2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köhm..palesz77 írta:Fun fact következik: A legutóbbi 2 Clásico ami novemberben volt, az a 10/11-es 5-0 hazai pályán, és a 05/06-os 0-3 Dinho varázslatával idegenben. Ismét 5 év telt el azóta, és még az is közös, hogy mindkétszer piros gatyában toltuk azokon a meccseken, szóval minden egy simázás mellett szól..
1LG írta:Az utóbbi hetek formája alapján úgy gondolom, jó esélyeink vannak a győzelemre, az pedig fantasztikus lenne, ha az idegenbeli Klasszikus után 6 ponttal mennénk úgy, hogy nem igazolhattunk, és jó néhány sérülés is hátráltatta a csapatot. A döntetlen is egyértelműen nekünk kedvezne, de még a vereséggel sem történne tragédia, hisz akkor is csak pont egyenlőség lenne, és én még ebben az esélyben is magunkat tartanám a bajnokság favoritának.
De én bizom benne, hogy győzni fogunk, Messi sérülése ellenére is meggyőzőek voltunk az utóbbi meccseken, a Real meg összességében csalódás nekem eddig a szezonban. Tavaly ősszel erősebbnek éreztem őket, nem is lepett meg, hogy kikaptunk, most azonban nem tartok tőlök, egy x-nél többet nem érzek bennük. Aztán lehet, jól pofára esek, de most ez a benyomásom.
Tippem: 3-1 nekünk.
A francba, lebuktam.palesz77 írta: Jól írtam én, nézd csak meg, te változtatod itt a dolgokat hogy rossz színben tüntess fel..![]()
A műsorról meg nem mondok semmit, nálam már le van halkítva..
Jól írtam én, nézd csak meg, te változtatod itt a dolgokat hogy rossz színben tüntess fel..Messias2 írta:Legalább a nevét írjad le rendesen, ha már így átvert minket.![]()
A Sport 1es műsor pedig rémgyenge.
Messias2 írta:Legalább a nevét írjad le rendesen, ha már így átvert minket.palesz77 írta: Ne aggódj, MSN mindenkit átvert..![]()
![]()
A Sport 1es műsor pedig rémgyenge.
Legalább a nevét írjad le rendesen, ha már így átvert minket.palesz77 írta: Ne aggódj, MSN mindenkit átvert..![]()
Pedig kezdő Karim és James is.Chino írta:eljesen egészségesen is felér két Real játékossal.![]()
Annak örülök hogy nincs Benzema, mondjuk egy kis sérülése is van, plusz fejben sem lehet igazán a top-on, de biztos be fog állni.
Ami fontoos, hogy ne nagyon kerüljünk hátrányba az első félidőben. Egy X-el fordulva teljesen új meccs kezdődne inkább nekünk kedvezve. Legalábbis az eddigiekből kiindulva.
Amúgy nincs valakinek egy statja, mennyi gólt lőttünk az első és a második játékrészben.
Ez lesz a kezdőjük:Chino írta:
Érdekes mind a két kezdő. A James-Casemiro padon én nem lepődöm meg. Eredménytől függően minőségit cserélhet. Ha vezetünk jöhet esetleg Kroos helyére James, Real előnynél meg hozhatják Casemirot. Ez nagy fegyver nekik. Nekünk pedig igazából csak egy Messink van. Viszont ő még nem teljesen egészségesen is felér két Real játékossal.![]()
Annak örülök hogy nincs Benzema, mondjuk egy kis sérülése is van, plusz fejben sem lehet igazán a top-on, de biztos be fog állni.
Ami fontoos, hogy ne nagyon kerüljünk hátrányba az első félidőben. Egy X-el fordulva teljesen új meccs kezdődne inkább nekünk kedvezve. Legalábbis az eddigiekből kiindulva.
Amúgy nincs valakinek egy statja, mennyi gólt lőttünk az első és a második játékrészben.
Érdekes mind a két kezdő. A James-Casemiro padon én nem lepődöm meg. Eredménytől függően minőségit cserélhet. Ha vezetünk jöhet esetleg Kroos helyére James, Real előnynél meg hozhatják Casemirot. Ez nagy fegyver nekik. Nekünk pedig igazából csak egy Messink van. Viszont ő még nem teljesen egészségesen is felér két Real játékossal.MR. TROMORT777 írta:Nagyon örülök, hogy meglépte. Amikor lesérült Rakitic már akkor is ezt próbálgatta. Szerintem sokkal többet ér egy Rakitic/Roberto mint egy Munir jelenleg. Illetve azt se felejdük el, hogy Rakitic melója mindig nagyon kell és nagy meccsen még szinte sosem okozott csalódást. Roberto meg abszolút megérdemli. Messi meg jöhet majd egy félórára. Tökéletes.
Reálba meg se James se Casemiro, erre nagyon kíváncsi leszek, mindkettő hasznos lett volna pedig.
Amíg Bravo van a kapunkban, nem kell.TripleH írta:Akkor most, hogy elvileg kezdő, lehet kicsit James bombái miatt aggódni?:D
Nem tudok ilyenről, hogy ki KELL akkor, max általában ki szokták. Mi is hirdettünk már ilyen időben ki kezdőt, nincs ebben semmi. Nem kéne bedőlni minden kamunak..MessiNeymarSuarez írta:Amúgy hogy-hogy pont most jött ki a hivatalos kezdő? Ha jól tudom már meccs előtt pontosan 1 órával ki kell hirdetni.
ez teljesen hülyeség, ez a kezdőjük:MessiNeymarSuarez írta:Real Madrid kezdő:
Navas
Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo
Kroos, Modric, Isco
Bale, Cristiano, Jesé.
Elvileg ez lesz:palesz77 írta:MSN, a Real kezdőt honnan szedted? Mert még nincs is hivatalos kezdőjük..