NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.07.09. 18:05:02

Felkészülési mérkőzés : Pandurii Tirgu Jiu 2-0 Kecskemét

A Panduri Tg. Jiu Romániában nem számít túl jó csapatnak, néha okoz csak meglepetést, sokszor volt közel a kieséshez. Az El-hez ennél sokkal jobb teljesítményre van szüksége a kecskemétieknek. :wink:

Szerk.: 1111. hozzászólásom. 8)
més que un club
geridoss
Director del Fútbol

2012.07.09. 09:32:46

Jó lenne, ha feléledne tényleg a topik! :)

Akkor egy-két hír Egerből:

Két új igazolással erősített a csapat: Albert Ádám Vácról, és Német Norbert Kispestről költözik Egerbe. Kíváncsi leszek rájuk.

Gondolom hallottátok páran, hogy az MLSZ nem adott úgymond engedélyt a Szentmarjay stadionra, hogy NBI-es mérkőzéseket rendezzen, így az Egri FC a hazai mérkőzéseit a DVSC-TEVA stadionjában rendezi... Ezt nem akarom kommentálni, de egy "élmény" lesz minden hazai mérkőzésre 70 km-t utazni...
Úgy tudom egy-két mérkőzés lesz azért Egerben, ennek viszont nem értem a logikáját egyáltalán. Az együttest pénzelő, feltámasztó Jámbor János ezek után elgondolkodott azon, hogy kiszáll a sportágból... Ha erre sor kerülne, az Egri FC-nek vége lenne :( Ezt nagyon sajnálnám..

A Fradi és az Újpest szurkolói is "kiálltak" az egri szurkolók mellett, vagyis inkább a szurkolói érdekek mellett, hangoztatják az MLSZ-nél, hogy vegyék kicsit komolyabban a szurkolói elvárásokat, igényeket. Hátha végre odafent is észhez térnek.

Próbajátékon vett részt a többszörös szlovák utánpótlás válogatott 25 éves Michael Stanislaw. Várjuk meg, mi sül ki belőle :)

Szombaton felkészülési mérkőzést játszottunk a Besztercebányával, ahol 2-0-s hátrányból 2-3-ra nyertük meg a meccset ;)

Az Egri Kapus Akadémia újra kapustábort tart, és külön öröm, ez a tábor újra nemzetközi lett, ugyanis 12 fő érkezett Erdélyből, 1 fő a Felvidékről.
Itt egy videó, az akadémia "tevékenységéről", edzésekről stb...

Ma pedig este 20:50-től Egri FC - Újpest!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.09. 07:13:18

Írtam már, ha lesz első eszkimó focista az tuti fog az NB1-ben játszani :D És remélem majd az Újpestben :mrgreen:

Viccet félre téve.
Nem ismerem a srácot, olasz 6od osztály az amatőr liga, kíváncsi vagyok milyen fizikai állapotban jön.
Néztem volt kölcsönben a West Hamnél (tartalék csapat) meg volt Liberty Oradea, ami 4ik ligás román csapat meg ez a 6od osztály is, hát nem tudom, valóban komikus és elszomorító de legalább magyar fiúról beszélünk :D

Tényleg néha ki van halva a topik, de Messa meg FTCSikiHun szolgáltatja itt a híreket, spec ha írtok én itt mindig elolvasom :D Engem érdekel a magyar foci, azon belül is a Fradi, de mondjuk 1; az életkor miatt is már nincs meg az a varázs mint régebben 2; a színvonal sem az igazi a bajnokságban
Meg pl a Fradinál is mire, berögzül ki játszik nálunk, jön a következő átigazolási szezon és megint 15en mennek 15en jönnek, s "magolhatom be" újra ki is játszik a Fradban :D

Meg valóban pl eltűntek a pesti csapatok :? Régen azért egy BVSC-Kispest-Vasas-Újpest-Fradi-MTK volt és váltakozva 3-4 csapat ebből mindig jó volt meg ugye a mindig feljutó-kieső III. kerület :D Vagy Csepel SC pl létezik még?????
Nagy rangadók voltak körbe verések, érdemes volt kimenni akár egy Szőnyi útra akár egy Fáy utcába, most azon kívül hogy az összes stadion szétesik, mellette a pesti csapatok is "jók" és már egy Fradi-Újpest is óriási csata a 10ik helyért.....

De nyomassátok srácok a topik fellendítését mert azért a magyar foci is olyan, hogy kicsit sárga kicsit savanyú de a miénk és engem speciel mindig is foglalkoztat.
Kép
Kép
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.09. 00:59:47

Erősít a Siófok: Bajner Bálint a Balaton partján folytatja pályafutását - mondta el Horváth Károly szakmai igazgató a sonline.hu-nak. A csatárt a Debrecen is tesztelte a közelmúltban. A támadó legutóbb az olasz hatodosztályban szerepelt, a Sulmonában. :roll:

nem is fűzök hozzá semmit. ameddig az nb 1-be ilyen igazolások erősítést jelentenek, továbbra is maradunk a béka segge alatt.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.07.06. 23:40:13

fcbarca0827 írta:
FtcSikiHun írta:a Honvéd meg a következő körben a Macskahalacskával játszik. Vajon játszani fog Eto'o? :D
Én még itt is továbbjutást várnék. Persze nem egy nagy csapat ez a Honvéd, de nem vagyok elájulva az Anzsitól. Attól, hogy összevásároltak 3-4 'nagyobb' sztárt. attól nagyon gyengék. csak rá kell nézni az orosz bajnokságra. erősebb mint a magyar, de akár milyen nagy Úr a pénz, az Anzsinak nem megy. Én még ott is adnék egy kis esélyt a Honvédnak. ha itthon egyel tudnak nyerni, vendégbe be kell állni bekkelni.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Rabbid
Jugador del Barça

2012.07.06. 23:35:42

Főleg, hogy Kanta a nagy képével még a tizenegyest is kihagyta. Vagy Lázok volt? mindegy is.
Kanta volt. Szerintem egyértelmű, hogy azzal a büntetővel sokkal simább továbbjutás lenne, vagy esetleg pont amiatt fognak kiesni. Szóval fontos lett volna.
Honvéd kit kap a következő fordulóban?
Anzsi.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.07.06. 23:31:49

FtcSikiHun írta:Főleg, hogy Kanta a nagy képével még a tizenegyest is kihagyta. Vagy Lázok volt? mindegy is.

A Honvéd továbbment. Az MTKnak meg mindegy, mert következő fordulóban úgyis kiestek volna az APOEL ellen. Honvéd kit kap a következő fordulóban?
Kanta hagyta ki a büntetőt, a Honvéd meg a következő körben a Macskahalacskával játszik. Vajon játszani fog Eto'o? :D

Amúgy én ebben a körben még nem írnám le az MTK-t, képesek ők idegenben nyerni. Nem egy nagy eresztés ez a szlovák csapat.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.07.06. 23:28:31

Messa írta:MTK - Senica 1-1

Flamurtari - Honvéd 0-1

Honvédnak innen tovább kell jutnia, MTK sajnálhatja, vezettek is. Nehéz lesz, de szurkolunk. Innen jó lenne még mindkettőnek továbbmennie.
Főleg, hogy Kanta a nagy képével még a tizenegyest is kihagyta. Vagy Lázok volt? mindegy is.

A Honvéd továbbment. Az MTKnak meg mindegy, mert következő fordulóban úgyis kiestek volna az APOEL ellen. Honvéd kit kap a következő fordulóban?

MTK egyébként olyan mint az Arsenal. Tele fiatal tehetségekkel, szerintem az egész csapatot elfogják vinni.
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.06. 13:07:47

MTK - Senica 1-1

Flamurtari - Honvéd 0-1

Honvédnak innen tovább kell jutnia, MTK sajnálhatja, vezettek is. Nehéz lesz, de szurkolunk. Innen jó lenne még mindkettőnek továbbmennie.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Erxy
Entrenador del Barça

2012.07.05. 19:50:44

Ma 20:00, MTK-Senica Európa Liga selejtező.
Nem vagyok MTK szurkoló, de mint minden magyar csapatnak nekik is szurkolok az Európai porondon. Hajrá!

Ráadásul igencsak imponáló, hogy a vezetéknevemmel megegyező a stadion neve. :)
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.07.04. 22:49:56

messideco írta:
Azért nem semmi:
DVTK, Vidi, Paks, Fradi, MTK egymás után
Szép kezdés lesz 5 forduló nulla pont. Azért remélem az Egerrel együtt fogtok kiesni :twisted: na egyébként csak piszkálódás :)

Mi meg ma kikaptunk a Veszprémtől 2-1re otthon, attól a Veszprémtől, akit a Kispest 9-1 vert múlt héten.

Détári: Aranyérem.
hát jól indul.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.07.04. 21:45:16

Július 27., péntek, 19.00 DVTK–Újpest Duna Tv 8)

Az első forduló további meccsei:
Július 27., péntek, 17.00 Haladás–Eger Sport 1
Július 27., péntek, 19.00 DVTK–Újpest Duna Tv
Július 28., szombat, 17.00 MVM Paks–Pécsi MFC Sport 1
Július 28., szombat, 19.00 DVSC-Teva–Győri ETO Duna Tv
Július 28., szombat, 20.45 Ferencváros–Kecskemét Sport1
Július 29., vasárnap, 15.30 MTK–Kaposvár Duna Tv
Július 29., vasárnap, 17.00 Siófok–Bp. Honvéd
Július 29., vasárnap, 18.30 Videoton–Lombard FC Sport2

Azért nem semmi:
DVTK, Vidi, Paks, Fradi, MTK egymás után
Kép
"And my heart will leave you never."
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.07.03. 17:58:57

Messa írta:...
Kíváncsi leszek az Egerre. nem tudom mennyi pénz van ott, azt se, hogy milyen a foci, de hogyha feljutottak, egy Nyíregyháza előtt, akkor biztos nem véletlen. Habár nem örülnék, hogyha komoly csapat lenne min pl. tavaly a Diósgyőr-Pécs páros. Kezdik tönkretenni a focit a fővárosban. Fradi, Újpest nagyon gyengült, MTK most jutott fel, Vasas kiesett, és a Honvédot sem mondanám acélosnak. MTK fiataljai pedig kíváncsi vagyok mire lesznek képesek. Hátvédsoruk azért nekünk Fradistáknak nem lesz semmi, ha minden összejön nekik: Wolfe-Vukmir-Gyepes-Balog.

Maróti pedig kb. semmit nem játszik mióta Détári itt van. Prukner hozatta a kaposvári rabszolgáival együtt. Akarta vinni Zalaegerszegre is, csak ott meg nem volt pénz, most meg szinte fizetünk, hogy vigye el most már valaki. Két poszton vethető be, mindkét poszton vannak nála jobbak. Balszélen Fülöp, Jovanovic és mostmár Simita és Alempijevics, védekező középpályán pedig Busai, Batik, Józsi, Alempijevic, Cukic.
Soha nem volt NB1es szintű játékos, és már nem is lesz. Ha Prukner nincs, akkor ő soha nem játszik a Fradiba, nem is méltó rá. Habár volt egy hatalmas gólja a Vasas ellen. Ki is kaptunk 1-0ra. :roll:

Détárinak pedig nem is volt könnyű dolga ebbe az évben, hiszen adva volt a csapat, sokat nem tudott rajta csiszolni. Most fog igazán kiderülni, hogy mit tud, amikor már ő választja meg, hogy kivel szeretne dolgozni!
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.03. 17:45:05

FtcSikiHun írta:Ti pedig remélem odapörköltök a Slovan Bratislavának majd-bár ha jól tudom, addig még át kell esnetek egy 'halálos' csapaton
:)
Jaja, jövő szerdán szuperkupa a Loki ellen, nagyon várom már, hangszálaim rápihentek már. :)

Egyébként Maróti hogyhogy kegyvesztett lett a nálatok? Én (nem sokszor) amikor láttam játszani, mindig nagyon jó volt, hasznosan játszott, miért került a perem szélére?

A Détáris rész meg ilyen, Sousával ugyan ez van. Semmi rosszat nem csinált, sőt, mégis mindenki utálja/utálta. Csak nem tudom miért. Mindenesetre azért a tavaszi szezont megnyertük, nem is akármilyen meneteléssel, akkor sokmindenki befogta a száját. Ez így lesz Dömével is, ameddig nem jönnek az eredmények, mindig lesznek kritikus hangok.

Most meg nézem, Elek megy az Egerbe. :shock:
Nyár szenzációja lenne egyértelműen. Bár ott legalább tuti alapember lenne.

Közben Filipe Oliveira is aláírt, a Parmától volt itt kölcsönben, most sikerült végleg megszerezni, állítólag elég gyötrelmes tárgyalások voltak az olaszokkal. Szerintem a legjobb légiós itthon, ő az akire még a fanyalgók sem szóltak egy rossz szót sem.

Pápa csatárjára kíváncsi vagyok én is, jó ajánlólevele van, az alapján mehetett volna komolyabb bajnokságba is, de örülök hogy inkább az nb1-e t erősíti majd.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.07.03. 17:07:32

Messa írta:
Amúgy speciel engem is érdekelt amit írtál, én szeretem a magyar focit, sőt nem elképzelhetetlen hogy ebben fogok dolgozni.
Ezzel én is így vagyok. persze ehhez kell ismeretség is szerintem, meg egy kis szerencse. De néha szívesebben megnézek egy Diósgyőr-Debrecen meccset, mint bármelyik külföldi bajnokság meccsét.

Közben jobban utána néztem Máténak, és tényleg Vidiből jött. Rémlett valami a Vidi 2ből, de nem emlékeztem pontosan, hogy ő :)

Lisztes közben Szegedre igazolt, Maróti lehet megy Tóth Bence után Pápára. A REAC játékosát Menyhártot még mindig teszteljük, de szerintem lutri. Egy 27 éves játékost, aki eddig 'csak' az NB2ig vitte, fölösleges. Ha olyan nagy lenne, már rég elvitte volna valaki. Inkább jöjjenek helyette a fiatalok.
Továbbá nemrég olvastam, hogy egy amerikai-bosnyák csatárt tesztelünk, Perica Marosevic néven.Nem tűnik különösebben nagy játékosnak, azt leszámítva, hogy végigjárt minden U-válogatottat. 23 éves.

Kitérve a nemzetközi porondra, én is örülnék, hogyha végre sikerülni egy ütőképes csapatot összekapirgálni, amelyik felvehetné a versenyt a Loki, Vidi, Győr hármassal. bízok benne, hogy jövőre legalább a dobogót megint megcsípjük, és sokakkal ellentétben, én látok fantáziát Dömében. Semmi rosszat nem csinált még, sőt... mégis mindenki már elítéli.

Ti pedig remélem odapörköltök a Slovan Bratislavának majd-bár ha jól tudom, addig még át kell esnetek egy 'halálos' csapaton
:)
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.07.03. 16:16:33

A magyar foci valamilyen szinten érdekel, de nem igazán nézek meccseket. Talán az utolsó egy 6-0-ás Újpest győzelem volt 8)

Nagyot fogott vele a Pápa szvsz
Igaz észt liga, meg minden, de a gyerek 46 gólt lőtt 36 meccsen. Az igen :shock:

Nemsokára Újpest - Eger mérkőzés. A liláknál ismét folyik az építkezés, úgy néz ki, hogy a belgák rendet raknak.

V.E.B: ha Rudi ugrik, van helyette alternatíva esetleg? Érted mire célzok :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.02. 20:17:00

FtcSikiHun írta:Gondolom sok embert nem érdekel a Fradi, de azért írok egy pár sort, mert elég sok változások vannak.
Máté a Vidi nb2-es csapatából ment hozzátok, és a nyugati csoport gólkirálya lett. :) Nagyon jó felépítésű csatár, nem is ügyetlen, de pl egy Caneira megeszi simán. Mondjuk én nagyon bírtam Janikát, a felnőtt csapatban is bemutatkozott itt Fehérváron, sok sikert neki a Fradiban.

Én szeretném, ha megint büszkék lehetnénk rátok, ha megint kijutnátok nemzetközi porondra és menetelnétek Európa szerte. Szükség van itthon egy jó Fradira.

Böde tényleg nagy igazolás, a többi meg majd elválik. Détári nyilatkozta hogy a bajnoki cím a cél, hát majd meglátjuk, én egy 4-5. helyet reálisabbnak látok jelenleg.

Amúgy speciel engem is érdekelt amit írtál, én szeretem a magyar focit, sőt nem elképzelhetetlen hogy ebben fogok dolgozni.

Ki van halva ez a topik elég sokszor, meg is lepődtem mikor láttam hogy nem én írtam a legutóbbi hsz-t. :D
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.28. 07:11:32

Initom írta:Szerintem a Fradinál azzal kéne kezdeni az építkezést, hogy annak a tuskó *dióta Détárinak meg kéne köszönni a munkáját.

Nincs előítéletem a fradival kapcsolatban...de néhány meccsen amit leműveltek az kritikán aluli.

Pölöskei undorító megmozdulása maradt meg bennem...talán a Pápa ellen.

Détári meg jó példát mutat.
Détáriról azt szokták mondogatni, hogy ő a magyar Murinho...Nos ebben van némi igazság, már csak akkor bebizonyosodik, ha a meccsek utáni sajtótájékoztatójait megnézzük.
Én nem vagyok nagy Fradi drukker, ám szeretnék látni egyszer egy zöld aranyat, ha tudjátok, hogy értem... :wink: :D
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2012.06.28. 00:19:35

Szerintem a Fradinál azzal kéne kezdeni az építkezést, hogy annak a tuskó *dióta Détárinak meg kéne köszönni a munkáját.

Nincs előítéletem a fradival kapcsolatban...de néhány meccsen amit leműveltek az kritikán aluli.

Pölöskei undorító megmozdulása maradt meg bennem...talán a Pápa ellen.

Détári meg jó példát mutat.
Abi & Tito
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.28. 00:16:51

Spec engem érdekelt, s jó hogy így összeszedted, viszont természetesen én is bizakodok, de annyiszor átéltük ezt hogy jön a nyár jön rengeteg játékos, majd megy a szezon elején a még szokniuk kell egymást a fiúknak majd lemaradás majd kapaszkodás majd esik a forint és így tovább...Remélem megint nem az lesz, hogy sok hűhó semmiért.
Kép
Kép
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.06.28. 00:08:41

Gondolom sok embert nem érdekel a Fradi, de azért írok egy pár sort, mert elég sok változások vannak.

Igazolások terén, talán az elmúlt 5-6 évben először jöttek normális játékosok. A Paksból Böde, aki iránt már nem egy külföldi csapat érdeklődött. A Pápától ma szereztük meg Gyömbért. Az u21-es (koman-németh-gulácsi féle) csapat védekező középpályása volt, a Pápa legjobbja volt Véber szerint, szóval valamit biztos tud. A-számomra szimpatikus-Kecskeméttől sikerült megszerezni két szerbet, Cukicot és Alempijevicet. Mindkettő védő és középpályás munkát is képes elvégezni. A csatársorba jött Orosz Márk, az NB2 gólkirálya a Szegedtől, továbbá Máté, aki-azt hiszem- szintén a Szegedtől jött, és az NB2 legjobb játékosa lett. A héten játszottunk a Maglóddal (5-0), csereként beállva mesterhármast lőtt. Jött még egy 19 éves fiatal srác Simita néven, na róla nem tudok semmit :) Azt hiszem ennyi. Távozók között Balogh Zolit elengedtük, Junior jó ajánlat esetén elmegy. Svábért állítólag érdeklődik a Cottbus, és olyan pletykák is voltak, hogy Pölöskey távozik a csapatból, de valószínűleg ez csak akkor következett volna be, ha sikerül megszereznünk Szabicsot, de mivel a Sturm nem engedi, hogy tárgyaljunk vele, ezért nem sikerül ha minden igaz. Próbajátékon van még nálunk Menyhárt, aki a Maglód elleni meccsen megsérült. A második csapatból, a csapattal edz Pölöskei, Nyilasi, Zsivoczky, Gárdos és azt hiszem Vass is.
Állítólag még fog jönni próbajátékra brazíliából egy csatár és egy védő, habár ezt erre a hétre ígérték, szóval kíváncsian várom. Pont ez a két poszt hiányzik még.
Kubatovék szerint a bajnoki címért megyünk. Kíváncsian várom, mi lesz ebből a csapatból, nagyon bizakodó vagyok, Détári úgy néz ki jól igazol, és pénz is van.
Egy ilyet szívesen elnéznék jövőre:

------------------------------Jova----------------------

---Alempijevic---------Otten-------Klein------Sváb

-------------------------------Busai---------------------

--------------------Gyömbér------Józsi---------------

------------------------------Böde----------------------

----------------------Máté---------------Orosz--------------

Gondolom sok embert nem érdekelt, de gondoltam leírom :D
Más:
Az sorsolás már megvan az őszi menetrendre?
Ki kéne menni az első hazai meccsre, csak nem tudom mikor, hol.
köszi. :)
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.06.25. 23:31:47

Bob_Marley írta:Én eléggé elhatárolódok ettől a politikai indíttatásból származó ide-oda sárdobálástól, akár szlovák akár román akár horvát teljesen mindegy.Úgyhogy a pályán vegyünk revansot mintsem most a Videoton menjen balhézni.
Pedig sajnos nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy minden atrocitásmentesen menjen, és ebben mindkét szurkolótábor ugyanannyira benne van/lesz.

Az ultracsoportoknak (van szerencsém ismerni a vezetőket is) nem is vékony rétege ebben nem a focit látja először...

Mindenesetre azért trógerségben nem kell félteni a pozsonyiakat sem, a Vidit a saját honlapjukon 4-5 év elteltével még mindig Fc Fehérvárként írják, ráadásul kisbetűvel is előfordult. :roll:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.25. 22:46:05

Messa írta:]Bob, lehet rosszul tudom de Ti is játszottatok a Slovannal valamikor, nem?

Nincs kedvem utána olvasni, de egyik szurkolótársamtól hallottam hogy akármennyire nem szimpatizál a fradistákkal, most értük is veszünk revansot a történtek miatt.

Volt valami balhé?
90es évek közepe fele valamikor valóban volt Fradi-Slovan meccs, s kint elég nagy balhé volt, kommandósok rendőrkutyák stb....
Youtubeon van róla felvétel
http://www.youtube.com/watch?v=Dw4rA-DW ... re=related

Én eléggé elhatárolódok ettől a politikai indíttatásból származó ide-oda sárdobálástól, akár szlovák akár román akár horvát teljesen mindegy.Úgyhogy a pályán vegyünk revansot mintsem most a Videoton menjen balhézni.
Kép
Kép
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.06.25. 22:27:16

Bob_Marley írta:"Ősfradistaként" azért nem mondom hogy a Videotonnak tiszta szívemből szurkolok, de nem bánnám ha jó eredményt érnének el ahogy a DVSC is, kellenek az Uefa pontok.

Kis nosztalgia ha már nemzetközi kupákról van szó :D
Bob, lehet rosszul tudom de Ti is játszottatok a Slovannal valamikor, nem?

Nincs kedvem utána olvasni, de egyik szurkolótársamtól hallottam hogy akármennyire nem szimpatizál a fradistákkal, most értük is veszünk revansot a történtek miatt.

Volt valami balhé?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.25. 19:46:08

"Ősfradistaként" azért nem mondom hogy a Videotonnak tiszta szívemből szurkolok, de nem bánnám ha jó eredményt érnének el ahogy a DVSC is, kellenek az Uefa pontok.

Kis nosztalgia ha már nemzetközi kupákról van szó :D

Gyerekkorom legszebb évei akár a tv előtt akár kint az Üllői úton
Fradi-CSZKA 2:1
http://www.youtube.com/watch?v=-1IO15bt ... ure=relmfu
Fradi-Port0 2:0
http://www.youtube.com/watch?v=iV5bBQ4i ... re=related
Anderlecht-Fradi 0:1
http://www.youtube.com/watch?v=HqEuJ60jyuI
Fradi-Anderlecht 1:1
http://www.youtube.com/watch?v=iOI2T_JTGHM
Grasshoppers-Fradi 0:3
http://www.youtube.com/watch?v=56poNWkr ... re=related
Fradi-Real 1:1
http://www.youtube.com/watch?v=X_OtnErv ... re=related
Fradi-Grasshoppers 3:3
http://www.youtube.com/watch?v=wNw4dSzd ... ure=relmfu
Fradi-Newcastle 3:2
http://www.youtube.com/watch?v=coEhjnY3 ... re=related

Megkönnyeztem ezt visszanézve és belegondolva hol tart most a klub, meg amúgy is aki látta ezeket a meccseket anno tudja hogy tényleg bárki ellen jók voltunk, s nem kazah 5öd osztályú csapat ellen kellett félni az első körökben, hanem jöttek a nagy csapatok folyamatban.
Mikor az Ajax jött Nagyvárad téren túl volt a sor vége a jegypénztáraktól...Mikor lesz megint ilyen???Szép volt tán igaz se volt.....:cry:
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése