bence0330 írta: ↑2024.01.21. 17:50:11
Cseri írta: ↑2024.01.21. 17:48:37
Csak,hogy jól értem-e: védő nem kezezhet véletlenül, nyilvánvaló szabálytalanság után,de a támadó, amennyiben a reálban játszik, szerezhet gólt kézzel?!
Szerintem nagyjából summáztad az aktuális LL szabályzatot.
Én is átkapcsoltam, lehet, hogy nem lesz ilyen jó meccs, de ott legalább nem csalnak a bírók.
Csak annyit kiegészítésként, hogy a tizinél a Ruidiger faultot nem vizsgálhatják. Csak a tizi szitut. A kéz nem test mellett, Bellingham a hosszún...adható volt.
Az Almeira gól elvételét már megbeszéltétek, a fault (ami itt vizsgálható a gól miatt), megvolt, jogosnak tűnik, hogy visszafújták.
Vini gólja több kameraállásból is inkább váll (bőven könyök fölött), adható. De itt inkább az a kérdés, hogy Vini nem akadályozta-e a védőt szabálytalanul? Szerintem talán igen (ha a lábakat is nézzük), szóval inkább ezért vizsgálható. De a spori kéznek fújta, az meg inkább nem volt.
A 11 perc erős. 8-9 ok (3x2-3 perc videó, cserék)
Alapvetően szerintem kell a VAR, leginkább a pirosak miatt, de ezek a vitatható ítéletek nem segítenek. Továbbra is jatekvezetők hozzák a döntéseket, úgyhogy ha van gond, az velük van továbbra is.