Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Igen, ezeket énis észrevettem, viszont ha ez a "térd" téma ennyire kihatással van a játékára, akkor illene rászánni valamennyi időt, hogy rendbehozzák, mi is túléltünk Messi nélkül 2 hónapot -az igaz, hogy Mess esete most nincs kihatással a teljesítményére, viszont komoly sérülés volt, játszani lehetetlenség lett volna- akkor ők is kibírnának ronáldó nélkül párat, és a Real játékát elnézve nem is nagyon éreznék meg a hiányát, főleg annak fényében, hogy pár madridista már eladta volna.Bob_Marley írta:Az hogy ki van égve az szerintem is még túlzás, de sokat vesztett az atletikus képességeiből. A térdével is voltak gondok, most már nem tud 2 fejjel nagyobbat ugrani mint mások és nem tud 2 métert verni az ellenfelekre sprintben. Ez is frusztrálhatja.Kash írta:
Az nagy túlzás, hogy ki van égve.
Nem tudom, hogy mi lehet vele a gond, egyesek aztmondják, hogy kezd hanyatlani, de szerintem nincs ilyesmiről szó, olyan még most is a testfelépítése, akár egy 20-23 évesé, ha betartja az edzésmunkát és nem szed fel magára plusz 2-3 kilót, akkor még képes nagyon magas szinten játszani 3-4 évig...Szerintem ez nála most egy valamivel hosszabb ideig tartó gödör, amiből szerintem hamarosan kifog mászni.
Mondjuk nálunk Messi részéről kezdtek meg fogyatkozni a gólok, talán már készíti a trónt a következő generációnak(Neymar).
Meg az, hogy Benzema is szépen elkezdett gólokat lőni, meg hogy van egy Bale a csapatban. De nem írnám még le Ronaldo-t. Idén is vannak még jó meccsei. Korai temetni!Bob_Marley írta:Az hogy ki van égve az szerintem is még túlzás, de sokat vesztett az atletikus képességeiből. A térdével is voltak gondok, most már nem tud 2 fejjel nagyobbat ugrani mint mások és nem tud 2 métert verni az ellenfelekre sprintben. Ez is frusztrálhatja.Kash írta:
Nem tudom, hogy mi lehet vele a gond, egyesek aztmondják, hogy kezd hanyatlani, de szerintem nincs ilyesmiről szó, olyan még most is a testfelépítése, akár egy 20-23 évesé, ha betartja az edzésmunkát és nem szed fel magára plusz 2-3 kilót, akkor még képes nagyon magas szinten játszani 3-4 évig...Szerintem ez nála most egy valamivel hosszabb ideig tartó gödör, amiből szerintem hamarosan kifog mászni.
Mondjuk nálunk Messi részéről kezdtek meg fogyatkozni a gólok, talán már készíti a trónt a következő generációnak(Neymar).
Az hogy ki van égve az szerintem is még túlzás, de sokat vesztett az atletikus képességeiből. A térdével is voltak gondok, most már nem tud 2 fejjel nagyobbat ugrani mint mások és nem tud 2 métert verni az ellenfelekre sprintben. Ez is frusztrálhatja.Kash írta:
Az nagy túlzás, hogy ki van égve.rhuni írta:Akár össze is csomagolnék neki, most azonnal.Most nem azért, de egy átlag Madridista mennyire támogatná CR elküldését?
A formahanyatlása meg lassan 3 éve tart, szóval ez már nem formahanyatlás. Ki van égve, ennyi.
Bár egyetértek abban, hogy hanyatló formát mutat, de azért abban a 3 évben csak aranylabdás lett 2x is... Nyilván meg kell nézni mire lesz képes Zidane alatt, nyilván kifelé megy és a kora/hanyatló formája miatt nagyjából most lehet utoljára 100 körül kérni érte, de még mindig a világ legszűkebb elitjéhez tartozik.rhuni írta:Akár össze is csomagolnék neki, most azonnal.Most nem azért, de egy átlag Madridista mennyire támogatná CR elküldését?
A formahanyatlása meg lassan 3 éve tart, szóval ez már nem formahanyatlás. Ki van égve, ennyi.
Akár össze is csomagolnék neki, most azonnal.Most nem azért, de egy átlag Madridista mennyire támogatná CR elküldését?
Szerintem enyhe többségben. A srácon mindig elakadt a csapatépítés,az önzősége és a gólvágó tehetsége miatt. Ez pedig csapatjáték. Ha valaki önző és csak a gól érdekli,az legyen csatár,egy sima ék. Én ezért is utálom az embert,ugyanakkor talán a legnagyobb szorgalommal rendelkező játékosnak tartom. Rá nem lehet építeni (már biztos nem). A csapat gerincét nem kell bántani. Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo,Modric,Kroos,Isco,Benzema. Ez a tengely több mint elég bármire.brownieheaven írta:Most nem azért, de egy átlag Madridista mennyire támogatná CR elküldését?daffy írta: Reus - Cr csere
Most nem azért, de egy átlag Madridista mennyire támogatná CR elküldését? Oké, hogy már nem a régi, de mégis mára klubikonná vált, egy formahanyatlásnál azért több kell ahhoz, hogy ilyesmire (is) alapozzon valaki egy kampányt (értem én, hogy fontos az is hogy ki jönne helyette -a te példádban Reus-, de azért egy ilyen húzás szerintem túl megosztó lenne).daffy írta: Reus - Cr csere
Látva a hanyatlást,azért az ellenfeleknek csak eszébe jut,hogy el lehetne indulni. Beígérni egy Raúl visszahozatalt,Zizu edzői posztot,RC másodedzőt,egy brusztolós kpt és egy Reus - Cr cserét. Nem tűnik lehetetlennek.visca el barca írta:javítsatok ki ha tévedek, de pereznek nem igazán van ellenfele, nem véletlenül bátor ennyire.
Szokásos klubVB hátrány. Gyakorlatilag a klubVB garantált 3-6 pont közötti hátrányt jelent egy csapatnak. A Depor és Vale elleni pontvesztéseket vártam.visca el barca írta:igazából ilyenkor fájnak legjobban a depor féle csapatok ellen elszórakozott pontok.... 2 utcahosszal vezethetnénk a bajnokságot...
Mondjuk, h a Depor ellenit tegnap visszakaptuk, Realnak pl 2-3 orbitális ziccere, plusz ugyanennyi helyzete volt, ha meg fújja a jogos tizit, lehet, h ki is végzik őket.visca el barca írta:igazából ilyenkor fájnak legjobban a depor féle csapatok ellen elszórakozott pontok.... 2 utcahosszal vezethetnénk a bajnokságot...
Ez igaz,de amit Cr most hoz,már messze van attól,amit 2-3 éve hozni tudott hétről hétre. Akkor elnézhető volt az önzősége,mert kompenzálta. De most már nem tudja konstans hozni a magas szintet. Számomra egy Reus egy az egyben pótolni tudná.Kovbal88 írta: Így van, kivéve a Ronaldos részt, hatalmas szerepe van benne, hogy az utóbbi években ott van a Real az élmezőnyben, kár rá rosszat mondani, szerintem teszi a dolgát. Más kérdés ment már jobban is a szekere.
Egyébként nem rossz csapat a Madrid, ott vannak a top5 ben, csak a Barca jobb.
Egyetértek,Ronaldo mellett a kedvencem volt. De itt nem feltétlen vele van a hiba most,hanem Perezzel és az ő rossz/tragikus döntéseivel.Nekem azért nem tökmindegy. Mert ami most megy az az örökös kedvencem és példaképem edzői karrierjének lerombolása
Így van, kivéve a Ronaldos részt, hatalmas szerepe van benne, hogy az utóbbi években ott van a Real az élmezőnyben, kár rá rosszat mondani, szerintem teszi a dolgát. Más kérdés ment már jobban is a szekere.daffy írta:Szerintem jelenleg tök mindegy ki ül a padon,míg Flo papa az elnök. Lehetett ott Carlo,Rafa vagy Zizu. Egyrészt az elnök irányít,másrészt,míg a Real Madrid egy futballklub és nem futballcsapat,addig nincs miről beszélni. Nincs rendszer,amibe igazolni lehetne és az igazoláspolitikának hála,rendszert sem lehet kialakítani. A Barcánál látszik,hogy mi az elképzelés,mit kell játszani. A Realnál kis túlzással felmegy a 11 és oldják meg egyénileg. Ronaldo FÉK,Bale jó játékos,angliában és 25 millióért. James a harmadát éri az árának,de nem rossz srác. Ha Cr helyett egy vkp lenne a csapatban,szerintem még a támadás is gördülékenyebb lenne. Az a csávó saját maga karikatúrája. EL KELL KÜLDENI,aztán Perez ellenfeleinek is ideje észrevenniük,hogy Flo bukott,színpadra.
Nekem azért nem tökmindegy. Mert ami most megy az az örökös kedvencem és példaképem edzői karrierjének lerombolása (most ide nagyon találna egy trágár szó)Szerintem jelenleg tök mindegy ki ül a padon,míg Flo papa az elnök.
Maximum szokás, de voltam csk és világosan elmondta a bíró, hogy nem érdekli ő akkor ad sárgát ha valaki pofázik. Csk-nak ugyanúgy adnak sárgát, de elfogadom amit most írtál, de hogy megkülönböztető szabály nincsen a csk-ra az tuti és előzőleg ezt írtad.noname írta:![]()
A dolog 2 irányba működik. A bíró neki adja át a mondanivalóját, hasonlóan a kapitány az, akinek joga van átadni a csapat mondanivalóját a bírónak. Lehet h írott, lehet h íratlan szabály, mégis, kapitánynak sárgát nem szokás adni, miközben Ini rendszeresen kap.