Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
esélyesebb,hogy találnak még egyet a ronaldoék, sajnos.Mezner2 írta:Ha most egy kicsit is okos csapat a BVB akkor nem ül rá,mert úgyis makkol még egyet a Real,még egy kicsi gól mindenképp kéne a németeknek ahhoz,hogy továbbjussanak!!
S.Agüero írta:Értelmes első hozzászólás.lnorbi írta:Ezt a Hummels akarjuk leigazolni?Bár a mostani védelmünkbe illene...Ja, nem.
Gondolom sok meccsen láttad már Hummelst játszani, s így vonod le ezt a nagyon jó következtetést.
ti tuti követitek már 2 éve a pályafutását meccsről meccsre.S.Agüero írta:
Gondolom sok meccsen láttad már Hummelst játszani, s így vonod le ezt a nagyon jó következtetést.
Én is erre reagálnék. Reus nálam a legnagyobb német tehetség, lassan világklasszis lesz. Örömmel látnám nálunk.lui1698 írta: Reus meg piszok jó játékos. Jól cselez, gyors, jól olvassa a játékot. Ha Rosell nem lenne szerelmes a brazil páwa gyerekbe, azt mondanám, hogy csapja oda Hummels mellé a nyáron.
Ha akarnánk valami változást, akkor bizony jól jönne nekünk.lui1698 írta:
Reus meg piszok jó játékos. Jól cselez, gyors, jól olvassa a játékot. Ha Rosell nem lenne szerelmes a brazil páwa gyerekbe, azt mondanám, hogy csapja oda Hummels mellé a nyáron.
Értelmes első hozzászólás.lnorbi írta:Ezt a Hummels akarjuk leigazolni?Bár a mostani védelmünkbe illene...
Valószínű tele lenne köpve a topicja, de én ami meccseken eddig láttam a gyereket, nem igazán jellemző rá az ilyesmi.Charlie írta:Nulla köze van a meccshez a reálnak, erre csinál egy ilyen orbitális bakit. Mi játékosunk csinált volna hasonlót, akkor...C.