A Panduri Tg. Jiu Romániában nem számít túl jó csapatnak, néha okoz csak meglepetést, sokszor volt közel a kieséshez. Az El-hez ennél sokkal jobb teljesítményre van szüksége a kecskemétieknek.

Szerk.: 1111. hozzászólásom.

Én még itt is továbbjutást várnék. Persze nem egy nagy csapat ez a Honvéd, de nem vagyok elájulva az Anzsitól. Attól, hogy összevásároltak 3-4 'nagyobb' sztárt. attól nagyon gyengék. csak rá kell nézni az orosz bajnokságra. erősebb mint a magyar, de akár milyen nagy Úr a pénz, az Anzsinak nem megy. Én még ott is adnék egy kis esélyt a Honvédnak. ha itthon egyel tudnak nyerni, vendégbe be kell állni bekkelni.fcbarca0827 írta:FtcSikiHun írta:a Honvéd meg a következő körben a Macskahalacskával játszik. Vajon játszani fog Eto'o?
Kanta volt. Szerintem egyértelmű, hogy azzal a büntetővel sokkal simább továbbjutás lenne, vagy esetleg pont amiatt fognak kiesni. Szóval fontos lett volna.Főleg, hogy Kanta a nagy képével még a tizenegyest is kihagyta. Vagy Lázok volt? mindegy is.
Anzsi.Honvéd kit kap a következő fordulóban?
Kanta hagyta ki a büntetőt, a Honvéd meg a következő körben a Macskahalacskával játszik. Vajon játszani fog Eto'o?FtcSikiHun írta:Főleg, hogy Kanta a nagy képével még a tizenegyest is kihagyta. Vagy Lázok volt? mindegy is.
A Honvéd továbbment. Az MTKnak meg mindegy, mert következő fordulóban úgyis kiestek volna az APOEL ellen. Honvéd kit kap a következő fordulóban?
Főleg, hogy Kanta a nagy képével még a tizenegyest is kihagyta. Vagy Lázok volt? mindegy is.Messa írta:MTK - Senica 1-1
Flamurtari - Honvéd 0-1
Honvédnak innen tovább kell jutnia, MTK sajnálhatja, vezettek is. Nehéz lesz, de szurkolunk. Innen jó lenne még mindkettőnek továbbmennie.
Szép kezdés lesz 5 forduló nulla pont. Azért remélem az Egerrel együtt fogtok kiesnimessideco írta:
Azért nem semmi:
DVTK, Vidi, Paks, Fradi, MTK egymás után
Kíváncsi leszek az Egerre. nem tudom mennyi pénz van ott, azt se, hogy milyen a foci, de hogyha feljutottak, egy Nyíregyháza előtt, akkor biztos nem véletlen. Habár nem örülnék, hogyha komoly csapat lenne min pl. tavaly a Diósgyőr-Pécs páros. Kezdik tönkretenni a focit a fővárosban. Fradi, Újpest nagyon gyengült, MTK most jutott fel, Vasas kiesett, és a Honvédot sem mondanám acélosnak. MTK fiataljai pedig kíváncsi vagyok mire lesznek képesek. Hátvédsoruk azért nekünk Fradistáknak nem lesz semmi, ha minden összejön nekik: Wolfe-Vukmir-Gyepes-Balog.Messa írta:...
Jaja, jövő szerdán szuperkupa a Loki ellen, nagyon várom már, hangszálaim rápihentek már.FtcSikiHun írta:Ti pedig remélem odapörköltök a Slovan Bratislavának majd-bár ha jól tudom, addig még át kell esnetek egy 'halálos' csapaton
Ezzel én is így vagyok. persze ehhez kell ismeretség is szerintem, meg egy kis szerencse. De néha szívesebben megnézek egy Diósgyőr-Debrecen meccset, mint bármelyik külföldi bajnokság meccsét.Messa írta:
Amúgy speciel engem is érdekelt amit írtál, én szeretem a magyar focit, sőt nem elképzelhetetlen hogy ebben fogok dolgozni.
Máté a Vidi nb2-es csapatából ment hozzátok, és a nyugati csoport gólkirálya lett.FtcSikiHun írta:Gondolom sok embert nem érdekel a Fradi, de azért írok egy pár sort, mert elég sok változások vannak.
Détáriról azt szokták mondogatni, hogy ő a magyar Murinho...Nos ebben van némi igazság, már csak akkor bebizonyosodik, ha a meccsek utáni sajtótájékoztatójait megnézzük.Initom írta:Szerintem a Fradinál azzal kéne kezdeni az építkezést, hogy annak a tuskó *dióta Détárinak meg kéne köszönni a munkáját.
Nincs előítéletem a fradival kapcsolatban...de néhány meccsen amit leműveltek az kritikán aluli.
Pölöskei undorító megmozdulása maradt meg bennem...talán a Pápa ellen.
Détári meg jó példát mutat.
Pedig sajnos nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy minden atrocitásmentesen menjen, és ebben mindkét szurkolótábor ugyanannyira benne van/lesz.Bob_Marley írta:Én eléggé elhatárolódok ettől a politikai indíttatásból származó ide-oda sárdobálástól, akár szlovák akár román akár horvát teljesen mindegy.Úgyhogy a pályán vegyünk revansot mintsem most a Videoton menjen balhézni.
90es évek közepe fele valamikor valóban volt Fradi-Slovan meccs, s kint elég nagy balhé volt, kommandósok rendőrkutyák stb....Messa írta:]Bob, lehet rosszul tudom de Ti is játszottatok a Slovannal valamikor, nem?
Nincs kedvem utána olvasni, de egyik szurkolótársamtól hallottam hogy akármennyire nem szimpatizál a fradistákkal, most értük is veszünk revansot a történtek miatt.
Volt valami balhé?
Bob, lehet rosszul tudom de Ti is játszottatok a Slovannal valamikor, nem?Bob_Marley írta:"Ősfradistaként" azért nem mondom hogy a Videotonnak tiszta szívemből szurkolok, de nem bánnám ha jó eredményt érnének el ahogy a DVSC is, kellenek az Uefa pontok.
Kis nosztalgia ha már nemzetközi kupákról van szó