Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor nem láttad az egész meccsetLionel Kicsi Messi írta:
pontosan, teljesen az a szitu szinte... mondjuk ma nem is volt nekik olyan hűdenagy helyzetük.
pontosan, teljesen az a szitu szinte... mondjuk ma nem is volt nekik olyan hűdenagy helyzetük.lluisllach89 írta:Bayernnél ugyanaz a szitu mint a Barcával, idegenben olyan impotens helyzetkihasználás van hogy az nem igaz, ott megy el a bajnokság.
Legalább ezt lássa Rudi ha már címet nem fog soha.
Én úgy érzem, hogy a vártnál simább meccsen nyernek a sárga-kékek. A Hannover csütörtökön EL-meccset játszott, ráadásul igen kiélezettet, nem olyan mély a keret Hannoverben, hogy két porondon is tudjanak bizonyítani, fáradtak lesznek. Pláne, hogy egy remek formában játszó BVB lesz az ellenfél.Barcaman14 írta:Otthon a Dortmundnak ezt be kell húznia, elméletileg Kagawa már játszhat, Götze még 3 hétig nem. A Hannover egy ideje már veretlen ha jól tudom, még ha ebben jó pár x is benne van. Úgyhogy nem lesz könnyű meccs, de be kell húzni!
Ráadásul közvetett szabadrúgás volt (nekem pont hogy az akkori Bayern volt nagy kedvenc)...LG írta: Én is Schalke szurkoló vagyok a Bundes Ligában. Én a 2000/2001-s Schalket szerettem meg, az a szezon felejthetetlen számomra. Gondolom sokan emlékeznek: már a Schalke ünnepelt, mikor jött a hideg zuhany, a Bayern egy utolsó percben szerzett szabadrúgásgóllal behúzta a bajnokságot.
Én is Schalke szurkoló vagyok a Bundes Ligában. Én a 2000/2001-s Schalket szerettem meg, az a szezon felejthetetlen számomra. Gondolom sokan emlékeznek: már a Schalke ünnepelt, mikor jött a hideg zuhany, a Bayern egy utolsó percben szerzett szabadrúgásgóllal behúzta a bajnokságot.messibarca írta:Eddig még nem nagyon látogattam erre mert nem hittem ,h ekkora élet van itt! akkor már bemutatkoznék ,egy schalke 04 szurkoló szerény személyem.
Nem nagyon tudom ,h ki kinek szurkol !Én a gelsenkirchenieket úgy 2005/06-os szezon óta szeretem és az óta várom hőn áhított salátástálat !![]()
A kedvenc csapatom a 06/07-es idényben volt Kurányi , Bordon, Rafinha, Altintop,Ernst ...de sajnos csak ők is egy második helyre voltak elég!És egy kis on : A Wolfsburg rossz formában van a jelenlegi formánkat nézve kötelező a győzelem a Veltins-Arena-ban !És jelenleg nem is vagyunk tőle messze (Raúl és Hun. 2-0 )Egyénként vannak itt rajtam kívül még schalke szurkolók?:)
Kiessling tényleg jó!Voltak is pletykák ,h leigazoljuk ,de aztán maradtunk Obasinál ,aki szerintem szintén remek játékos,bár szerintem egyikőjük sem állná meg egyel feljebb ,nekik pont elég a Bundes liga (Egyébként számomra Boriello az a játékos aki ,nem különlegesen jó ,de mégis nagyon tetszik a pali)A Hannover - Stuttgert remek meccs, pörgös,volt eddig 6 gól és nem mellesleg a tippmixemhez csak ez a hannover siker kellLionel Kicsi Messi írta:Én nem vagyok Schalke drukker, de ma szépen játszottak és meg is lett az eredménye. Személy szerint ha nem is szeretem, de nekem a Bayer Leverkursen nagyon szimpatikus csapat (sajnáltam is, hogy velük kerültünk össze BL-ben). Kiessling játékát szeretem nagyon, nem tudom miért, mert nincs olyan egyedi stílusa, de valami miatt mégismessibarca írta:Eddig még nem nagyon látogattam erre mert nem hittem ,h ekkora élet van itt! akkor már bemutatkoznék ,egy schalke 04 szurkoló szerény személyem.
Nem nagyon tudom ,h ki kinek szurkol !Én a gelsenkirchenieket úgy 2005/06-os szezon óta szeretem és az óta várom hőn áhított salátástálat !![]()
A kedvenc csapatom a 06/07-es idényben volt Kurányi , Bordon, Rafinha, Altintop,Ernst ...de sajnos csak ők is egy második helyre voltak elég!És egy kis on : A Wolfsburg rossz formában van a jelenlegi formánkat nézve kötelező a győzelem a Veltins-Arena-ban !És jelenleg nem is vagyunk tőle messze (Raúl és Hun. 2-0 )Egyénként vannak itt rajtam kívül még schalke szurkolók?:)ON: Nagyon elintézik a Stuttgartot jelen pillanatban, jó kis meccsek voltak ma a Bundás Ligában:D
Én nem vagyok Schalke drukker, de ma szépen játszottak és meg is lett az eredménye. Személy szerint ha nem is szeretem, de nekem a Bayer Leverkursen nagyon szimpatikus csapat (sajnáltam is, hogy velük kerültünk össze BL-ben). Kiessling játékát szeretem nagyon, nem tudom miért, mert nincs olyan egyedi stílusa, de valami miatt mégismessibarca írta:Eddig még nem nagyon látogattam erre mert nem hittem ,h ekkora élet van itt! akkor már bemutatkoznék ,egy schalke 04 szurkoló szerény személyem.
A kedvenc csapatom a 06/07-es idényben volt Kurányi , Bordon, Rafinha, Altintop,Ernst ...de sajnos csak ők is egy második helyre voltak elég!És egy kis on : A Wolfsburg rossz formában van a jelenlegi formánkat nézve kötelező a győzelem a Veltins-Arena-ban !És jelenleg nem is vagyunk tőle messze (Raúl és Hun. 2-0 )Egyénként vannak itt rajtam kívül még schalke szurkolók?:)
Legutóbb a 94/95 illetve 95/96-os egymást követő két idényben fordult elő ilyen, akkor is a Dortmund tudta megvédeni a salátástálat.LG írta:A Dortmund a gyenge idénykezdete után, most már egyre inkább úgy néz ki, h jó eséllyel pályázik címvédésre. Ha jó emlékszem mostanában nem nagyon volt olyan, h a Bayern kétszer zsinórban ne lett volna bajnok. Igaz, még semmi sincs lefutva, de szurkolok a Dortmundnak, h megcsinálja. Igaz, h ők is, meg a Bayern is semleges számomra, de úgy gondolom, h a Bundes Ligának jót fog tenni, ha megdől a Bayern hegemónia végleg.
Igen, az elmúlt években többször volt esélye a Schelke-nak a bajnoki címre, de sosem sikerült, nem egyszer hihetetlen nagy pech kellett ehhez. Emlékszem, mikor az utolsó percekig azt hitték, ők a bajnokok, de aztán a Bayern egy szabadrúgásgóllal behúzta. Pedig az a Schalke számomra nagyon szimpatikus volt, szurkoltam, h ők nyerjenek, aztán meg nagy sajnáltam őket.kanty írta:
Csak a Schalkének voltak már nagyon jó szezonjai, de bajnokok mégse lettek.
Volt valami sztori is, h a klub valamilyen vezetője megígérte, h ha megnyerik a bajnokságot, akkor pucéran (?) fog végig vonulni az utcákon. Konkrétan már nem tudom, h mi volt.
Csak a Schalkének voltak már nagyon jó szezonjai, de bajnokok mégse lettek.szajko írta:a 08-09-es szezonban a wolfsburgra is sokan ezt mondták féltávnál,aztán...kanty írta:Schalke nem lesz bajnok, az szinte biztos. Nem az a klub, amelyik a kupákat halmozná.Ha minden jól megy, akkor az utolsó 1-2 fordulóban veszítik el a salátástálat.
a német bajnokság totál kiszámíthatatlan.
a 08-09-es szezonban a wolfsburgra is sokan ezt mondták féltávnál,aztán...kanty írta:Schalke nem lesz bajnok, az szinte biztos. Nem az a klub, amelyik a kupákat halmozná.Ha minden jól megy, akkor az utolsó 1-2 fordulóban veszítik el a salátástálat.
Schalke nem lesz bajnok, az szinte biztos. Nem az a klub, amelyik a kupákat halmozná.Barcaman14 írta: 1.Bayern 37p
2.Dortmund 37p
3.Schalke 37p
4. Mönchengladbach 36p
Hát igen, nincs már Effenberg,Kahn mentalitású játékosuklluisllach89 írta:
Hiányzik a régi Bayern mentalitás sajnos, de baromira. A harcosság mintha kikopott volna, nincs meg az a csapategység ami Dortmundban van, ráadásul a jövő is épül ott. Götze, Reus, Kagawa, nem kutyapéló..
Na elég volt a kesergésből, hazai fronton dupla lesz, oszt kész