Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szomorú, de ebben a szezonban tényezők a játékvezetői hibák. Szinte az összes Barca meccset és sok Real meccset láttam. Jobbak a fehérek, de a jelenlegi 10 pontnak nagyjából a fele lenne a különbség hibák nélkül. A Real-Girona viszonylatban ez még szűkebb lehetne. Bár a kisebb katalán csapatnak csak kevés meccsét láttam, szóval ebben nem vagyok biztos, de az utóbbi fordulókban 4-5 pontot kihoztak a Realnak.davi10 írta: ↑2024.02.03. 22:41:21Attól függ melyik csapat a szenvedő fél. A Real-Almeria után mondtam, hogy majd lassan elkezdenek jönni a Girona elleni "tévedések" is, nálunk ma csak Roque-t sikerült kiszórni a semmire.Mascherano14 írta: ↑2024.02.03. 21:39:39Megneztem, a leshelyzet után 40 mp-cel esett a gól, közben kétszer kifejeltek a védők a labdát. Mi van a szabályzatban, meddig kell viasszamenni?
Egyáltalán nem kérdés, hogy idén közünk nincs a bajnoki címhez, de azért jó lenne, ha kevesebb beszédtémát szolgáltatnának a zseni spanyol bírók.
Attól függ melyik csapat a szenvedő fél. A Real-Almeria után mondtam, hogy majd lassan elkezdenek jönni a Girona elleni "tévedések" is, nálunk ma csak Roque-t sikerült kiszórni a semmire.Mascherano14 írta: ↑2024.02.03. 21:39:39Megneztem, a leshelyzet után 40 mp-cel esett a gól, közben kétszer kifejeltek a védők a labdát. Mi van a szabályzatban, meddig kell viasszamenni?
Egy lassítás volt, de annak sem értek a végre. 3 játékhelyzet legalább volt azóta szvsz
Amíg ilyen formában vagyunk, mint eddig a januári átlag, szerintem nem vagyunk esélyesebbek se a Bilbaonál, se az Atleticonál, se a Gironánál. Szóval úgy tűnik, a Mallorcánál sem.
A spanyol szövetség szokás szerint remekül észlelte a probléma mibenlétét.
Vagy akkora zseni, hogy tudja, meddig mehet el.
Én úgy tudom, hogy a pályán nem szankcionált cselekedettel utólag nem foglalkoznak.bence0330 írta: ↑2024.01.23. 10:34:03Persze ezzel egyetértek, de attól még sajnálom az Almeriát, és kicsit magunkat is, illetve igazságtalannak tartanám, ha Vinit nem tiltanák el (ha nem is 4 meccsre), hiszen ez 100ból 100-szor piros lenne a pályán és az automatikusan minimum 1 meccs+x perc.
De persze, a VAR-szobát kéne rendbe tenni, hosszútávon ez az egyetlen működő dolog. Miért hívják ezt amúgy szivárogtatásnak? Nem úgy volt, hogy mostantól erről hangot kapunk és kész? Csak a konkrét vizsgálat alattira számít? Miért? Hiszen pont sokszor (pont itt is!!!) azzal van a gond, hogy vissza sem néznek egy esetet. Akkor az nem derülhet ki, miért? Akkor megette a fene az egészet. Konkrétan az egész 100 percnyi anyagot publikussá kéne tenni, nyilván kivágva az üres részeket.