Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Pastore örülne ha megköthetné Messi cipőjét.... Messi végül is a "pont ilyen meccsek" közül csak BL döntőket, Clássicokat, elődöntőket döntött el ennél százszorta különb megmozdulásokkal.... Valóban a klub történetének legjobb játékosát kell fikázni.....herlius írta:A mi négyszeres aranylabdásunk vajon miért nem volt képes tegnap még csak hasonlóra sem 90 perc alatt? Gyanítom, hogy a Chelsea védelme sem sokkal szellősebb, mint az Atletico-é. Értem én, hogy többnyire négyen vannak rajta, de pont az ilyen meccseken kéne az a kis plusz tőle, amitől hozhatóak lennének az ilyen párharcok.Game90 írta:Pastore hülyét csinált a Chelsea védelemből:
KATT
Az ilyen hozzászólásokon,ilyen gondolkodású embereken jókat mosolygok...Nem tudom mit akartok még ettől a szerencsétlentől???Az életben Te mindig klasszis szinten teljesíted a dolgaid?Vagy vannak gyengébb periódusaid is?Örökké sóvárogtok meg ráveritek egy olyan emberre a balhét aki az utóbbi évek legnagyobb játékosa CR-rel együtt...Nem hogy örülnétek hogy láthatjátok ezeket még aktív sportolóként és nem csak apáitok ódáiból hallhatjátok, hogy kik is voltak ezek a játékosok.herlius írta:A mi négyszeres aranylabdásunk vajon miért nem volt képes tegnap még csak hasonlóra sem 90 perc alatt? Gyanítom, hogy a Chelsea védelme sem sokkal szellősebb, mint az Atletico-é. Értem én, hogy többnyire négyen vannak rajta, de pont az ilyen meccseken kéne az a kis plusz tőle, amitől hozhatóak lennének az ilyen párharcok.
tény, hogy nem a tegnapi volt az élete meccse, de azért nem kellene rögtön ráfogni.A mi négyszeres aranylabdásunk vajon miért nem volt képes tegnap még csak hasonlóra sem 90 perc alatt? Gyanítom, hogy a Chelsea védelme sem sokkal szellősebb, mint az Atletico-é. Értem én, hogy többnyire négyen vannak rajta, de pont az ilyen meccseken kéne az a kis plusz tőle, amitől hozhatóak lennének az ilyen párharcok.
A mi négyszeres aranylabdásunk vajon miért nem volt képes tegnap még csak hasonlóra sem 90 perc alatt? Gyanítom, hogy a Chelsea védelme sem sokkal szellősebb, mint az Atletico-é. Értem én, hogy többnyire négyen vannak rajta, de pont az ilyen meccseken kéne az a kis plusz tőle, amitől hozhatóak lennének az ilyen párharcok.Game90 írta:Pastore hülyét csinált a Chelsea védelemből:
KATT
Nem is sokszor jutottak el odáiggg86 írta:Nekem úgy rémlik az utóbbi 5-6 évben az egyenes kieséses szakaszban az elődöntőig a tavalyi MU-t leszámítva nem nagyon volt kiemelkedő ellenfelük.shutterisland írta:durva, hogy a real úgy lesz 4 között, hogy 2 megerőltető meccsük volt, az is a csoportban.
Ráadásul az a Juventus az EL-ből is majdnem kizúgott a Fiorentina ellen...shutterisland írta:durva, hogy a real úgy lesz 4 között, hogy 2 megerőltető meccsük volt, az is a csoportban.
Nekem úgy rémlik az utóbbi 5-6 évben az egyenes kieséses szakaszban az elődöntőig a tavalyi MU-t leszámítva nem nagyon volt kiemelkedő ellenfelük.shutterisland írta:durva, hogy a real úgy lesz 4 között, hogy 2 megerőltető meccsük volt, az is a csoportban.
Nem, mert senki nem is volt veszélyeztetett. De most már majd lesznek egy páran, szerintemcsababarca írta: Tegnap az atletiből nem sárgázódott ki senki?