A másik kettőnek? Egy szó: Szégyen!
A Fradi nem lőtt kapura 90 (!!) perc alatt, ehhez képest az 1:0 hízelgő.
A Győr meg hozta az igazi magyar kupacsapat formát, kezdésként otthon elúszik a hajó.

Gratulálok! 15 hozzászólással te lettél a fórum legnagyobb trollja!AndrisBarca írta:Szerintem a Real kifog esni a csoportjából 3.ként és az EL-ben pedig valamelyik magyar csapat ellen esik majd ki.![]()
![]()
Ha felvennék egy madridista szemüveget valószínűleg én is így látnámferninho írta:Realos részről lehet voltak olyanok, akiknek lehet mehetett volna 1-2, én nem emlékszek ezekre, de az Atleticosok sárgái egyértelműek voltak.
te mégis miről beszélsz???LG írta:Minden apróságért lapot kaptak az Atletico játékosok, szóval nem tudom mire gondoltál. A Real játékosoknak viszont tényleg sok mindent megengedett.Ja meg csodálkoztam, hogy mennyi mindent megengedett nekik a bíró
Minden apróságért lapot kaptak az Atletico játékosok, szóval nem tudom mire gondoltál. A Real játékosoknak viszont tényleg sok mindent megengedett.Ja meg csodálkoztam, hogy mennyi mindent megengedett nekik a bíró
Belegondolva, h milyen érzelmek mennek keresztül az emberen ilyenkor, mennyi mindent kell kiadni magából, főleg, ha még görcsös is volt. Mindenki ezt tette volna szerintem.Bob_Marley írta:. Levenni a mezt nem szabályos, de azon kívül nem csinált semmi provokálót (akár politikai akár más hangnemben), nem üzent senkinek, túlzásnak tartom emiatt elítélni. Mezlevétel miatt lehet, de azon kívül nem történt semmi extra.
Csak ennyit szeretnék ehhez hozzáfűzni: Chelsea - Barcelona 7 perc hosszabbítás, Iniesta gólja pedig a 3. percben jött, mint a Realé a döntőben.visca el barca írta:
Ez igaz, de ha most vesznek egy Yaya féle vkp-t, meg előre egy Suárez féle gólvágót, hát én félni fogok tőlünk, mert kb tökéletes lesz a csapat :SGery0704 írta:Megérdemelte a Real ezt a győzelmet, de azt a madridistáknak is el kell ismerniük, hogy nem fél európa annyira ettől a Realtól mint a tavalyi Bayerntől vagy a Barcától félt a győzelmeik után..
A Real megnyerte ez tény, de nem tartom őket veszélyesebbnek mint korábban