Bajnokok Ligája & Európa Liga
- shutterisland
- Director del Fútbol
a meccset sajnos csak eredmények.com-on izgultam végig, és láttam egy összefoglalót a helyzetekről.
hát azt kell mondjam, a madrid az elején ha berúg a 3-ból kettőt, de lehet, hogy csak egyet is, akár tovább is mehetett volna, sőt, a vége is meleg volt, szinte biztos voltam benne, hogy a 90+4 percben jön a ronaldo gól.
viszont a szerencsére nem nagyon foghatják a kiesést, mivel az első meccsen ajándék gólt kaptak egy kapitális bakiból, ezen a meccsen pedig gündogan a bl szezon egyik legnagyobb ziccerét hagyta ki, lewa kapufát rúgott, és még a bvb az egyik legjobb játékosát is elveszítette sérülés miatt az elején.
azt hiszem, a továbbjutást jobban megérdemlő csapat ment a döntőbe, abszolút helyén való a német házidöntő.
hát azt kell mondjam, a madrid az elején ha berúg a 3-ból kettőt, de lehet, hogy csak egyet is, akár tovább is mehetett volna, sőt, a vége is meleg volt, szinte biztos voltam benne, hogy a 90+4 percben jön a ronaldo gól.
viszont a szerencsére nem nagyon foghatják a kiesést, mivel az első meccsen ajándék gólt kaptak egy kapitális bakiból, ezen a meccsen pedig gündogan a bl szezon egyik legnagyobb ziccerét hagyta ki, lewa kapufát rúgott, és még a bvb az egyik legjobb játékosát is elveszítette sérülés miatt az elején.
azt hiszem, a továbbjutást jobban megérdemlő csapat ment a döntőbe, abszolút helyén való a német házidöntő.
recrea írta:
Illetve elmondhatjuk, h megint később esünk ki a BL-ből, mint a Real.
Tavaly mi estünk ki hamarabb, ne ennek örüljetek már, könyörgöm!

Örülök, hogy végre eltakarodik José, mert rajta meg Pepén kívül nem is lenne annyi bajom a Reallal, csak ez a két undorító csúszómászó teszi teljesen antipatikussá a madridiakat...
Illetve elmondhatjuk, h megint később esünk ki a BL-ből, mint a Real.StickyFingaz írta:A Real már kiesett.Holnap a Bayeren van a sor.

- Hunter91
- Capitá del Barça
Mi már most nyertünk.
Egy nappal tovább vagyunk a BL-ben, mint a Madrid
Nagyon szimpatikus csapat a Dortmund. Jó a csapat-összeállítása, kulturált, magas színvonalú meccseket játszik. Kár hogy jövőre szétszedik őket
Egy nappal tovább vagyunk a BL-ben, mint a Madrid

Nagyon szimpatikus csapat a Dortmund. Jó a csapat-összeállítása, kulturált, magas színvonalú meccseket játszik. Kár hogy jövőre szétszedik őket

-
- Capitá del Barça
A Real már kiesett.Holnap a Bayeren van a sor. 

CR nagyjából búcsút inthet az idei egyéni vágyainak egy (lehetséges) sovány spanyol kupagyőzelemmel. Csak hozta a szokásost egy sorsdöntő nagy meccsen: 0!
Egy hosszabbításban bemutatott műesés a mai termése.
A Dortmund igen taktikusan játszott ma. Kíváncsi vagyok mire mennek szombaton a Bayern elleni előzetes (?) BL döntőben.
Egy hosszabbításban bemutatott műesés a mai termése.
A Dortmund igen taktikusan játszott ma. Kíváncsi vagyok mire mennek szombaton a Bayern elleni előzetes (?) BL döntőben.
És megjött Mourinho. Ő kavarta teljesen az ürüléket, keltette a feszültséget, és rendkívüli aljas pszichológiai terrort alkalmazott főleg a Barca ellen... Ehhez ért...
- visca el barca
- Presidente del Barça
gratulálok a bvb-nek, egyértelműen a jobb csapat jutott tovább. remélem a döntőben eltángálják a bájernt, nagy szám lenne 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
változik a csapat,változik a közeg.sjd írta:
Amúgy csak nekem volt furcsa, h az a közönség, aki 7-8 éve még felállva tapsolt a csapatot szétalázó Ronaldinhonak, most hangosan fütyülte Lewandowskit?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Mindentől függetlenül legalább szép eredménnyel búcsúztak a madridiak, volt a végén lehetőség.
Remélem Barca is elér egy tisztességes, klub nevéhez méltó eredményt.
Visca el Barca!
Remélem Barca is elér egy tisztességes, klub nevéhez méltó eredményt.
Visca el Barca!
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Ronaldinho nem lőtt nekik akkoriban az azt megelőző meccsen 4et! 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sörvirsli 2013.04.30. 22:53:13-kor.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
[grammarnazi]röhej, Lewandowski [/grammarnazi]mess2009 írta:micsoda röhely, az aLevandowsky aki otthon a mennybe vitte őket itt a bénaság csúcsát bemutatva majdnem kiejtette a csapatát....na erre mondhatjuk, hogy ilyen a foci.
Amúgy csak nekem volt furcsa, h az a közönség, aki 7-8 éve még felállva tapsolt a csapatot szétalázó Ronaldinhonak, most hangosan fütyülte Lewandowskit?
Nem nevezném bénaságnak, h lőtt egy kapufát, meg eltört egy lövést, de mindegy. Az elején meg szerencséjük volt, h nem ment be Higu, CR vagy Özil 100%-os ziccere. Nekünk nem lesz ennyi holnap, abban biztos vagyok. Ettől függetlenül lezárhatta volna a meccset a BvB. Szimpatikus csapat, nekik szurkolok a döntőben....gondolom nem nekünk.mess2009 írta:micsoda röhely, az aLevandowsky aki otthon a mennybe vitte őket itt a bénaság csúcsát bemutatva majdnem kiejtette a csapatát....na erre mondhatjuk, hogy ilyen a foci.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2013.04.30. 22:51:16-kor.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Gündogan nagyobb ziccert hibázott,és az odavágón se segítette annyival a csapatát,mint Lewa,szóval elég meredek megállapítás a tied, és igyekeztem adminhoz méltóan fogalmaznimess2009 írta:micsoda röhely, az aLevandowsky aki otthon a mennybe vitte őket itt a bénaság csúcsát bemutatva majdnem kiejtette a csapatát....na erre mondhatjuk, hogy ilyen a foci.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Botrány,hogy miket hagytak ki a németek!
A végére már 200 körül volt a pulzusom és lelki szemeim előtt láttam a 3. real gólt de NEM volt!
A legszebb az egészben,hogy CR csetlett-botlott és egy helyzetet kivéve kirugdosta a labdát a cirkuszból.
A végére már 200 körül volt a pulzusom és lelki szemeim előtt láttam a 3. real gólt de NEM volt!
A legszebb az egészben,hogy CR csetlett-botlott és egy helyzetet kivéve kirugdosta a labdát a cirkuszból.

Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
micsoda röhely, az aLevandowsky aki otthon a mennybe vitte őket itt a bénaság csúcsát bemutatva majdnem kiejtette a csapatát....na erre mondhatjuk, hogy ilyen a foci.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
egész testem remeg...bakker, tudtam hogy szívroham közeli állapot lesz
nem baj, majd akkor nyerik meg a tizediket, amikor Mou meg Cé lelép...
grat a dortmundnak, teljesen megérdemelten jutottak döntőbe.

nem baj, majd akkor nyerik meg a tizediket, amikor Mou meg Cé lelép...

grat a dortmundnak, teljesen megérdemelten jutottak döntőbe.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
A világ vicce,h megnyerte ezt a meccset a Madrid (bár megszokhattuk az ilyet tőlük a Mou éra alatt).
A világ második vicce,h 2 góllal sikerült megnyerniük...
szerencsére még nagyobb vicc nem lett belőle
Szép volt BvB, Mou meg ahelyett,h otthon is zakózott volna,majd mondhatja,h rommá verték a Dortmundot és egy hajszálon múlt,ám legyen, de a 3. odébb van papa, Madridnak meg a 10.
A világ második vicce,h 2 góllal sikerült megnyerniük...
szerencsére még nagyobb vicc nem lett belőle

Szép volt BvB, Mou meg ahelyett,h otthon is zakózott volna,majd mondhatja,h rommá verték a Dortmundot és egy hajszálon múlt,ám legyen, de a 3. odébb van papa, Madridnak meg a 10.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- sörvirsli
- Capitá del Barça
És megvan!Döntős a Dortmund a portugál végleg leszerepelt! 

Majd Mou holnap megmagyarázza...jobbak voltak, csak nem volt szerencséjük. 

-
- Capitá del Barça
Jaj Istenem csak húzzák ki ezt a pár percet. 

- #David Villa#
- Capitá del Barça
Nem hiszem el, ha már megint megússza Mou a leégést!!!
- sörvirsli
- Capitá del Barça
2-0 madridnak.én már nem is nézem...