Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hülye a bayern,azt hittem okosabban csinálják,erre ugyanazt a hibákat csinálják mint mi...vicc.Rivaldo11 írta:Az nem semmi, hogy a madrid már megint semmiközeameccshez szituból szerez előnytFutballozni nem tudnak továbbra sem, előrebikázni, aztán a színesfémgyüjtő, vagy ronci futhat vele. Taktika.
Ez várható volt ellenünk is kontrára mentek....csababarca írta:Ez mi megint?
A vakból,állandóan ez megy...szép lesz a real-chelsea döntő,beparkolják a buszokat,aztán várják a másikat.
Pfejj.
Szurkolni én sem szurkolok nekik, de inkább ők mint a németek főleg miután spanyol csapat. Lehet Pep lehet Thiago lehet más, én németeknek soha nem tudok szurkolni. Lewist is nehezen viselem, hogy fritz autóban van.neobarca írta:
Sose tudnék a realnak drukkolni Bob, akár spanyol akár nem. Egyszerűen nem megy. A németek se jobbak, de legalább ott van PEP meg a fattyú Alcantara. Olyat nem lehet, hogy mind a 2 csapat kiesik?
Sose tudnék a realnak drukkolni Bob, akár spanyol akár nem. Egyszerűen nem megy. A németek se jobbak, de legalább ott van PEP meg a fattyú Alcantara. Olyat nem lehet, hogy mind a 2 csapat kiesik?Bob_Marley írta:Ha valakinek kéne, rajtam kívül.
http://www.rojadirecta.me/goto/xcxvsp.blogspot.com/" target="_blank
Németeket utálom, Realt se szeretem, de mégiscsak spanyol csapat, egy szűk Real győzelmet várok.
0-5 után is összeomlanak majd, inkább azt választanám.Mezner2 írta:Remélem megússza ma a Madrid egy szűk zakóval, hogy ne tudjanak 100 %-ig a bajnokságra koncentrálni, hátha bennük van egy pontvesztés valahol ... Egy 2-1-es bajor sikernek jobban örülnèk mint egy 2-3 gólosnak
2-1-es bajor sikernél ha van eszük, nem erőltetik a visszavágót. Győzniük kéne ma, hogy maradjon reális esélyük a továbbjutásra.Mezner2 írta:Remélem megússza ma a Madrid egy szűk zakóval, hogy ne tudjanak 100 %-ig a bajnokságra koncentrálni, hátha bennük van egy pontvesztés valahol ... Egy 2-1-es bajor sikernek jobban örülnèk mint egy 2-3 gólosnak
Azt senki nem vitatja el,hogy tudta mit akar,és kell játszatni csapatával.mess2009 írta: a hiba bennünk van! nem kellene túl lihegni sem a taktikája sem a tegnapi döntetlen, sem pedig a hatékony védekezés ügyét! ha Simeonénak lett volna a pályán még min egy gólerős(mondjuk szélsője) klasszis játékosa, hiába bekkel - veszít! csak azt ne vitassátok el tőle, hogy tudta(!?) mit kell játszatnia és volt hozzá csapata(emberei) és ezuttal el is érte amit akart - részben!! mert szerintem egy idegenbéli gól azért szerepelt ott a tervben, nos az pl. nem jött be neki.
a hiba bennünk van! nem kellene túl lihegni sem a taktikája sem a tegnapi döntetlen, sem pedig a hatékony védekezés ügyét! ha Simeonénak lett volna a pályán még min egy gólerős(mondjuk szélsője) klasszis játékosa, hiába bekkel - veszít! csak azt ne vitassátok el tőle, hogy tudta(!?) mit kell játszatnia és volt hozzá csapata(emberei) és ezuttal el is érte amit akart - részben!! mert szerintem egy idegenbéli gól azért szerepelt ott a tervben, nos az pl. nem jött be neki.csababarca írta:bali 15 írta:
Félre értés ne essék, én szeretem a támadófocit. De gondolkozzatok egy kicsit annak a csapatnak aszurkolójának a szempontjából amelyik bekkel, de nyer. Az Inter drukkerek nem örültek 2010-ben? Vagy az olaszok a megnyert VB címek alkalmával?
nem erről van itt szó!
csinálja, nyilván örülnek a szurkolóik a győzelemenek, teljesen jogosan.
Csak nem akkora taktikai zseni,mint amilyennek gondolják,nem emelkedik egy edző fölé sem szerintem (top szinten).
Ahogy miihii is leírta,úgy gondolom én is, egy játékot tud,azt nagyon, és ennyi. Mindig ahhoz nyúl, ha kicsit változtat is,inkább visszaáll.
Remek edző, top edző, amit csinál azt nagyon tudja. De nem különb szerintem Simeone-nél,Pepnél,Ancelottinál,Capellonál vagy Kloppnál.