Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Közelről lőtte, úgyhogy nem 3 pontos voltBarcaman14 írta:Tegnap:
Mönchengladbach-Bayern 3-1!
Az első gólnál nagyot bakizott Neuer, Reus pedig szépen megoldotta. De mindhárom gól szép volt. A Bayern 3-0-nál egyenlített Schweinsteiger révén. Van Buyten pedig megsérült, lábközépcsont törés.
Örülök hogy egy vereséggel nyitottak a bajorok, de még jobb lenne ha Dortmund ezt ki is használná és nyerne holnap Hamburgban!
Ma egyébként Eurosport 2-őn: 15:30 Wolfsburg-Köln(kár hogy nem a Schalke-Stuttgartot adják élőben) 18:30 Kaiserslautern-Werder Bremen!
Mint mindig ezúttal is izgalmas tavaszi idényre van kilátás!
Plusz ismét egy elismerésre méltó adat a Bundesliga nézettségéről:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bu ... cs-2113686
Az biztos!noname írta:Ügyes gyerek ez a Schweinsteiger.Barcaman14 írta:Tegnap:
Az első gólnál nagyot bakizott Neuer, Reus pedig szépen megoldotta. De mindhárom gól szép volt. A Bayern 3-0-nál egyenlített Schweinsteiger révén. Van Buyten pedig megsérült, lábközépcsont törés.![]()
Ügyes gyerek ez a Schweinsteiger.Barcaman14 írta:Tegnap:
Az első gólnál nagyot bakizott Neuer, Reus pedig szépen megoldotta. De mindhárom gól szép volt. A Bayern 3-0-nál egyenlített Schweinsteiger révén. Van Buyten pedig megsérült, lábközépcsont törés.
Neked lehetBarcaman14 írta:Kupa negyeddöntő párosításai:
Hoffenheim–Greuther Fürth
Hertha BSC–Borussia Mönchengladbach
VfB Stuttgart–Bayern München
Holstein Kiel–Borussia Dortmund
A Bayern nehezen jutott tovább a Bochum ellen, a 90. percben Robben gólja döntött, a Dortmund is csak büntetőkkel ment tovább. A legnagyobb meglepetés a Kiel továbbjutása a Mainz ellen!
ezzel sajnos egyetértek. robban hatalmas játékos lehetne 2 kevésbé üveglábbal. van persie is pont ilyen számomra. mind2 srác a top3ban lenne a posztján. kérdés,hogy robben hova tart akkor,mert anglia nem neki való,olaszország szintén nem. egy spanyol csapatban még el tudnám képzelni,de én a helyében hazamennék az ajaxhoz.LG írta: Meg lehetne érteni. Robbent én iszonyatosan sajnálom. A tehetsége alapján sztem simán megüthetett volna pl. egy Cristiano Ronaldo szintet, de a rengeteg sérülése ebben megakadályozta, és így csak pár jó időszaka volt. Mostanában sem megy neki, azt hiszem, már nem fog igazán magas szinten játszani. Reusnak viszont most jött el az ideje. Persze sokaknak nem szimpatikus, h a Bayern a riválisai legjobbjait mindig fölvásárolja, de ez van. Igazéból a német srácoknak a Bayern a csúcs, csak nagyon kevesen igazolnak külföldre.
Meg lehetne érteni. Robbent én iszonyatosan sajnálom. A tehetsége alapján sztem simán megüthetett volna pl. egy Cristiano Ronaldo szintet, de a rengeteg sérülése ebben megakadályozta, és így csak pár jó időszaka volt. Mostanában sem megy neki, azt hiszem, már nem fog igazán magas szinten játszani. Reusnak viszont most jött el az ideje. Persze sokaknak nem szimpatikus, h a Bayern a riválisai legjobbjait mindig fölvásárolja, de ez van. Igazéból a német srácoknak a Bayern a csúcs, csak nagyon kevesen igazolnak külföldre.Barcaman14 írta: Az érdekes hír viszont hogy állítólag Robbentől megválnának Reus kedvéért! Mivel túl sokan lennének előre.
Götze tényleg nincs a legnagyobb formában, nem sok értékelhető megmozdulása volt ma sem! Lewandowskinak meg idén megy a góllövés, már 11-nél jár ha jól tudom. De ezzel Barrios kevés lehetőséghez jut, pedig sokkal jobb képességű játékos! De miért ültetné a padra Klopp a lengyelt ha rugdossa a gólokat?!lluisllach89 írta: Götze körül korai volt a nagy hype, olyan könnyedén veszíti el a labdákat hogy az nem igaz, ráadásul ki is hagyott egy nagy ziccert. Lewandowski meg mit keres a kezdőben?Bár most gólt szerzett, de hát technikailag még Gomez is megalázná.
folytatják a csapatok a tavalyi meder effektustkanty írta:ozsimiki írta:Bőrgatyások-Dortmund 0-1![]()
ideje visszarázódni a tavalyi mederbe, kezdetnek okés.
GO BVB!![]()
Sok évi kemény munkával elérték a bajorok, h talán őket utálom a legjobban az európai fociban.
Nem hiszem, h a Dortmund idén bajnok lesz, de azért jó látni, h otthon verték a Bayernt.
ozsimiki írta:Bőrgatyások-Dortmund 0-1![]()
ideje visszarázódni a tavalyi mederbe, kezdetnek okés.
GO BVB!
Pontosan. Hajrá BayernBarcaman14 írta:A Dortmundnál Subotic hiányzik a védelem közepéről, helyette Santana, elől Lewandowski mögött a Götze-Kagawa-Grosskreutz tengely! Fontos lenne a győzelem, mert 8 pont az már sok főleg ha a Bayern vezet ennyivel!
Aki teheti nézze, jó meccs lesz!Hajrá Dortmund!
Ez tényleg durva!
Furcsa ezt mondani hiszen folyamatosan rugdossa a gólokat de szerintem nem annyira.messideco írta:Miért, a Bayern nem függ Gomeztől?