg fújja a jogos tizit, lehet, h ki is végzik őket.

Már "csak" a Vale ellenit kell visszakapni, esetleg a Sevilla elleni zakót :D
Otthon verve a két nagyot nagy gond nem lehet a bajnokságban.

CR az égvilágon nem tesz semmit hozzá a Real játékához, amikor kellene, a gól sem jön. Hozzáteszem, 5-6 meccsen láttam idén, de szerintem ennyi elég is volt. Reméljük még sokáig marad, de szvsz nyáron lelép.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.25. 12:20:07

javítsatok ki ha tévedek, de pereznek nem igazán van ellenfele, nem véletlenül bátor ennyire.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
daffy
Madridista

2016.01.25. 12:12:05

Kovbal88 írta: Így van, kivéve a Ronaldos részt, hatalmas szerepe van benne, hogy az utóbbi években ott van a Real az élmezőnyben, kár rá rosszat mondani, szerintem teszi a dolgát. Más kérdés ment már jobban is a szekere.
Egyébként nem rossz csapat a Madrid, ott vannak a top5 ben, csak a Barca jobb.
Ez igaz,de amit Cr most hoz,már messze van attól,amit 2-3 éve hozni tudott hétről hétre. Akkor elnézhető volt az önzősége,mert kompenzálta. De most már nem tudja konstans hozni a magas szintet. Számomra egy Reus egy az egyben pótolni tudná.
Nekem azért nem tökmindegy. Mert ami most megy az az örökös kedvencem és példaképem edzői karrierjének lerombolása
Egyetértek,Ronaldo mellett a kedvencem volt. De itt nem feltétlen vele van a hiba most,hanem Perezzel és az ő rossz/tragikus döntéseivel.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.01.25. 12:06:11

daffy írta:Szerintem jelenleg tök mindegy ki ül a padon,míg Flo papa az elnök. Lehetett ott Carlo,Rafa vagy Zizu. Egyrészt az elnök irányít,másrészt,míg a Real Madrid egy futballklub és nem futballcsapat,addig nincs miről beszélni. Nincs rendszer,amibe igazolni lehetne és az igazoláspolitikának hála,rendszert sem lehet kialakítani. A Barcánál látszik,hogy mi az elképzelés,mit kell játszani. A Realnál kis túlzással felmegy a 11 és oldják meg egyénileg. Ronaldo FÉK,Bale jó játékos,angliában és 25 millióért. James a harmadát éri az árának,de nem rossz srác. Ha Cr helyett egy vkp lenne a csapatban,szerintem még a támadás is gördülékenyebb lenne. Az a csávó saját maga karikatúrája. EL KELL KÜLDENI,aztán Perez ellenfeleinek is ideje észrevenniük,hogy Flo bukott,színpadra.
Így van, kivéve a Ronaldos részt, hatalmas szerepe van benne, hogy az utóbbi években ott van a Real az élmezőnyben, kár rá rosszat mondani, szerintem teszi a dolgát. Más kérdés ment már jobban is a szekere.
Egyébként nem rossz csapat a Madrid, ott vannak a top5 ben, csak a Barca jobb.
rhuni
Jugador del Barça

2016.01.25. 12:05:52

Szerintem jelenleg tök mindegy ki ül a padon,míg Flo papa az elnök.
Nekem azért nem tökmindegy. Mert ami most megy az az örökös kedvencem és példaképem edzői karrierjének lerombolása (most ide nagyon találna egy trágár szó)

Ez a szezon is bukásra volt ítélve, nem most, hanem már a klasszikus után. Ekkora mélységből ilyen fejben gyenge és akaratgyenge játéksokkal egyszerűen nem lehet felállni. Zidanenak sem volt ez könnyű döntés, de sajnos a rosszabikat választotta. Mivel a Real Madrid a munkaadója ezért természetesen el kellett fogadnia az ajánlatot, de szerintem sokkal jobban járt volna, ha szép lassan felépíti magát, mondjuk Bordeaux szintű csapatokkal kezdve.
Aztán ha elér egy bizonyos szintet és tapasztalatot, majd jöhetett volna, egy rendszerváltás utáni Madridba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rhuni 2016.01.25. 12:07:37-kor.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.25. 11:21:09

igazából ilyenkor fájnak legjobban a depor féle csapatok ellen elszórakozott pontok.... 2 utcahosszal vezethetnénk a bajnokságot...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.01.25. 11:20:57

Én is voltam CSK nagypályán, és én úgy tudom, hogy az egyetlen, aki szólhat a bíróhoz, az a CSK. Persze ő is kaphat sárgát, de elvileg a többiek maguktól oda sem mehetnének a bíróhoz. Max megkérdezni, hogy mennyi van vissza a meccsből. De én is hiába voltam CSK, mikor a sporttárs mocskos módon be volt legelve... :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mahitoo 2016.01.25. 11:21:53-kor.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.25. 10:53:25

noname írta::lol:
A dolog 2 irányba működik. A bíró neki adja át a mondanivalóját, hasonlóan a kapitány az, akinek joga van átadni a csapat mondanivalóját a bírónak. Lehet h írott, lehet h íratlan szabály, mégis, kapitánynak sárgát nem szokás adni, miközben Ini rendszeresen kap.
Maximum szokás, de voltam csk és világosan elmondta a bíró, hogy nem érdekli ő akkor ad sárgát ha valaki pofázik. Csk-nak ugyanúgy adnak sárgát, de elfogadom amit most írtál, de hogy megkülönböztető szabály nincsen a csk-ra az tuti és előzőleg ezt írtad.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése