Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
már építgették a világukat,hogy gyenge a bayern,stb.visca el barca írta:
idén a madridisták is be voltak tojva a bm-től, gondolom most majd jönnek a simán csapjuk őket, nem is olyan erősek duma.
Ha igen 4 spanyol lesz európában az elődöntőkben! Igaz letojom mert mi nem vagyunk ott és egyik csapatot se szeretem, sőt! DE a spanyol focinak nagy érdem lehet.shutterisland írta:a valencia megcsinálja, amit a dortmund majdnem ?
Hihetetlen az öreg. Közben 1-1, de nem hiszem, hogy bármi esélye lenne a franciáknak. Sevilla döntötte el hamar már 3-al mennek a Porto ellen.ozsimiki írta:Juve gyorsan eldöntötte, Pirlo szokásos tökélete szabi góljával az 5.percben...(sztori4 am)
Az atletico a bl-t nem nyeri meg de a bajnoksagot behuzza vagy ugy ,hogy a barca meg az utolso meccsig pontokat hullajt el vagy ugy,hogy megverik a barcat hazai palyan vagy dontetlent jatszanak a Barca az iden nem ugynezki hogy nyer valamit a Real is elfogja intezni oket a kupadonton remelem jo kemenyen,hogy vegyek mar eszre a vezetoseg hogy ezekben a jatekosokban mar nincs egy [auto_cenzúra] motivacio sem.Leon írta:Remélem a Bayern és a Chelsea jut be a döntőbe amit a Bayern nyer meg. A Real abszolút nem érdemli meg,az ATM meg .......meg ott ahol van amiért megvertek minket (megérdemelten) és azért én a legkevésbé sem kívánom,hogy akár csak a döntőig is eljussanak!![]()
Remélem idén se a Real se az Atletico nem nyer semmit se!
Alcantara írta:Most olvastam milyen érdekes része van Courtois kölcsönadásának:
Ezek szerint, ha összesorsolják őket, pályára lép a Chelsea ellen, akkor az Atleticonak 8 millió fontot kell fizetnie!
Az elnök, Cerezo nyilatkozata szerint ennyit nem érne meg a játéka.
Érdekes lenne a párosítás!
Mourinhonak meg a 3 különböző csapattal sikerülne megnyernie a BL-t. Jól sejtem, hogy ilyen sem volt még?MQuC írta:Mindenképp rendhagyó BL döntő és ezzel együtt bajnokavatás lesz: Bayern, ha nyer, duplázik. Real, ha nyer, meglesz a 10. BL trófeája, Atletico, ha nyer, az nagyon nagy történelmi siker.
egyértelmű. onnantól végleg befogná azoknak a száját, akik azt nyomják, h a heynckes-féle melóhoz nem sokat tett hozzá.Rivaldo11 írta:Pep miatt Bayern. Ha sikerülne címet védeni, Guardiola megint nagyot alkotna.