Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is sokszor jutottak el odáiggg86 írta:Nekem úgy rémlik az utóbbi 5-6 évben az egyenes kieséses szakaszban az elődöntőig a tavalyi MU-t leszámítva nem nagyon volt kiemelkedő ellenfelük.shutterisland írta:durva, hogy a real úgy lesz 4 között, hogy 2 megerőltető meccsük volt, az is a csoportban.
Ráadásul az a Juventus az EL-ből is majdnem kizúgott a Fiorentina ellen...shutterisland írta:durva, hogy a real úgy lesz 4 között, hogy 2 megerőltető meccsük volt, az is a csoportban.
Nekem úgy rémlik az utóbbi 5-6 évben az egyenes kieséses szakaszban az elődöntőig a tavalyi MU-t leszámítva nem nagyon volt kiemelkedő ellenfelük.shutterisland írta:durva, hogy a real úgy lesz 4 között, hogy 2 megerőltető meccsük volt, az is a csoportban.
Nem, mert senki nem is volt veszélyeztetett. De most már majd lesznek egy páran, szerintemcsababarca írta: Tegnap az atletiből nem sárgázódott ki senki?
Deus írta:És tádáááám, vezet a Real! Bél 3. perc.
szerk: és aztak... PSG is vezetMialatt elküldtem a postot, már be is találtak...
Bob_Marley írta:Nem szabad elfeledni, hogy a United lendületből jön
félrenézted, bayernnel tolják nem a szpörsszel.Gareth Tello írta:MU-Bayern: természetesen easy United win, Moyes gatyába rázza Rooney-ékat, egy 3-0-val és egy 5-2-vel küldik haza a bajorokat.