Bundesliga / DFB Pokal

Foci a Barçán kívül
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.01.21. 11:13:51

Barcaman14 írta:Tegnap:
Mönchengladbach-Bayern 3-1!

Az első gólnál nagyot bakizott Neuer, Reus pedig szépen megoldotta. De mindhárom gól szép volt. A Bayern 3-0-nál egyenlített Schweinsteiger révén. Van Buyten pedig megsérült, lábközépcsont törés.

Örülök hogy egy vereséggel nyitottak a bajorok, de még jobb lenne ha Dortmund ezt ki is használná és nyerne holnap Hamburgban!

Ma egyébként Eurosport 2-őn: 15:30 Wolfsburg-Köln(kár hogy nem a Schalke-Stuttgartot adják élőben :? ) 18:30 Kaiserslautern-Werder Bremen!

Mint mindig ezúttal is izgalmas tavaszi idényre van kilátás! :)

Plusz ismét egy elismerésre méltó adat a Bundesliga nézettségéről:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bu ... cs-2113686
Közelről lőtte, úgyhogy nem 3 pontos volt :P

Sajna nem láttam, illetve így jobb is. Gondoltam hogy a BVB fanok most elélveznek, főleg Reus gólja miatt, nem baj.

Hiányzik a régi Bayern mentalitás sajnos, de baromira. A harcosság mintha kikopott volna, nincs meg az a csapategység ami Dortmundban van, ráadásul a jövő is épül ott. Götze, Reus, Kagawa, nem kutyapéló..

Na elég volt a kesergésből, hazai fronton dupla lesz, oszt kész :mrgreen:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.21. 11:13:35

noname írta:

Az első gólnál nagyot bakizott Neuer, Reus pedig szépen megoldotta. De mindhárom gól szép volt. A Bayern 3-0-nál egyenlített Schweinsteiger révén. Van Buyten pedig megsérült, lábközépcsont törés.
Ügyes gyerek ez a Schweinsteiger. :twisted: :wink:
Az biztos! :lol: Fel sem tűnt amúgy. Szerencsére csak szépítés, az az egyenlítés! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
noname
Llegenda del Barça

2012.01.21. 10:52:46

Ügyes gyerek ez a Schweinsteiger. :twisted: :wink:
A Fifa egy szégyen
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.21. 10:38:25

Tegnap:

Örülök hogy egy vereséggel nyitottak a bajorok, de még jobb lenne ha Dortmund ezt ki is használná és nyerne holnap Hamburgban!

Ma egyébként Eurosport 2-őn: 15:30 Wolfsburg-Köln(kár hogy nem a Schalke-Stuttgartot adják élőben :? ) 18:30 Kaiserslautern-Werder Bremen!

Mint mindig ezúttal is izgalmas tavaszi idényre van kilátás! :)

Plusz ismét egy elismerésre méltó adat a Bundesliga nézettségéről:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bu ... cs-2113686
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.04. 18:09:34

http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ta-2111342

Meg voltam róla győződve hogy a Bayernben fog kikötni, de ez így egy szimpatikus döntés, inkább a Dortmundot választotta, helyes! :) Nem volt olcsó, nagy lesz az elvárás vele szemben, aztán majd kiderül hogy mire lesz képes!

De addig is nagy szükség van rá a 'Gladbachnál hogy ne menjen kárba a bravúros első félévük!
Kép

lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.22. 13:12:37

Barcaman14 írta:Kupa negyeddöntő párosításai:

Hoffenheim–Greuther Fürth
Hertha BSC–Borussia Mönchengladbach
VfB Stuttgart–Bayern München
Holstein Kiel–Borussia Dortmund

A Bayern nehezen jutott tovább a Bochum ellen, a 90. percben Robben gólja döntött, a Dortmund is csak büntetőkkel ment tovább. A legnagyobb meglepetés a Kiel továbbjutása a Mainz ellen!
Neked lehet :D

Toni egyenlített, nagyon szép kényszerítőzés volt Gomezzel, a végén meg Franck passzát verte be a holland, sikerült a fordítás. Folytatódhat a tavalyi Stuttgart elleni forgatókönyv, rövid időn belül kétszer fél tucat 8)

Míg a BVB.. Még a kontrák is esetlegesek voltak, nagy mákjuk volt, hiába az emberhátrány, a Düsseldorf pont gyengébb formában várta a meccset, kár hogy nem 2 héttel ezelőtt rendezték :D

Mainz egyértelmű volt hogy ki fog esni, a Gladbach okozta a legnagyobb meglepit hogy kiejtették a címvédő Schalkét.

Ja és csak mi ketten toljuk ezt a topicot :mrgreen:
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.12.22. 12:57:09

Kupa negyeddöntő párosításai:

Hoffenheim–Greuther Fürth
Hertha BSC–Borussia Mönchengladbach
VfB Stuttgart–Bayern München
Holstein Kiel–Borussia Dortmund

A Bayern nehezen jutott tovább a Bochum ellen, a 90. percben Robben gólja döntött, a Dortmund is csak büntetőkkel ment tovább. A legnagyobb meglepetés a Kiel továbbjutása a Mainz ellen!
Kép

daffy
Madridista

2011.12.11. 16:07:38

LG írta: Meg lehetne érteni. Robbent én iszonyatosan sajnálom. A tehetsége alapján sztem simán megüthetett volna pl. egy Cristiano Ronaldo szintet, de a rengeteg sérülése ebben megakadályozta, és így csak pár jó időszaka volt. Mostanában sem megy neki, azt hiszem, már nem fog igazán magas szinten játszani. Reusnak viszont most jött el az ideje. Persze sokaknak nem szimpatikus, h a Bayern a riválisai legjobbjait mindig fölvásárolja, de ez van. Igazéból a német srácoknak a Bayern a csúcs, csak nagyon kevesen igazolnak külföldre.
ezzel sajnos egyetértek. robban hatalmas játékos lehetne 2 kevésbé üveglábbal. van persie is pont ilyen számomra. mind2 srác a top3ban lenne a posztján. kérdés,hogy robben hova tart akkor,mert anglia nem neki való,olaszország szintén nem. egy spanyol csapatban még el tudnám képzelni,de én a helyében hazamennék az ajaxhoz.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.12.11. 15:49:20

Barcaman14 írta: Az érdekes hír viszont hogy állítólag Robbentől megválnának Reus kedvéért! Mivel túl sokan lennének előre.
Meg lehetne érteni. Robbent én iszonyatosan sajnálom. A tehetsége alapján sztem simán megüthetett volna pl. egy Cristiano Ronaldo szintet, de a rengeteg sérülése ebben megakadályozta, és így csak pár jó időszaka volt. Mostanában sem megy neki, azt hiszem, már nem fog igazán magas szinten játszani. Reusnak viszont most jött el az ideje. Persze sokaknak nem szimpatikus, h a Bayern a riválisai legjobbjait mindig fölvásárolja, de ez van. Igazéból a német srácoknak a Bayern a csúcs, csak nagyon kevesen igazolnak külföldre.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.12.11. 15:02:02

Tegnapi eredmények:

Augsburg–Mönchengladbach 1-0
1. FC Köln–Freiburg 4–0
Mainz–Hamburg 0–0
Nürnberg–Hoffenheim 0–2
Werder Bremen–Wolfsburg 4–1
Hannover–Leverkusen 0–0

A 'Gladbach veresége nem lepett meg, illetve csak azt sejtettem hogy pontokat fognak veszteni Augsburgban! A Werder pedig elég simán átlépett a Wolfsburgon.

Ma:

Dortmund-Kaiserslautern 15:30
Stuttgart-Bayern 17:30

Inkább az utóbbi lesz érdekesebb, reményeim szerint a Dortmund simán hozza a 3 pontot. A Stuttgartnak nagyon kell a 3 pont ha zárkózni akar, és persze a bajoroknak is. Elméletileg van egy pár hiányzó, influenza miatt, de majd kiderül. Az érdekes hír viszont hogy állítólag Robbentől megválnának Reus kedvéért! Mivel túl sokan lennének előre.

Na de a meccsnél maradva hajrá Stuttgart, és hajrá Hajnal! :)
Kép

lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.03. 18:55:20

Azért mert fogalma nincs a futballról :D

Barrios sokkal jobban összejátszhatna Kagawaékkal, illene a rendszerbe, míg Lewandowski kilóg. Rengeteg ziccert kihagyott, összjátékban 0, és ez volt idegenben az 1. gólja. Ennél jobbra bárki képes, lehet hogy az ő mutatóját nem érik el, noha ez se nagy dolog, de hogy a csapat jobban járna, az fix.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.12.03. 18:42:52

lluisllach89 írta: Götze körül korai volt a nagy hype, olyan könnyedén veszíti el a labdákat hogy az nem igaz, ráadásul ki is hagyott egy nagy ziccert. Lewandowski meg mit keres a kezdőben? :lol: Bár most gólt szerzett, de hát technikailag még Gomez is megalázná.
Götze tényleg nincs a legnagyobb formában, nem sok értékelhető megmozdulása volt ma sem! Lewandowskinak meg idén megy a góllövés, már 11-nél jár ha jól tudom. De ezzel Barrios kevés lehetőséghez jut, pedig sokkal jobb képességű játékos! De miért ültetné a padra Klopp a lengyelt ha rugdossa a gólokat?!
Kép

lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.03. 18:32:52

Visszaállt a rend 8)

Szép volt a Gladbachtól!! Reus nélkül, végig úgy nézett ki hogy behúzza a BVB, de Hanke lövését jobb kapus védhette volna. Utána 1-2 dortmundi támadást kivéve nem volt veszély, sőt, a végén majdnem behúzta a Gladbach.

Götze körül korai volt a nagy hype, olyan könnyedén veszíti el a labdákat hogy az nem igaz, ráadásul ki is hagyott egy nagy ziccert. Lewandowski meg mit keres a kezdőben? :lol: Bár most gólt szerzett, de hát technikailag még Gomez is megalázná.

Bayern-Werder meccsen a Robbery duó 4 gólt hozott össze, de hát hol volt ez a régi rangadóktól, nagyon gyenge a Bréma.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.12.03. 18:24:37

A Bayern simán verte a Werdert, egy Ribery és egy Robben duplával, utóbbi mindkettőt büntetőből. Így az élre álltak, 1 pont az előnyük!

Mivel a Dortmund döntetlent ért el a 'Gladbach otthonában! :? Végig irányították a meccset, a hazaiak helytálltak ugyan, de a támadójátékuk elég gyér volt, meglátszott Reus hiánya! Majd a semmiből egyenlítettek Hanke góljával. Nyerhető meccs lett volna, de végül is az x sem tragédia.
Kép

LG
Az Év fórumozója 2016

2011.12.01. 21:27:21

Úgy látszik, a Dortmund összeszedte magát, amit nem bánok. Csak azt sajnálom, h a BL-ben olyan gyengén muzsikálnak, mert a két bajor csapat igen szépen helyt áll. Összességében örülök, h a Bundes Liga csapatai feljövőben vannak, talán, ha jövőre is BL résztvevő lesz a Dortmund, már talán ők is jobbak lesznek. Jó lenne, ha a Bayern mellett is lennének Európában meghatározó német csapatok a BL-ben. Alapvetően egyik német csapat sem a nagy kedvencem, de összességében szimpatikusabbak mint az olasz, angol, spanyol v. francia csapatok. Kivéve a Barca, Inter, Arsenal triót.

ezt a részt már a BL topikban is lereagáltam, elég nagy blődség, a Leverkusen nem bajor csapat. Ozsi
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.11.27. 20:36:26

kanty írta:
ozsimiki írta:Bőrgatyások-Dortmund 0-1 8)

ideje visszarázódni a tavalyi mederbe, kezdetnek okés.

GO BVB!
:D
Sok évi kemény munkával elérték a bajorok, h talán őket utálom a legjobban az európai fociban.
Nem hiszem, h a Dortmund idén bajnok lesz, de azért jó látni, h otthon verték a Bayernt. :P
folytatják a csapatok a tavalyi meder effektust 8) :D

Mainz-Bayern 3-2 8)

Dortmund-Schalke (nagy rangadó) 2-0

Ezzel átvette a vezetést a Borussia,és 3. a Bayern, elég szoros az első 5 között. Még a Schalke is csak 4 pontra.

GO BvB!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.11.20. 11:54:09

Pont Götze góljáig néztem a meccset, aztán átkapcsoltam a miénkre! :) Jobb meccset vártam, sokkal nyitottabbat de inkább a biztonságra törekedtek. A Bayern nem fogott ki jó formát a meccsre, Ribery és Robben is sablonos volt, utóbbinál ez érthetőbb. De a lényeg hogy nyert a Dortmund, nagyon fontos 3 pont ez, a Bundesliga szempontjából is! :)

A 'Gladbach egy laza ötöst gurított a Werdernek! Reus 3! Egészen hihetetlen hogy amit idén csinálnak, ezzel a kerettel! De nem lesz könnyű dolguk ha megakarják tartani Reust! Csak ne a Bayernben kössön ki!
A Schalke és a Wolfsburg is simán nyert.

Köln-Mainz: A rendőrség megerősítette a korábbi médiainformációkat: Babak Rafati öngyilkosságot kísérelt meg. A játékvezető kórházban van, állapota stabil. Amikor szombaton nem sokkal a meccs előtt rátaláltak a szállodai szobájában, az erei fel voltak vágva. „A zuhanyfülkében találtak rá, minden csupa vér volt” – mondta Zwanziger, hozzátéve: Rafati állapotát azóta stabilizálták, de intenzív kezelésre szorul, és egy ideig kórházban kell maradnia. Rafati FIFA-játékvezető, annak idején, 2005-ben éppen egy FC Köln–Mainz mérkőzésen mutatkozott be a német élvonalban. A 41 éves sportember Hannoverben él, eddig 84 élvonalbeli találkozón és két felnőtt válogatott mérkőzésen fújta a sípot.
Kép

kanty
Llegenda del Barça

2011.11.19. 20:58:33

ozsimiki írta:Bőrgatyások-Dortmund 0-1 8)

GO BVB!
:D
Sok évi kemény munkával elérték a bajorok, h talán őket utálom a legjobban az európai fociban.
Nem hiszem, h a Dortmund idén bajnok lesz, de azért jó látni, h otthon verték a Bayernt. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.11.19. 20:28:52

Igazságtalan játék a futball :)

Ami mondjuk érdekes volt, az a bántóan Bayern ellenes bírói közreműködés. Persze köze nem volt a meccs végkimeneteléhez, ha meg a Bayern játékosok fölhúzták ezen magukat, akkor az az ő gyengeségük. Mondjuk előtte sem volt egy barátságos meccs.

Boateng hatalmasat hibázott a gólnál, de Heynckesen ment el a meccs. Hogy maradhatott végig a pályán Gomez? :D

Ribery, Robben gyengébb volt, rengeteg helyzet kimaradt, egyet bemakkolt a BVB, nem nyerhet mindig a jobb, na de van ilyen.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.11.19. 20:24:37

Bőrgatyások-Dortmund 0-1 8)

GO BVB!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.11.19. 18:22:56

Barcaman14 írta:A Dortmundnál Subotic hiányzik a védelem közepéről, helyette Santana, elől Lewandowski mögött a Götze-Kagawa-Grosskreutz tengely! Fontos lenne a győzelem, mert 8 pont az már sok főleg ha a Bayern vezet ennyivel!

Aki teheti nézze, jó meccs lesz! :) Hajrá Dortmund!
Pontosan. Hajrá Bayern 8)

Tényleg nyugodtan lehet játszani, bár egyre kevesebb pontot veszít a BVB, uccsó 5 meccsükön 2-t szórtak csak el.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.11.19. 18:20:44

visca el barca írta:uhh ez mekkora komoly :shock:

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bu ... cs-2105009
Ez tényleg durva! :shock:

A Bayernben kezd Robben meglepetésre, azt írták hogy csak a padon kezd. Így Kroos hátrébb vezényelve Schweinsteiger helyére. Nem lett könnyebb ezzel a Dortmund helyzete, újra együtt a Robben-Ribery duó. Kérdés előbbi milyen állapotban.

A Dortmundnál Subotic hiányzik a védelem közepéről, helyette Santana, elől Lewandowski mögött a Götze-Kagawa-Grosskreutz tengely! Fontos lenne a győzelem, mert 8 pont az már sok főleg ha a Bayern vezet ennyivel!

Aki teheti nézze, jó meccs lesz! :) Hajrá Dortmund!
Kép

visca el barca
Presidente del Barça

2011.11.19. 15:31:06

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.11.19. 11:15:16

Ma a várva várt meccs:
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ak-2104743

Nem valószínű hogy ezt a Bayernt ismét sikerül idegenben elverni, mint tavaly, de nem lehetetlen. Egyre jobb formában a Dortmund, úgyhogy egy kis szerencsével és ha rossz napot fognak ki a bajorok meg lehet a 3 pont.

Nagy meccs várható, hajrá Dortmund! Egyébként 18:30, Eurosport 2!
Kép

Barcaman14
Director del Fútbol

2011.11.05. 21:21:41

messideco írta:Miért, a Bayern nem függ Gomeztől? :P
Furcsa ezt mondani hiszen folyamatosan rugdossa a gólokat de szerintem nem annyira. :) Sokkal inkább függ a középpályától, elsősorban Scweinsteiger, plusz előtte Ribery és Kroos is jól muzsikál. Plusz ugye Robben, ha nem lenne állandóan sérült. Kicsit az az érzésem hogy jó hogy Gomez termel, de ha beraknánk egy másik támadót ő is ezt tenné ebben a Bayernben. Mert azokat a helyzetek más is berúgná amikből ő szerzi a gólokat. Nem akarom kisebbíteni az érdemeit, csak arra céloztam hogy szerintem elsősorban nem tőle függ a bajorok teljesítménye.
Kép

Válasz küldése