MessiNeymarSuarez írta:Meccs embere: Navas
Hihetetleneket védett megint.
Amúgy szerintem túl van túlvan fújva ez a "Realnak milyen jó a védelme".
Persze jobbak mint a miénk,de Ramosék is sokszor akkorát tudnak bakizni hogy hihetetlen.
Rengeteg góltól mentette meg őket Navas, pedig sokszor volt parás a helyzet nem csak 1 meccsen.
Kíváncsi lettem volna hogy mi lett volna 11 ember ellen végig, mert első félidőt nagyon elrontotta a Celta, utána második félidő közepén éledt fel.
szerintem, pedig éppen,hogy nincs túl fújva.inkább azt mondanám, hogy itt az orrunk előtt összeállt a világ egyik legjobb védelme (ha nem a legjobb!) de végül is az is elég sommás amit te mondasz: ..." jobb mint a miénk..."ennyi akár elég is lehet egy zakóhoz Messi nélkül a Bernabeuban. egyetértek Ivánnal, még időben vagyunk, de illene összekapni magukat a legényeinknek és belőni a formánkat.
Navas: jó kapus és jól is védett tegnap de érdekes a celtás gyerek is kinyomott három biztos ziccert és senki nem említi....bennem nem alszik a "kisördög" ezekhez a hatalmas bravúrokhoz hozzá kell tenni a gyenge (lassú, nem eléggé helyezett, kapusba lőtt,...stb) lövéseket is.