Bob_Marley írta:Lehet én fogom ki a rossz meccseit, de ha Danilo szóba került akkor Isco számomra ma is bizonyította, hogy nála túlértékeltebb játékost nem sokat ismerek jelenleg. Önző, lassú, lusta kb így tudnám jellemezni ha a negatívumokat szedem össze.
Mondtam már, hogy ne az idei alapján ítéld meg..

Amúgy az sem tesz neki jót, hogy a jobboson játszik, az első félidő végén átkerült kicsit a balosra, sokkal jobb volt, aztán ment utána minden felé megint. De való igaz, hogy nagyon gyenge idén, ennél azért bőven jobb játékos mint amit mutat most magából - bár Celta ellen csereként elég jó volt,
ha érdekel youtubeon nézd meg. Kb az van vele, mint CR és Hazard esetében is 15/16-ban, valami nagyon nem klappol..
Bob_Marley írta:Pedig sokan hozták volna itt is. Nehéz dolga van amúgy mert azon kívül hogy nem is szokta még meg a közeget úgy elég nehéz hogy védekezésben nem sok segítséget kapsz.
Emlékeim szerint én sem dőltem volna a kardomba ha jön - bár Aurier volt a favoritom nekem -, hát jól át lettem verve a 2 meccs+youtube által..

Nyilván ennél amúgy jobb játékos, de lehet ez a szint sok lesz neki, egyelőre nagyon nem érzi a dolgokat.